- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.621
Benim ikizler ağustosun basinda dogdularBen hem calısıyorum hem kızım var 4.5 yaşında diye çok aktif olamıyorum ama fırsat buldukça bakıyorum,2018 temmuz annesiyim ,fırsat buldukça aklıma geldikçe tecrübelerimden yazarım size
Şimdilik ilk tavsiye yaz sıcaklarında dogacaklari için çok kıyafet almayın derim ,ben Balıkesir de yaşıyorum ,çok sıcak olmuştu uzun süre çocuk evde zıbınla durdu ,öyle bile pişik oldu boynunun altı , boğum olan yerlerini kontrol edin ve silin
hastane çantasında ve sonrasında nelere ihtiyaç duydunuz neleri gereksiz buldunuz yaz sıcağında tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok iyi olur benim oğlum kışın doğdu kalın kalın giyiyodu bunda nasıl olucak bilmiyorumBen hem calısıyorum hem kızım var 4.5 yaşında diye çok aktif olamıyorum ama fırsat buldukça bakıyorum,2018 temmuz annesiyim ,fırsat buldukça aklıma geldikçe tecrübelerimden yazarım size
Şimdilik ilk tavsiye yaz sıcaklarında dogacaklari için çok kıyafet almayın derim ,ben Balıkesir de yaşıyorum ,çok sıcak olmuştu uzun süre çocuk evde zıbınla durdu ,öyle bile pişik oldu boynunun altı , boğum olan yerlerini kontrol edin ve silin
sende yaz annesi olarak tecrübelisin tecrübeleriniz paylaşmanız çok iyi olur gereksiz şeyler doldurmayalım kış gelene kadar büyürler daha büyük gerekir herşeyBenim ikizler ağustosun basinda dogdular
Dusun 3 ay kadar zibin giydirdim
Sadece banyo yaptigimda alt ust giydiyordum bebişlere
Evet yaz annesiyimsende yaz annesi olarak tecrübelisin tecrübeleriniz paylaşmanız çok iyi olur gereksiz şeyler doldurmayalım kış gelene kadar büyürler daha büyük gerekir herşey
acaba çorapmı daha çok giydirmiştin ayaklı takımlardanmı birde eldiven falan çok giydirmişmiydin zaten sıcak olucak ya elleri terlermi acaba bide penye berelerden falan çok kullandınmı daha küçükler ya bize sıcak gelsede bebeğe soğuk gelirmi acabaEvet yaz annesiyim
Bence zibin ve alt ust takim cok kulanıliyor tulumlarin icinde rahat degiller
Bide ilk 3 ay hemen kuculuyor zibinler takimlar
Alirsaniz 6 ay sonrasi icin takim zibin alin
Günaydın cnmGunaydin hamişler
Canim 5 Ağustos'ta dogdular 1 ay kuvezde kaldilar temmuzda evdelerdiacaba çorapmı daha çok giydirmiştin ayaklı takımlardanmı birde eldiven falan çok giydirmişmiydin zaten sıcak olucak ya elleri terlermi acaba bide penye berelerden falan çok kullandınmı daha küçükler ya bize sıcak gelsede bebeğe soğuk gelirmi acaba
ağustosta doğdular eylüldemi evdelerdi temmuzda nasıl oluyoCanim 5 Ağustos'ta dogdular 1 ay kuvezde kaldilar temmuzda evdelerdi
Bizim bura cok sicak acikcasi eldiven bere falan taktirmadim sadece zibinla kaldilar 3 ay sonrasi alt ust takimlari kullandim havalar sogudugunda bere eldiven kullandim ozaman 4 5 aylik falan oldular
Bide havanin durumuna gore giydiriyordum corap falan
Ayy canim aklim karisti bi yandan coccuklar durmuyo ne yazacagimi şaştimağustosta doğdular eylüldemi evdelerdi temmuzda nasıl oluyo
Bence biseycik olmazGünaydın annişler bugün hiç keyfim yok. Hem kolum ağrıyor hem de dün akşam canım çok istediği için cips yedim (hamileliğimin başından beri ilk defa yedim) vicdanım çok rahatsız şimdi ya bebeğime bir zararı olduysa diyeMide yanması da yaptı hem kendime hem bebeğime zarar neden yedim diye sorguluyorum şimdi kendimi
Ya gerçekten mi rahatladım şimdi biraz teşekkür ederim. İnternette bakınca kötü kötü şeyler yazıyor insanın morali bozuluyorBence biseycik olmaz
Ben surekli yiyorum haftada 1 yada iki yiyorum cips
Sadece sucuk ve salamdan izak duruyom
allah analı babalı büyütsün bebiş gelsin paylaşamazlardaAyy canim aklim karisti bi yandan coccuklar durmuyo ne yazacagimi şaştim
Agustosta dogdular eylulde evdelerdi
Amin canimallah analı babalı büyütsün bebiş gelsin paylaşamazlardakaç yaşadılar
Ay yemesem içimde kalır diye ben de yedim geçenlerde. Midemi yaktı ama napayım, canım istemişti.Günaydın annişler bugün hiç keyfim yok. Hem kolum ağrıyor hem de dün akşam canım çok istediği için cips yedim (hamileliğimin başından beri ilk defa yedim) vicdanım çok rahatsız şimdi ya bebeğime bir zararı olduysa diyeMide yanması da yaptı hem kendime hem bebeğime zarar neden yedim diye sorguluyorum şimdi kendimi
Günaydın annişler bugün hiç keyfim yok. Hem kolum ağrıyor hem de dün akşam canım çok istediği için cips yedim (hamileliğimin başından beri ilk defa yedim) vicdanım çok rahatsız şimdi ya bebeğime bir zararı olduysa diyeMide yanması da yaptı hem kendime hem bebeğime zarar neden yedim diye sorguluyorum şimdi kendimi
Ay ben sucuk bile yiyorum haftada bir filanBence biseycik olmaz
Ben surekli yiyorum haftada 1 yada iki yiyorum cips
Sadece sucuk ve salamdan izak duruyom