2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın annişler bugün hiç keyfim yok. Hem kolum ağrıyor hem de dün akşam canım çok istediği için cips yedim (hamileliğimin başından beri ilk defa yedim) vicdanım çok rahatsız şimdi ya bebeğime bir zararı olduysa diye 😔 Mide yanması da yaptı hem kendime hem bebeğime zarar neden yedim diye sorguluyorum şimdi kendimi 🤦‍♀️
Yapmayın bunları kendinize canınız istemiş yemişsiniz, o kadar ince düşünürsek hastalık hastası oluruz üstelik ilk defa yemişsiniz. Yerken kalitelisini yiyin hatta şu patiswiss in vs çocuklar için özel yapılanlardan yiyin canınız isteyince bence yemeyip ona aşermek daha kötü, ben kendimi kötü hissettiğimde bebeğin hareketleri de o oranda düşüyor sevdiğim birşey yediğimde o da kıpır kıpır oluyor.

Birşey olmaz canım yaa, düşün doktorlar sigaraya bile 3 dala kadar izin verebiliyor duruma göre bende dün iftarda kola vardı canım çok çekiyordu ama eve almıyordum gittiğim iftarda denk geldim diye dolu dolu bir bardak içtim
İçtim mi içtim, pişman mıyım asla 😎
Aynı ben geçen akşam bizdede kola var ne zamandır içmiyorduk bir bardakta olsa sanki içimizi rahatlatma gibi his verdi

Ay yemesem içimde kalır diye ben de yedim geçenlerde. Midemi yaktı ama napayım, canım istemişti.
Eşim beslenmeme dikkat ediyor. Normalde zararlı olan şeyleri eve almıyor canım çekmesin diye. O şey dedi, amaaaan nolcak beeee 😂 onun gazına geldim aslında. 1 sefer yemişsin amaaaaaan nolcak beeee
Birşey olmaz canım yaa, düşün doktorlar sigaraya bile 3 dala kadar izin verebiliyor duruma göre bende dün iftarda kola vardı canım çok çekiyordu ama eve almıyordum gittiğim iftarda denk geldim diye dolu dolu bir bardak içtim
İçtim mi içtim, pişman mıyım asla 😎
İnanılmaz rahatladım teşekkürler iyi ki varsınız 🙏

Yapmayın bunları kendinize canınız istemiş yemişsiniz, o kadar ince düşünürsek hastalık hastası oluruz üstelik ilk defa yemişsiniz. Yerken kalitelisini yiyin hatta şu patiswiss in vs çocuklar için özel yapılanlardan yiyin canınız isteyince bence yemeyip ona aşermek daha kötü, ben kendimi kötü hissettiğimde bebeğin hareketleri de o oranda düşüyor sevdiğim birşey yediğimde o da kıpır kıpır oluyor.
Bir an kötü hissettim internette yazan şeyler yüzünden sanırım. Canım lays istemişti diğerleri kesmezdi 😂

Ben yürüyüşe de başladım bir ara
Çok ilginç 15 dakikadan sonra mahvoluyorum
İyi gelmesine geliyor gibi ama kramplar ve şişlik daha da artıyor ki ben ilk gebelikte 1 saatten fazla yürürdüm bana mısın demezdi bedenim
Bunda bir sıkıntım var ama ne ben ne doktorlar henüz çözemedik

Çok ilginç gerçekten. Ama her hamilelik farklı diye boşuna demiyorlar. İçinizi ferah tutun bir sorun olsa çıkardı başka şekilde

hastane çantasında ve sonrasında nelere ihtiyaç duydunuz neleri gereksiz buldunuz yaz sıcağında tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok iyi olur benim oğlum kışın doğdu kalın kalın giyiyodu bunda nasıl olucak bilmiyorum
Hastane günlerin de standart 10 ki takımlar yetti bize hava sıcaktı extra birşey ortmedik üstüne,ilk iki üç gün hep setli giydirdim ama sonra evde gercekten çok sıcak olduğu için hep zıbınla durdu ayakta bir çorapla ,üstüne muslin bir örtü,onun dışında yaz kış bebeginde çok fark olmaz gerekli olan şeyler aynı oluyor,sen aklina geldikçe sor bana ben senin merak ettiklerine yorum yaparım canım ..

