- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.621
doktorda öyle dediHiç çekme canım iltihap devam etse hem sana hem bebeğe daha zararlı o sapasağlam doğar annesi hiic korkma
ilerlerse daha yoğun ve uzun antibiyotik tedavisi görmen gerekir dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorda öyle dediHiç çekme canım iltihap devam etse hem sana hem bebeğe daha zararlı o sapasağlam doğar annesi hiic korkma
Benimde çok erken oldu daha bugün yeni adet günüm canımben dün 6+1 de duydum canım karından
çok kısa iki kere dinletti
bebek 5mm dedi
sende duyarsın inşallah
ama ben çok erken yumurtluyorum döllenmede erken olmuş bu duramda
duyamazsan bile endişelenme
Yüne tanıdığım canlardan birisi hpşgeldinnnnnBeni de alın hemennnnnnnnnn:)
Kandan geldım 85 çıktı 30 dan
Herkese hayırlı olsun kızlar
İlk çocuğum olacak
Cok heyecnalıyım
İlk asılama sonrası gebelık
Benimde 17ydi bugün adet günüm çok sukuur ikimizedr hepimizedeCok guzel kuzum. Masalllllah ben bat dan 2 gün önce ogrnedım pzartesi erken gebelik de cıkınca koştuk kana 29 çıktı dün de işte 85 çıktı
Bat tarihi 16/17 idi benım işte :)
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhaba kızlar bende geldim, 2. Aşılama ile
Teşekkürler, Hoş buldumHoşgeldin canım hayırlı olsun
o zaman duyarsın inşallah ne zamandı randevun ?Benimde çok erken oldu daha bugün yeni adet günüm canım
Merhaba evet şişkinlik ve kramplarım kasık ağrılarım oluyor. Şişkinlik sabah ilk uyandığımda daha az oluyor akşam saatlerine doğru iyice artıyor sizinde böyle miKızlar bir de sizin de karnınızda hafif ağrı şişkinlik falan var mı? Ben hala kendimi çok yakında regl olacak gibi hissediyorum
Evet sabah uyanıyorum giyiyorum pantolonu beli bol öğleden sonra beli patlayacak gibi sıkıştırıyor diyorum sabah boldu bu niye böyle oldu bebeğe zarar verir mi diye de korkuyorum acaba beli lastikli pantolon mu alsam yoksa geçer mi bu his zamanlaMerhaba evet şişkinlik ve kramplarım kasık ağrılarım oluyor. Şişkinlik sabah ilk uyandığımda daha az oluyor akşam saatlerine doğru iyice artıyor sizinde böyle mi
Oluyor canım, gaz sancısı gibi kramp giriyor bazen. Dün doktoruma sordum, rahim normalde çok sıkı bir organ, gevşemeye başlıyor ve bu da kramp/ağrı hissi yaratıyor endişe etme dediKızlar bir de sizin de karnınızda hafif ağrı şişkinlik falan var mı? Ben hala kendimi çok yakında regl olacak gibi hissediyorum
Ya ben de şimdiden şiştim dediğin gibi pantolonlar sıkıyor ödem mi oluştu acabaEvet sabah uyanıyorum giyiyorum pantolonu beli bol öğleden sonra beli patlayacak gibi sıkıştırıyor diyorum sabah boldu bu niye böyle oldu bebeğe zarar verir mi diye de korkuyorum acaba beli lastikli pantolon mu alsam yoksa geçer mi bu his zamanla
Bende ayni şeyden dolayı elbise giymeye başladım bebeğe zarar verir mi bilmem ama çok rahatsız hissettirdiği kesin ama olsundu yeterki sağlıkla gelsinlerEvet sabah uyanıyorum giyiyorum pantolonu beli bol öğleden sonra beli patlayacak gibi sıkıştırıyor diyorum sabah boldu bu niye böyle oldu bebeğe zarar verir mi diye de korkuyorum acaba beli lastikli pantolon mu alsam yoksa geçer mi bu his zamanla
Ödemden ziyade gaz sancısı gibi beliniz de de ağrı oluyor muYa ben de şimdiden şiştim dediğin gibi pantolonlar sıkıyor ödem mi oluştu acaba
Beni de ekler misiniz yaş 30 son adet 9 Ekim 1.ci bebegim cinsiyet belli değil2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayı Yaş Son Adet Tarihi Kaçıncı
ÇocukCinsiyet
@gumusservii 27 3 ekimm 1 ?
