2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar cuma günkü muayenem de arada baskı hissettiğimi ve çok çabuk geçtiğini söyledim, doktorum karından rahim uzunluğunu ölçtü 31 çıktı rahim ağzı kapalı dedi bu oran normal mi sizde nasıl ?
Normali 40 en azi 25 galiba
Canım boyle şeylerde kendin doktoruna sormali bazilari aciklama be yapmiyo

Kızlar az tuzlu yememe bol su içmeme rağmen inanılmaz ödemim var. 6. Aya kadar bir şey yoktu bir anda oldu. Sizin de öyle mi? Ayakkabılarım şişlikten zor oluyor.
Benim eller cok siş ayakalarda bi tik şişme var
Bacaklardada hafif başlamiş
İnsallah daha da şişmem beni cok kisitliyo

Kizlar sizde hamilelik lekesi başladimi ?
Benim boyunlarda hafif kararma başlamiş ilk gebeligimde çıkmıştı dogumdan sonra gecti cok şukur🙃

Evet öyle şimdiye kadar 3 ayrı doktora muayene oldum detaylı ile birlikte bi sıkıntı olsa dile getirirlerdi diye düşünüyorum
Belki ben yanlisim ama 31 mm gene kisa biraz
Burda edindigim bilgiye gore doktor progesteron başlatiyor genelikle
Bu sefer bende doktora gittimde soylecem kac mm rahim boyu uzunlugu

Gecmiş olsun kan degeriniz kac acaba?
Enfeksiyon icin ilac vermedi mi?
Tek doz antibiyotik yazmış monurol enfeksiyon için. Kan ilacını da değiştirmiş. Oroferon yazmış ferrum çok kabızlık yapıyor diye düzenli içmiyordum.

Eklentiler

• 8F302137-D152-44A1-968E-114DFADFDBBE.jpeg
    8F302137-D152-44A1-968E-114DFADFDBBE.jpeg
    12,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar selamlar tecrübelilere özellikle bir şey danışacağım. Şimdi park yatak için nevresim takımı alacağım fakat zaten yastık kullanılmıyor. Hadi onu süs diye yatağı toplayınca koyarım desek. Yorgan kullanılmayacak tek çarşaf işe yarıyor. Yorgan kullanımına ne zaman başlıyoruz? Yani temmuz bebesi zaten üstüne pike atsak yeter diye düşünüyorum. Havalar soğudukça tuluma geçerim diye düşünüyorum bu yorganları hiç kullanmayacak mıyız direkt pike takımı mı alsam?
Canım yorgandan ziyade bebek battaniyesi kullanılıyor. Birkaç battaniye kullandık biz kızımda. Yazın sadece müslin örtüler yetiyor. Yorgan olduğu gibi kaldı ama yine de bir tane olsun istiyosan.

Kızlar bir de özel bolgenizin kemikleri agriyormu ben ölüyorum agridan. Hani spor yaparsiniz hamlarsiniz agrirya. Ozel bolgemin resmen kemikleri ağrıyo kafayi yicem ya bebek asagida olduğu icin olabilir mi doktora sordum bir sey demedi 🙄
Evet bu ara benim de ağrıyor 🙈 sanırım bebeğin pozisyonuna göre de değişiyor. Bir de kasık kısmı da ağrıyor benim.

X