sende yaz annesi olarak tecrübelisin tecrübeleriniz paylaşmanız çok iyi olur gereksiz şeyler doldurmayalım kış gelene kadar büyürler daha büyük gerekir herşey
Evet fazla kıyafet almayın ilk üç ay için , ihtiyaç oldukça alırsınız ,giydirilmiyor sıcaktan ,böyle gündelik bir kaç basit alt üst takım yeterli,birde çocuğu asla çok sıcağa maruz bırakmayın kış bebesi gibi düşünmeyin ,serbest birakin

Kızlar ben hasta oldum ya. Burda hava bir soğuk bir sıcak bir de romatizmal hastalığıma bağlı iğne yapıyorum bağışıklığımı baskılıyor. Onu da yapmıştım birkaç gün önce iyice hastalandım. Boğazım fena,burnum akıyor ve kapalı. Acile gitsem serum dışında bir ilaç vermezler sanırım değil mi? Sizler nasılsınız?

Kızlar ben hasta oldum ya. Burda hava bir soğuk bir sıcak bir de romatizmal hastalığıma bağlı iğne yapıyorum bağışıklığımı baskılıyor. Onu da yapmıştım birkaç gün önce iyice hastalandım. Boğazım fena,burnum akıyor ve kapalı. Acile gitsem serum dışında bir ilaç vermezler sanırım değil mi? Sizler nasılsınız?
Cok geçmiş olsun🍀kuru dut denesen?!

Günaydın annişler bugün hiç keyfim yok. Hem kolum ağrıyor hem de dün akşam canım çok istediği için cips yedim (hamileliğimin başından beri ilk defa yedim) vicdanım çok rahatsız şimdi ya bebeğime bir zararı olduysa diye 😔 Mide yanması da yaptı hem kendime hem bebeğime zarar neden yedim diye sorguluyorum şimdi kendimi 🤦‍♀️
Ben cou zaman yiyorum cipsı canım abartmadigimiz surece bisi olamx aallahın ıznıle

Kızlar bendede var sertlik imreniyorum vlla yürüyüs yapanlara masallah subhanallah bide istanbulda olmayanlar cok sanslisiniz gercekten burda ne anneme ne kaynanama gidebiliırum trafik 7.24 ya biyere gidilmiyor arac tutuyor zaten dur kalk gitmemek en iyisi diyorum birde kendim hemsireyim ama kendi hastanem berbat arastirma guya ama iyi bakılmıyor ve ınsanı korkutuyor devlette falan zor oyle randevu bde adam akıllı ilgilenen yok kendimi iyice agırlasmis hissediyorum :KK43: az ayakda durdugumda kasklarim agrıyor gece yatakda donerken karnım sertlesiyor netten bakıncada sacma sapan yk erken dogum yok kasılma vs doktorum magnorm yazdı ama oda yeterklu gelmıor gunde ıkı defa suda eritilenlerden tadi da tuaf olsa icirorum dualarimdasiniz hep ne yazdım he :))) hayırlısıla ins 37haftalarimiza gelelim opuyorum hepınızı😍😍❤️❤️

Kizlar size bir sey sorucam. Ben de inanilmaz bir nefes darligi var, gunduz gece farketmez agzimdan nefes aliyorum resmen. 1.5 sene once burun ameliyati olmustum acaba diyorum onunla ilgili mi, yoksa hamilelikle mi. Sizde durum nasil?

Kizlar size bir sey sorucam. Ben de inanilmaz bir nefes darligi var, gunduz gece farketmez agzimdan nefes aliyorum resmen. 1.5 sene once burun ameliyati olmustum acaba diyorum onunla ilgili mi, yoksa hamilelikle mi. Sizde durum nasil?
Canim bende de var nefes darligi gunduzleri iş yaparken yada yorulurken oluyor
Ama geceleri uzanirken bile nefes nefeseyim

X