Merhaba ben bir buçuk ayda 7 kilo aldım geçen kontrolümde doktorum şok oldu
55 kilo ile gebe kalmıştım. Kontrol günü 62 kiloydum Sıkı bir diyet vermedi ama böyle devam edersem ilerleyen ayların zor olacağını dikkat etmem gerektiğini söyledi. Protein ağırlıklı beslen karbonhidratı kes demişti. O ay memlekete gitmiştim hem çok yedim hem de az hareket ettim. Randevu sonrasında karbonhidrat alımını azalttım. Ve yürüyüş yapıyorum. Düşük tehlikem de geçince hareketlerim de arttı. Bu ay daha hafif hissediyorum kendimi. Baskülümün pili bitmiş tartılamadım ama max 2 kilo alarak giderim kontrole diye düşünüyorum. Yeme alışkanlıklarını düzenleyebiliyorsan gerek yok bence diyetisyene ben sabahları 2 yumurta peynir 7-9 zeytin domates salatalık maydanoz marul biber bal,reçel veya tahin pekmez 2-3 tane de ceviz yiyorum. Ekmek olabildiğince az yiyorum. Gün içinde yediklerim gün akışına göre değişiyor. Akşam da eskiden ne yiyorsam öyle devam ediyorum. Sadece bebeğe kilo aldıracak besin değeri yüksek şeyler tercih etmeye çalılıyorum Yaptığım yemeğin yanında genelde pilav oluyor. Salata ya da yoğurt. Ve gün içine de mutlaka meyve yiyorum.