- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.581
hayırlı iftarlarHayırlı iftarlar
Bu gene yaptığı saçmalamaların en ufağısana yaramış ama bana yinede saçma geldi geldiğinde sonuçta sen yatacak yerini ayarlarsın gelip senin evine oda yapması ne bilim tuhaf geldi iyi yapmışsın o sayede çocuklarının odası olmuş
Olur canım atarsan bakarım bende
benim genelde sertKızlar karnınız sert mi yumuşak mı ?
Her daim sert çok az yumusuyor malesef ovuyorum ama düzelmiyor bazen sertliği acıtıyorKızlar karnınız sert mi yumuşak mı ?
Ya benim de sert bazen bi kısmı daha sert gibi oluyor tedirgin oluyorumHer daim sert çok az yumusuyor malesef ovuyorum ama düzelmiyor bazen sertliği acıtıyor
Benim de hep sert normal demek kibenim genelde sert
Prima premium ilk zamanlar güzeldi ama yeşil paketleri kesinlikle kızımın egzamasını çoğaltmıştı.Bezin içeriğine dikkat ediyorsanız en uygun temiz içerikli sleepy natural ve sleepy bio natural. Islak mendil temiz içerik ise baby turco doğadan yenidoğan hiç zararlı madde olmayan en uygun fiyatlı olan. Ben açıkçası kimyasal olarak ilk 1 yıl temiz içerikli ürün kullanımını önemsiyorum. Birçok alerjik hastalık temiz içerikli ürün kullanmamaktan kaynaklanıyor.
Prima ve başka markalarda da temiz içerikli ürünler var fakat ben hem temiz olsun hem uygun fiyatlısı olsun diye düşünüyorum. Yıllarca kullanılacak ürünler sürekli pahalanıyor.
Prima premium ilk zamanlar güzeldi ama yeşil paketleri kesinlikle kızımın egzamasını çoğaltmıştı.
Komili denemiştim bir ara (şuan göremedim o bezden) ama o da çok şişiyor.
Sleepy bio natural ile başlayacağım Prima şimdilik ikinci sırada.
Huggies olsa keşke o çok güzeldi. Ama Türkiye piyasasından kaldırılmış sanırım.
Ben kendıme gümüş kapaklardan aldım ama silikon tarzıda istiyorum gümüşün iyilestirici gücü oldugu için onu almıştım ama bide böyle sütün aktıgında içine dolan gögüs silikonlarıda istiyorum avent mantıklı 135 tl fiyatı aslında fiyatta iyi e bebekte bulamamıstım bu markayıBen de ayni durumdayim cnm bi gümüş kalkanlar var bi de silikon tarzi arada baya fiyat farki da var. Ama gercekten bilseydim o zaman böyle bisey oldugunu mutlaka alirdim. Simdi alicam cünkü gogüs ucu acisi cok fena yorumlar da genelde iyi trandeyolda. Simdilik aventin ki yakin geldi bana. Sen de bi incele istersen
Güzel günlerde kullanınBen bez olarak sleepy aldım. Bakalım bebeğime iyi gelirse ondan devam etmeyi düşünüyorum. Bugün gidip odasını aldık, annemde A101’den banyo seti almış. Bir şeyler aldıkça çok mutlu oluyorum
Çok teşekkürlerGüzel günlerde kullanın
Göğüs kalkanını ben bir süre kullanmıştım çok süt doluyordu içine ve temizliği zor gelmişti o yüzden çöpe atmıştım. Offf acente almıştım üstelik:)
Gümüş kapak düşünüyorum + lansinoh
Gerçi o kremi de uzun kullanmadım ben. Direkt tahinin yağını sürmeye başlamıştım o iyi gelmişti.
Lahanayı ilk kez duydum. Sütten keserken buzluya taze nane koyup sonra göğüslerime koyardım. Sütü kesmesin sonra lahana ??Çok teşekkürler
Ben şu an göğüslerime badem yağı sürüyorum hem doğal hemde çevremde kullanıpta memnun kalan çok kişi var. Göğüs kalkanı henüz almadım ama birisi söylemişti lahana yaprakları çok iyi geliyormuş bende buzluğa attım önce onu kullanmayı deneyeceğim