2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende valla TM üçüncü ama okadar sabırsızim ki hemen kucağıma almayi istiyorum o süt kokusunu içime çekmeyi çok istiyorum gelsin artık ya zaman geçmiyor bile ay daha 25+3 of of
bende 26+1 oldum bi yandan diyorum hemen zaman geçti 26 haftalık olduk bile bi yandan hiç zaman geçmiyo 3 ay nasıl geçicek diyorum 😅 pazartesi kontrole gidicem depremden sonra randevu sistemine henüz geçilmedi gidip sıra alıp bekliyoruz bakalım ne dicek kendi doktorumda yok her defasında farklı doktor geliyo ama hep çok şükür ilgili iyi doktorlar denk geldi allah razı olsun hepsindende

bende 26+1 oldum bi yandan diyorum hemen zaman geçti 26 haftalık olduk bile bi yandan hiç zaman geçmiyo 3 ay nasıl geçicek diyorum 😅 pazartesi kontrole gidicem depremden sonra randevu sistemine henüz geçilmedi gidip sıra alıp bekliyoruz bakalım ne dicek kendi doktorumda yok her defasında farklı doktor geliyo ama hep çok şükür ilgili iyi doktorlar denk geldi allah razı olsun hepsindende
Ben bekliycem ya doktora gitmek için biraz zaman geçsin istiyorum gidince daha da az kaldığını öğrenciyim diyorum 🤣🤣🤣 böyle gidiyorum hiç zaman gecmiyor gibi hissediyorum

Ben oğluma prima aldım ilk bildiğin piştikten derisi soyuldu çocuğun sonra slepy aldım o pirima kadar yapmadı ama buda pişik yaptı bir tek molfix iyi geldi işte bunda nasıl olcak bilmiyorum her bebek farklı işte gene molfix aldım inş pişik siz atlatırız
Acaba bebekten bebeğe değişiyor mu pişik konusu kimine yarıyan kimine yaramıyor sağ sağlık sogsunlarda. Bezi alırız 😘😘

Ben bekliycem ya doktora gitmek için biraz zaman geçsin istiyorum gidince daha da az kaldığını öğrenciyim diyorum 🤣🤣🤣 böyle gidiyorum hiç zaman gecmiyor gibi hissediyorum
canım ben 3 hafta bile zor bekledim 😅 doktorun dediği aralıkta gidiyorum ☺️
Gorumcemde ondan almış bana pişik yapmismiydi
pişik yapmadı oğlumda gayet memnun kalmıştım ben o zamanlar fiyatı da baya iyiydi o bezinde fiyatı uçmuş ilk aldığımızda 27 liraya almıştık paketini en son 90 lira falandı şimdi fiyatını tam bilmiyorum ama kullanım açısından pişikte yapmadı taşmada yapmadı o yüzden bırakmamıştım onunla devam etmiştim

canım ben 3 hafta bile zor bekledim 😅 doktorun dediği aralıkta gidiyorum ☺️

pişik yapmadı oğlumda gayet memnun kalmıştım ben o zamanlar fiyatı da baya iyiydi o bezinde fiyatı uçmuş ilk aldığımızda 27 liraya almıştık paketini en son 90 lira falandı şimdi fiyatını tam bilmiyorum ama kullanım açısından pişikte yapmadı taşmada yapmadı o yüzden bırakmamıştım onunla devam etmiştim
50 TL di bimde daha yeni baktım bir paket aldım

50 TL di bimde daha yeni baktım bir paket aldım
canım sen söyleyince internetten baktım yenidoğan 45.50 yazıyo diğer numaralar 88.50 yazıyo ama tabi 1 yıl öncekiyle ortalama aynı fiyat olması bence gayet iyi şuan

Eklentiler

• Screenshot_20230407-134952.jpg
    Screenshot_20230407-134952.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 35
Acaba bebekten bebeğe değişiyor mu pişik konusu kimine yarıyan kimine yaramıyor sağ sağlık sogsunlarda. Bezi alırız 😘😘
Bence değişiyordur bazılarının çok hassas oluyor mesela benim oğlum halen banyodan sonra ağlarım beş yaşında yiyenine ne taksan olurdu sıkıntı yaşamamızı onlar inş bizde yaşamayız pişik çok kötü ediyor çocuğu

Kizlar benim de 2 gündür adet olacakmis gibi olursunuz ya öyle hafif bi agri karnimda olup geciyor. Ama ayni adet olacagim zamanki duruma benziyor boyle olan var mi?
Bi de gogüs kalkani alacakmisiniz benim ilk bebegimde goguslerim cok yara olmisti agliyordum artik emzirirken kaniyordu. Lansinoh kremde hic bi ise yaramamisti. Simdi gogus kalkanlari icin cok guzel yorumlar var ben de almayi düsünüyirum kullanan var mi acaba
Ya bende gögüs kalkanı istiyorum aslında ama hangidi almam lazım en iyidi hangisi bilmiyorum 🥲

Ya bende gögüs kalkanı istiyorum aslında ama hangidi almam lazım en iyidi hangisi bilmiyorum 🥲
Ben de ayni durumdayim cnm bi gümüş kalkanlar var bi de silikon tarzi arada baya fiyat farki da var. Ama gercekten bilseydim o zaman böyle bisey oldugunu mutlaka alirdim. Simdi alicam cünkü gogüs ucu acisi cok fena yorumlar da genelde iyi trandeyolda. Simdilik aventin ki yakin geldi bana. Sen de bi incele istersen

o zaman fiyatlar düşmüş çünkü geçen baharda 90 a yakın bi fiyata almıştık oğlum henüz bezi bırakmadan 37 li paket 5 numarayı 80 küsürdü
İlk doğan bezi zaten 50 diğer numaraları 80 88 die artıyor

X