- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.661
Merhabalar seker yuklemesine ac karın ile mi gidiliyor acaba, en son kac saat once yemek yemis olmak lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş odası huzurla iyi günlerde kullanın inşallah.Ben daha odasını anca bitirdim kıyafet ilk oğlumda çok var Bi yeni olsun diye hastane çıkışı alırım sadece sanırım
Depremden sonra bilinci açılana kadar yanımda durması kararını aldım ben oda yapıcaktım vazgeçtim. Çok küçük daha 2 3 yaşına kadar dursun.Kız ben sadece perde halı aldım zaten diğer hepsi diğer oğlum dan kalma ben doğar doğmaz odasına koyuyorum çocukları odamda yatırmıyorum ondan mecbur odayı yapmam gerekti ikinci bebek olmanın şansı herhalde bu sıpanında
Geve 12 den sonea bişey yiyip içmek yasak canım su dahi.Merhabalar seker yuklemesine ac karın ile mi gidiliyor acaba, en son kac saat once yemek yemis olmak lazim
Hiç sorun etme birşey olmaz allahın izniyle öyle hemen bebeğe zarar verecek bir madde değil sonuç olarak alkol sigara bile hergün düzenli kullanımda bebeğe zarar veriyor.Ya gerçekten mi rahatladım şimdi biraz teşekkür ederim. İnternette bakınca kötü kötü şeyler yazıyor insanın morali bozuluyor
Ac karna gidiliyor canimMerhabalar seker yuklemesine ac karın ile mi gidiliyor acaba, en son kac saat once yemek yemis olmak lazim
Ben de hasta oldum canım ya benim de burnum akıyo tıkalı boğazım ağrıyo idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik içiyorum ona rağmen nasıl hasta olmayı başardım bilmiyorum ama vermezler sanmıyorum daha önceki hastalığımda parola izin vermişti sadece o da ateşim çıkıncaKızlar ben hasta oldum ya. Burda hava bir soğuk bir sıcak bir de romatizmal hastalığıma bağlı iğne yapıyorum bağışıklığımı baskılıyor. Onu da yapmıştım birkaç gün önce iyice hastalandım. Boğazım fena,burnum akıyor ve kapalı. Acile gitsem serum dışında bir ilaç vermezler sanırım değil mi? Sizler nasılsınız?
Aynen ben de en son ilk üç ayda fena hastalanmıştım ateşlenmiştim falan. O zaman antibiyotik ve sadece parol verdiler. Şimdi ateşim yok o yüzden parola talim :/ Geçmiş olsun sana da inş çabuk geçer. Alerjik yönü de var benceBen de hasta oldum canım ya benim de burnum akıyo tıkalı boğazım ağrıyo idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik içiyorum ona rağmen nasıl hasta olmayı başardım bilmiyorum ama vermezler sanmıyorum daha önceki hastalığımda parola izin vermişti sadece o da ateşim çıkınca
Bende de befes darligi var cnm. Ara ara cogaliyor ama bende kansizlikta var o da tetikliyormuş nefes darligi istersen bi kan tahlillerine baktir. Tabii gebelikte cok etkiliyorKizlar size bir sey sorucam. Ben de inanilmaz bir nefes darligi var, gunduz gece farketmez agzimdan nefes aliyorum resmen. 1.5 sene once burun ameliyati olmustum acaba diyorum onunla ilgili mi, yoksa hamilelikle mi. Sizde durum nasil?
Bencede oyle yapBu arada ben de kış bebegi büyütmüstüm simdi yaz bebekleri daha zor geliyor nedense. O zaman disari da cikmiyorduk pek zaten hava soguk bebiside giydir yatir pişme derdi de yok. Simdi yazin nasil olacak bilmiyoru. Cok bisey almayi düşünmuyorum ben de oglumdan kalan iclikleri giydirecegim kız olmalarina ragmen zibınlar beyaz, bi yere gitmelik bi kac parca bisey alırım diye düşünuyorum.
Olabilir ben zaten baya alerjik bünyeli bı insanım polen alerjim de var burnum gozlerim ondan akıyo olabilir alerji ilacına izin verir mi acaba doktorum onu sormak hiç aklıma gelmemişti belki o da rahatlatır beniAynen ben de en son ilk üç ayda fena hastalanmıştım ateşlenmiştim falan. O zaman antibiyotik ve sadece parol verdiler. Şimdi ateşim yok o yüzden parola talim :/ Geçmiş olsun sana da inş çabuk geçer. Alerjik yönü de var bence
ikiside güzel benim mavi daha çok hoşuma gittiKizlar ikizler icin bayramlik alcam sizce hangisi guzel
Benim yesil daha cok hosuma gittiikiside güzel benim mavi daha çok hoşuma gitti
Yeşilimsi olanı daha güzel bencegule gule giysinlerKizlar ikizler icin bayramlik alcam sizce hangisi guzel