- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.861
Bunlar hakkında bilgim yok artık şansımıza ne çıkarsaBen bunu almıştım önceden o yüzden alamam ki suan onu silikon olan baskada alıcam ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar hakkında bilgim yok artık şansımıza ne çıkarsaBen bunu almıştım önceden o yüzden alamam ki suan onu silikon olan baskada alıcam ama
Evet önemli olan tamamen gümüşten üretilmesi zaten bence 999 ayar olması işe yarasınlar şu anaların yüzünü güldürsünlerdeeBunlar hakkında bilgim yok artık şansımıza ne çıkarsa
Kız galiba demişti öyle kaldı@LeucotheaThemis canim nasil geciyor hamilelik
Cinsiyetimiz belli oldumu listeye ekliyim
ayshem789 canim senin cinsiyet neydi unuttum
Öyle canım ben göğüs ucu yarası hiç yaşamadım ilk anneliğim olacak ama ablam gözümün önünde ağlayarak emziriyordu Öyle olmak istemiyorum arkadaşımında çok kötüydü gümüş kapak aldı 2 günde iyileşti uçlarıEvet önemli olan tamamen gümüşten üretilmesi zaten bence 999 ayar olması işe yarasınlar şu anaların yüzünü güldürsünlerdee
Ayy rabbim yardım etsin dogumdan sonra varya en korktugum sey galiba bu mesele asırı hassas bi yer cünkü inşallah yarasız geçer güzelceeeeÖyle canım ben göğüs ucu yarası hiç yaşamadım ilk anneliğim olacak ama ablam gözümün önünde ağlayarak emziriyordu Öyle olmak istemiyorum arkadaşımında çok kötüydü gümüş kapak aldı 2 günde iyileşti uçları
Hemde nasıl arada yokluyorum onu hemen töpüş töpüş tepikliyorYa annişler birşey soracağım siz bebişlerinizle konuşuyor musunuz ben sürekli konuşuyorum ve çok güzel bir duygu arada tepki veriyor
Evet bazen hiç hareket etmiyor konuşuyorum hemen tekme atmaya başlıyor ona sürekli seni seviyorum diyorum tepki veriyor her seferindeHemde nasıl arada yokluyorum onu hemen töpüş töpüş tepikliyor
Benim klinik şefim bana durumum baya ağırlaşınca prednol diye bir ilacı önerdi steroidmiş kadın doğum uzmanıma sordum çok kötü olduğunda kullanabilirsin dedi günde 1 taneyi aşmamak 10 gün kullanımı aşmamak şartıyla istersen sen de sor bu ilacı ben hiç yürüyemez hale gelince önerdiler ama ayaklarımı hissetmeyince yine de içime sinmedi kullanmadım hamilelik ilerledikçe daha kötü olursam o zaman deneyeceğim kullanmayıCCok geçmiş olsun sanada benimde belim çok çok ağrıyor bulaşıkları bile makineye dizemiyorm her işten sonra dinleniyorum anlamadm enerjim geldi belim ağrıyor şimdide
Vallahi doktor tatile gider diye bayram kısmı korkutuyor beni Benim de 5 temmuz görünüyor ama doktorum 20 hazirandan sonra her an bekleriz dedi. Bakalım ne zaman gelmeyi seçecek haziran, temmuz farketmez de erken gelmesin bebişlerimizSanki kurban bayraminda buralar bebek kaynayacak gibime geliyor
Ben pek konusmuyorum acikcasi ama muzik dinletiyorum bikac haftadir ayni sarkiyi dinletiyorum ki dogdugunda ayni sarkiyla uyutayim diye. Sarkiyi duydugu gibi tepki veriyo dogdugunda sarkiyla ya uyuyacak ya uyanacakYa annişler birşey soracağım siz bebişlerinizle konuşuyor musunuz ben sürekli konuşuyorum ve çok güzel bir duygu arada tepki veriyor
Ben doktoruma sormustum onu sizde sorun iciniz rahat etsin. İki doktor beraber calisiyolar diger doktorlada tanistim oda muayene etti beni bikac defa birinin olmadigi durumda digeri mutlaka hazirda oluyor. Sansima iki doktoruda sevdim ve guveniyorum o yuzden panik yapmiyorum hic ama bide onu dusunup stres olmayin doktorunuzla konusun.Vallahi doktor tatile gider diye bayram kısmı korkutuyor beni Benim de 5 temmuz görünüyor ama doktorum 20 hazirandan sonra her an bekleriz dedi. Bakalım ne zaman gelmeyi seçecek haziran, temmuz farketmez de erken gelmesin bebişlerimiz
Benim magositBenimkinin adı osteocare 2 günde bir içiliyor hap şeklinde. Çok şükür benim bel, kas ağrım yok 27+6dayım ve 8 kilo aldım.
Aynisini kullaniyoruzMagosit benimki
Bende dun basladim sen gunde kac tane kullaniyorsun bir mi iki mi?Benimki magosit hiçbir tadı yok yutuyorum hemen
Evet cok zorlaniyorum son 3 aylarada girdik agrim cok basladiÇocuklar da var ya zorlaniyorsundur canım. Benim ilk gebeligim bi şey de yaptığım yok ona rağmen ben bile akşamları bulaştıktan sonra pert oluyorum
Benim kız canım
Prenses geliyor
Saglikla gelsinler prensesler❤❤Kız galiba demişti öyle kaldı
Ben hiç şarkı denemedimBen pek konusmuyorum acikcasi ama muzik dinletiyorum bikac haftadir ayni sarkiyi dinletiyorum ki dogdugunda ayni sarkiyla uyutayim diye. Sarkiyi duydugu gibi tepki veriyo dogdugunda sarkiyla ya uyuyacak ya uyanacak
Günde 2 benimBende dun basladim sen gunde kac tane kullaniyorsun bir mi iki mi?
Ama çok kötü bir görüntü değil o zaman ?Benim 3 yil oldu sezeryan olali
Hafif bi cizik varmiş gibi gozukuyor bende
Kilolularda daha cok goze batiyor bence
Seninle günümüz aynı benimde 5 Temmuz görünüyor ben doktoruma sordum bayramdada burdayım ben dedi rahatladım sor mutlaka. Eşim 2 Temmuz doğumlu aynı gün doğsun istiyorum bakalım nasipVallahi doktor tatile gider diye bayram kısmı korkutuyor beni Benim de 5 temmuz görünüyor ama doktorum 20 hazirandan sonra her an bekleriz dedi. Bakalım ne zaman gelmeyi seçecek haziran, temmuz farketmez de erken gelmesin bebişlerimiz