LadyMorganas 24 3ekim 3 ?
@Pheebs 29 4 ekim 1 ?
lckystr 32 4 ekim 1 ?
@burdabikiz 34 5 ekim 1 ?
@Eymen01 22 6 ekim 2 ?
@ebru1695 32 7 ekim 2 ?
@Minesuu 33 10 ekim 2 ?
M Minicikfzt 29 11 ekim 1 ?
@wenn 39 12 ekim 3 ?
@kendimeinanamiyorum 26 20 ekim 1 ?
@mesirmacunu 27 14ekim 1 ?
Nuhra2 30 14ekim 2 ?
@Busem06y 28 16 ekim 1 ?
@Rosebelle 31 4 eylul 1 ?
@evrem38 27 26 eylul 1 ?
@Etoilepolaire 32 26 eylul 1 ?
@mineHira 36 29 eylul 2 ?
@Kbranrr 27 29 eylul 1 ?
@smelllikeheaven 29 eylul 1 ?
Gaz sancısı da var, bel ağrısı da var değişik hissediyorumÖdemden ziyade gaz sancısı gibi beliniz de de ağrı oluyor mu
Kuzum normal bir süreç, kahverengi kan eski kan demek zaten muhtemelen yerleşmeye çalışırken ufak kanama oluşmuştur. Yine de haberdar et benceKızlar bı de benim çok az çamaşırıma kahverengi leke gelmiş kaç gündür yoktu doktora söylemem lazım mı yoksa normal mi devam ederse mi söylemeliyim daha önce de birkaç kez geldi çok az birkaç damla gibi ama devam etmedi ara ara geliyo 2 3 günde bir sanki
Ben bebeği reglim gecikmeden 2 gün önce öğrendim tam regl olmam gereken günde kahverengi leke oldu iç çamaşırıma bile akmamis ama peçetede gördüm ağlaya ağlaya doktora gittim muayene etti kanama alanı yok tertemiz ama tedbir olsun progestan 200 ml verdi vajinadan fitil şeklinde kullanılıyor. Yani bence Bi doktorun kontrol etse iyi olurKızlar bı de benim çok az çamaşırıma kahverengi leke gelmiş kaç gündür yoktu doktora söylemem lazım mı yoksa normal mi devam ederse mi söylemeliyim daha önce de birkaç kez geldi çok az birkaç damla gibi ama devam etmedi ara ara geliyo 2 3 günde bir sanki
Beni tek rahatlatan sey doktor kontrolünden önce de gelmişti doktora soylememistim söyleyecek bir doktorum yoktu daha doğrusu sonra salı günü doktora gittim kanama alanı yok herşey yolunda dedi salidan beri ilk kez bugün geldi en iyisi bir mail atıp söylemek galibaBen bebeği reglim gecikmeden 2 gün önce öğrendim tam regl olmam gereken günde kahverengi leke oldu iç çamaşırıma bile akmamis ama peçetede gördüm ağlaya ağlaya doktora gittim muayene etti kanama alanı yok tertemiz ama tedbir olsun progestan 200 ml verdi vajinadan fitil şeklinde kullanılıyor. Yani bence Bi doktorun kontrol etse iyi olur
dikat et canim tansiyon hafife alinacak bisey degil sen surekli olc geneKuzum taktim holteri bir gun boyunca. Bazen yuksek olctu bazen normal olctu ama doktor ertesi gun genel olarak tansiyonun iyi dedi, ilac vs yazmadi. Evde olctugumuzde genelde yuksek cikiyor ama sanirim ben olculurken geriliyorum. Yani bilmiyorum kaldi oyle…