2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet önemli olan tamamen gümüşten üretilmesi zaten bence 999 ayar olması ❤️😙 işe yarasınlar şu anaların yüzünü güldürsünlerdee😂🥲
Öyle canım ben göğüs ucu yarası hiç yaşamadım ilk anneliğim olacak ama ablam gözümün önünde ağlayarak emziriyordu Öyle olmak istemiyorum arkadaşımında çok kötüydü gümüş kapak aldı 2 günde iyileşti uçları

Öyle canım ben göğüs ucu yarası hiç yaşamadım ilk anneliğim olacak ama ablam gözümün önünde ağlayarak emziriyordu Öyle olmak istemiyorum arkadaşımında çok kötüydü gümüş kapak aldı 2 günde iyileşti uçları
Ayy rabbim yardım etsin dogumdan sonra varya en korktugum sey galiba bu mesele asırı hassas bi yer cünkü 🤔🫠 inşallah yarasız geçer güzelceeee😍

CCok geçmiş olsun sanada benimde belim çok çok ağrıyor bulaşıkları bile makineye dizemiyorm her işten sonra dinleniyorum anlamadm enerjim geldi belim ağrıyor şimdide
Benim klinik şefim bana durumum baya ağırlaşınca prednol diye bir ilacı önerdi steroidmiş kadın doğum uzmanıma sordum çok kötü olduğunda kullanabilirsin dedi günde 1 taneyi aşmamak 10 gün kullanımı aşmamak şartıyla istersen sen de sor bu ilacı ben hiç yürüyemez hale gelince önerdiler ama ayaklarımı hissetmeyince yine de içime sinmedi kullanmadım hamilelik ilerledikçe daha kötü olursam o zaman deneyeceğim kullanmayı

Sanki kurban bayraminda buralar bebek kaynayacak gibime geliyor 😍
Vallahi doktor tatile gider diye bayram kısmı korkutuyor beni🫠 Benim de 5 temmuz görünüyor ama doktorum 20 hazirandan sonra her an bekleriz dedi. Bakalım ne zaman gelmeyi seçecek haziran, temmuz farketmez de erken gelmesin bebişlerimiz 🙏

Ya annişler birşey soracağım siz bebişlerinizle konuşuyor musunuz ben sürekli konuşuyorum ve çok güzel bir duygu arada tepki veriyor 🥰
Ben pek konusmuyorum acikcasi ama muzik dinletiyorum bikac haftadir ayni sarkiyi dinletiyorum ki dogdugunda ayni sarkiyla uyutayim diye. Sarkiyi duydugu gibi tepki veriyo dogdugunda sarkiyla ya uyuyacak ya uyanacak🙂

Vallahi doktor tatile gider diye bayram kısmı korkutuyor beni🫠 Benim de 5 temmuz görünüyor ama doktorum 20 hazirandan sonra her an bekleriz dedi. Bakalım ne zaman gelmeyi seçecek haziran, temmuz farketmez de erken gelmesin bebişlerimiz 🙏
Ben doktoruma sormustum onu sizde sorun iciniz rahat etsin. İki doktor beraber calisiyolar diger doktorlada tanistim oda muayene etti beni bikac defa birinin olmadigi durumda digeri mutlaka hazirda oluyor. Sansima iki doktoruda sevdim ve guveniyorum o yuzden panik yapmiyorum hic ama bide onu dusunup stres olmayin doktorunuzla konusun. 👍🏻

Ben pek konusmuyorum acikcasi ama muzik dinletiyorum bikac haftadir ayni sarkiyi dinletiyorum ki dogdugunda ayni sarkiyla uyutayim diye. Sarkiyi duydugu gibi tepki veriyo dogdugunda sarkiyla ya uyuyacak ya uyanacak🙂
Ben hiç şarkı denemedim

Seninle günümüz aynı benimde 5 Temmuz görünüyor 🤗 ben doktoruma sordum bayramdada burdayım ben dedi rahatladım sor mutlaka. Eşim 2 Temmuz doğumlu aynı gün doğsun istiyorum bakalım nasip 🥰

X