- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.601
Bende beş kilo anca aldm ama okdr sis hissediyorm ki kendimi balon gibiyimm diyorm. Demek on kilo alsam napardmBen çok şişim ya.
8 kg almışım ama kesinlikle 3-4 kgsu kendime aldım biliyorum. Yemek iştah yok asla ama hareketsiz kalmaktan ve bir ara abur cubur tükettim ondan aldım sanırım.
Eğilip kalkmak sıkıntı
Ayaklarım bacaklarım heryerim şişti ya
Şuan nefes bile alamıyorum, bazı geceler çok aşırı şişiyorumçok mutsuzum hamilelikte
Aynen öyle lahana sütten kesme zamanı gelince süt çekilsin mastit olma diyr kullanılıyor genelde. Gerçi sıcak soğuk uygulama farklı ama yine de riske atılmaz.Lahanayı ilk kez duydum. Sütten keserken buzluya taze nane koyup sonra göğüslerime koyardım. Sütü kesmesin sonra lahana ??
Çok bilgim yok bu konuda maalesef birisi yazmıştı sadece ordan aklımda kalmış. O zaman bakmıştım netten ağrılara falan iyi geldiği yazıyorduLahanayı ilk kez duydum. Sütten keserken buzluya taze nane koyup sonra göğüslerime koyardım. Sütü kesmesin sonra lahana ??
Bazen çok aşırı sert genelde öyle yabi sabahları yumuşak oluyor genelde.Kızlar karnınız sert mi yumuşak mı ?
Beni anlatıyorsun resmenBen çok şişim ya.
8 kg almışım ama kesinlikle 3-4 kgsu kendime aldım biliyorum. Yemek iştah yok asla ama hareketsiz kalmaktan ve bir ara abur cubur tükettim ondan aldım sanırım.
Eğilip kalkmak sıkıntı
Şuan nefes bile alamıyorum, bazı geceler çok aşırı şişiyorumçok mutsuzum hamilelikte
Aynı be nim hayatımı anlatmışsınBende çok şişim.Hele bu akşam yemek yaparken göğsümün altına yanlarıma hep kramplar girdi sanki.Oturup yemeye zorlandım.Geceleri sağımdan soluma dönemiyorum taş gibi oluyor karnım.
Bebekte aksine geceleri harekete geçiyor bi sağımda bi solumda pıt pıt hareketleri bazen göbek deliğimin tam üstünde gibi yatınca.
Ay ayvayı iyi dedin unutuyorum hep yarın alamHazır hala ayva varken çekirdeklerini saklayın, suda beklettip jelimsi kıvam olunca su göğüs ucunuza sürünce çok rahatlatıyor. Lansiloh da emzirme öncesi ve sonrası düzenli kullanılırsa işe yarar bir sürüp bir sürmezseniz randıman olmaz çünkü bebeğin ağzında sürtünme oluyor göğüs ve büyük bir basınçla emiliyor acıması vs çok normal siz önlem alıcaksınız ve sadece ucunu vermeyeceksiniz öyle olursa çok acır.
Bende de ayni durum varBen çok şişim ya.
Eğilip kalkmak sıkıntı
Ben çok şişim ya.
Eğilip kalkmak sıkıntı
Merhabalar geçen hafta çok hareketsiz geçirdim ve dediğiniz gibi oldum. Uyurken zor uyudum. Düzenli yürüyüş yapıp + suyu yeterli içince hiç ödem kalmıyor. Özellikle yürüyüş yaptığım hafta ile yürüyüş yapmadığım hafta inanılmaz farkediyor. Yapmadığım hafta ayaklarımın şişinden Ayakkabı sıkmaya başlamıştı.
Ben yürüyüşe de başladım bir araMerhabalar geçen hafta çok hareketsiz geçirdim ve dediğiniz gibi oldum. Uyurken zor uyudum. Düzenli yürüyüş yapıp + suyu yeterli içince hiç ödem kalmıyor. Özellikle yürüyüş yaptığım hafta ile yürüyüş yapmadığım hafta inanılmaz farkediyor. Yapmadığım hafta ayaklarımın şişinden Ayakkabı sıkmaya başlamıştı.
Bunu mu denesem ben de acaba!Birde şekeri sıfıra indirdim. Pirinç makarna vs hiç yemiyorum. İnanılmaz hafifledim. 1 kg vermişim bile. Demek ki ödemdi.