- 26 Aralık 2015
- 12.436
- 20.642
- 398
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.641
Teşekkür ederim canım maalesef kimyasal oldu moralim çok bozuktu giremedimTekrar hayırlı olsun canım benimMesajımı görmedin sanırım birdaha yazayım dedim sana
Aynı topicten geldiğimiz için
Yaa seni çok merak etmiştim canım sıkma canını nolurTeşekkür ederim canım maalesef kimyasal oldu moralim çok bozuktu giremedim
O kadar çok inanmıştım ki bu sefer oldu sanırım dedim. İki ay üst üste kimyasal olunca kendime gelemedim ama hayırlısı olsun inşallah canım vardır Allah’ımın bir bildiği…Yaa seni çok merak etmiştim canım sıkma canını nolur
Merhaba lütfen üzülüp vücudunuz için herseyi daha zor hale getirmeyin.. Rabbimin sınavları var herkes için hepimiz için .. sürekli kimyasal gebelik durumunda sadece siz değil eşiniz de kontrollerini yaptırsın nedenini sebebini mutlaka araştırın.. zaten eğer hersey normalse rabbim hayırlısını hayırlı zamanda verecektir .O kadar çok inanmıştım ki bu sefer oldu sanırım dedim. İki ay üst üste kimyasal olunca kendime gelemedim ama hayırlısı olsun inşallah canım vardır Allah’ımın bir bildiği…
İnşallah önümüzdeki ay hayırlı haberi alırız canım senden doktorun bu konuda ne dedi üst üste kimyasal olmasının bir nedeni var mıymış acabaO kadar çok inanmıştım ki bu sefer oldu sanırım dedim. İki ay üst üste kimyasal olunca kendime gelemedim ama hayırlısı olsun inşallah canım vardır Allah’ımın bir bildiği…
Kızlar selam ben salı günü adete 2 gün kala kanda beta 57 ile öğrenmişim, bugün sabah 2. Kez kan verdin 95.5 çıkmış. 2 katı kadar artmamış sizce
Ay benim de 8 ekim pazartesi 6100 çıktı ama. Sizinkisine göre çok fazla. İkiz olabilir mi acabaaMerhaba benim de sat 9 Ekim şu an çok heyecanlandım. Ben yarın gideceğim doktora beta hcg bugün 1266 cıkti sizin kaçtı .. inşallah sağ salim kucağımıza aliriz miniklerimiz..
Amin çok teşekkür ederim duanızı bekliyorumMerhaba hemen endişelenmeyin takibe devam edin. Artış oranı minimum % 60 a kadar normal kabul ediliyor. Herkeste net 2 katı olmalı diye bir kural yok en iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır bol bol dua edelim hepimizin bebegi sağlıkla gelsin
Benim sat 11 Ekim canım pazartesi benim de 3750 çıktı keseyi gördük tek kese var bence seninki de ikiz olmayabilirAy benim de 8 ekim pazartesi 6100 çıktı ama. Sizinkisine göre çok fazla. İkiz olabilir mi acabaa
Ay benim de 8 ekim pazartesi 6100 çıktı ama. Sizinkisine göre çok fazla. İkiz olabilir mi acabaa
Bende var o ya hem şişkinlik hem bildiğin adet sancısı kasıklarıma iğneler batıyor resmen huzursuz ediyor beni kötü bişey olcak diye. Normaldir inşallahKızlar bir de sizin de karnınızda hafif ağrı şişkinlik falan var mı? Ben hala kendimi çok yakında regl olacak gibi hissediyorum
Amin çok teşekkür ederim duanızı bekliyorum
İnşallah canım ya sabah çok minik bir kahverengi lekelenme geldi o da beni biraz korkuttu ama şimdi geçti sanki her an birşey olacak gibi yaşıyorum ya çok endişelenmeye başladım keseyi gördükten sonra ona bir şey olacak diye ödüm kopuyoBende var o ya hem şişkinlik hem bildiğin adet sancısı kasıklarıma iğneler batıyor resmen huzursuz ediyor beni kötü bişey olcak diye. Normaldir inşallah
Beni de ekleyintamm canim seni unutmusum
Benim de iki ayrı gün kahverengimsi bulanık akintim oldu. Geçti. Yorulduğum hareketli oldugum gunlerin ertesinde akinti böyle oldu.İnşallah canım ya sabah çok minik bir kahverengi lekelenme geldi o da beni biraz korkuttu ama şimdi geçti sanki her an birşey olacak gibi yaşıyorum ya çok endişelenmeye başladım keseyi gördükten sonra ona bir şey olacak diye ödüm kopuyo
Evet anlıyorum seni. Ama bak keseyi de görmüşsün rahat olsun için. Benim daha onu görmeme çok var heralde.. çok yeni daha :)İnşallah canım ya sabah çok minik bir kahverengi lekelenme geldi o da beni biraz korkuttu ama şimdi geçti sanki her an birşey olacak gibi yaşıyorum ya çok endişelenmeye başladım keseyi gördükten sonra ona bir şey olacak diye ödüm kopuyo
Amin çok teşekkür ederim çokHerşey güzel olacak dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?