2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Diş ve kulak ağrım var bogazlarım şişti,gecen hafta bitti antibiyotik ama hastalık geçmedi ,ne yapmalıyım bilmiyorum,bir daha antibiyotik kullanmak iyi olmaz sanırım,kendi kendine geçmesini beklemem gerekiyor

Ben hem calısıyorum hem kızım var 4.5 yaşında diye çok aktif olamıyorum ama fırsat buldukça bakıyorum,2018 temmuz annesiyim ,fırsat buldukça aklıma geldikçe tecrübelerimden yazarım size
Şimdilik ilk tavsiye yaz sıcaklarında dogacaklari için çok kıyafet almayın derim ,ben Balıkesir de yaşıyorum ,çok sıcak olmuştu uzun süre çocuk evde zıbınla durdu ,öyle bile pişik oldu boynunun altı , boğum olan yerlerini kontrol edin ve silin

Benim ikizler ağustosun basinda dogdular
Dusun 3 ay kadar zibin giydirdim
Sadece banyo yaptigimda alt ust giydiyordum bebişlere

hastane çantasında ve sonrasında nelere ihtiyaç duydunuz neleri gereksiz buldunuz yaz sıcağında tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok iyi olur benim oğlum kışın doğdu kalın kalın giyiyodu bunda nasıl olucak bilmiyorum

Benim ikizler ağustosun basinda dogdular
Dusun 3 ay kadar zibin giydirdim
Sadece banyo yaptigimda alt ust giydiyordum bebişlere
sende yaz annesi olarak tecrübelisin tecrübeleriniz paylaşmanız çok iyi olur gereksiz şeyler doldurmayalım kış gelene kadar büyürler daha büyük gerekir herşey

sende yaz annesi olarak tecrübelisin tecrübeleriniz paylaşmanız çok iyi olur gereksiz şeyler doldurmayalım kış gelene kadar büyürler daha büyük gerekir herşey
Evet yaz annesiyim
Bence zibin ve alt ust takim cok kulanıliyor tulumlarin icinde rahat degiller
Bide ilk 3 ay hemen kuculuyor zibinler takimlar
Alirsaniz 6 ay sonrasi icin takim zibin alin

Evet yaz annesiyim
Bence zibin ve alt ust takim cok kulanıliyor tulumlarin icinde rahat degiller
Bide ilk 3 ay hemen kuculuyor zibinler takimlar
Alirsaniz 6 ay sonrasi icin takim zibin alin
acaba çorapmı daha çok giydirmiştin ayaklı takımlardanmı birde eldiven falan çok giydirmişmiydin zaten sıcak olucak ya elleri terlermi acaba bide penye berelerden falan çok kullandınmı daha küçükler ya bize sıcak gelsede bebeğe soğuk gelirmi acaba

Canim 5 Ağustos'ta dogdular 1 ay kuvezde kaldilar temmuzda evdelerdi
Bizim bura cok sicak acikcasi eldiven bere falan taktirmadim sadece zibinla kaldilar 3 ay sonrasi alt ust takimlari kullandim havalar sogudugunda bere eldiven kullandim ozaman 4 5 aylik falan oldular
Bide havanin durumuna gore giydiriyordum corap falan

ağustosta doğdular eylüldemi evdelerdi temmuzda nasıl oluyo

Günaydın annişler bugün hiç keyfim yok. Hem kolum ağrıyor hem de dün akşam canım çok istediği için cips yedim (hamileliğimin başından beri ilk defa yedim) vicdanım çok rahatsız şimdi ya bebeğime bir zararı olduysa diye Mide yanması da yaptı hem kendime hem bebeğime zarar neden yedim diye sorguluyorum şimdi kendimi

Bence biseycik olmaz
Ben surekli yiyorum haftada 1 yada iki yiyorum cips
Sadece sucuk ve salamdan izak duruyom

Ay yemesem içimde kalır diye ben de yedim geçenlerde. Midemi yaktı ama napayım, canım istemişti.
Eşim beslenmeme dikkat ediyor. Normalde zararlı olan şeyleri eve almıyor canım çekmesin diye. O şey dedi, amaaaan nolcak beeee onun gazına geldim aslında. 1 sefer yemişsin amaaaaaan nolcak beeee

Birşey olmaz canım yaa, düşün doktorlar sigaraya bile 3 dala kadar izin verebiliyor duruma göre bende dün iftarda kola vardı canım çok çekiyordu ama eve almıyordum gittiğim iftarda denk geldim diye dolu dolu bir bardak içtim
İçtim mi içtim, pişman mıyım asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…