- 2 Aralık 2013
- 954
- 796
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.321
bende böyleyim ya çarşamba randevum var çok gerginim nedenseBende hatta ben 5+5 oldum gogus agrisi akinti baska bisey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende böyleyim ya çarşamba randevum var çok gerginim nedenseBende hatta ben 5+5 oldum gogus agrisi akinti baska bisey yok
bebek için erken olabilir canımAyy kızlar ya yarın Dr kontrolüm var ilk kontrolüm heyecanlandım 5+3 haftalığım inş keseyi de bebeğide görürüm
ben 5+1 de karından keseKizlar benimde persembe gunu randevum var 5+3 olucaz. Bu haftada bebegi goren varmi yoksa yolk u mu gorururm sadece.
Evet dogru haklisin TesekkurlerRabbim yardımcımız olsun kuzum egerki ikizsede rabbim kimseye tasıyamacagı dert de yükte vermez bunu asla unutma zor bi sürec olur gibi geldigimiz seyler bazen cok daha güzel oluyor ama korkuların kadar normal bisey yok rabbim gönlümüze ferahlık versin
Guvenilir kasap sucuklardan iyi pisirerek yiyebilirsin aslinda. Bu kadar da kati degil kurallar :) ama asla az pismis ve cig olmaz.Ben cayı kesemiyorum ama kahve hiç içmiyorum sucuk cok seviyorum ama yeme diyorlar kalbım kırık
Bakalim sanirim ilerleyecek gibi, şöyle bir 9.haftaya fln geleyim de netleşir. O zaman tecrübelerinden yararlanırımCanim galiba ikiz olarak devam edecekler cunku norlmalde oyle kaliyolardi dahada kuculuyordu ama seninki gelismis hakinda hayirlisi canim strese girme bebklerini duşun
Guzel haberlere olsunbende böyleyim ya çarşamba randevum var çok gerginim nedense
Kaç haftalık gözükür ki ben biraz aceleciyim sabredemiyorumbebek için erken olabilir canım
Tamam canim ikiz duygusu cok guzel bi duygu bide tabiki cok zor ikizlerimden sonra tekrar ikiz duşunemiyorum bille insallah bu tektirBakalim sanirim ilerleyecek gibi, şöyle bir 9.haftaya fln geleyim de netleşir. O zaman tecrübelerinden yararlanırım
Benim de çarşamba randevum var inşallah her şey yolundadırbende böyleyim ya çarşamba randevum var çok gerginim nedense
Merhaba, hayırlı olsun. Bende çekiştirme fln olmadı, hiç farklı bir hissiyatım da olmadı, sadece fazla şişkinliğim var göbeğimde. Regl tarihinden itibaren şişkin.Merhaba Hanımlar inşallah herkesin gebeligi sağlıkla devam ederBenim daha çok yeni regl günüm bile yarin.Iki kese gözüken annelere bir sorum olacak.Benim hem sağ hem de sol bölgemde bir çekiştirme var gibi.Sizlerde de bu his oluştu mu?Oğluma hamileyken iki kese başlamıştık ama onda bel ağrısı çok fazlaydı
Şişkinlik bende de var şuan.Daha önce çok ağrım olduğu için iki günde bir beta baktirmistim.Beta 2 değil 4 katı artıyordu.7.haftada kayboldu biri gelismedigi içinMerhaba, hayırlı olsun. Bende çekiştirme fln olmadı, hiç farklı bir hissiyatım da olmadı, sadece fazla şişkinliğim var göbeğimde. Regl tarihinden itibaren şişkin.
Ben hiç beta baktırmadım, onu bilemicem ama ctesi günü 5+0da keseler göründü, pazar günü kanamam oldu, bugün de keselerin geliştiği görüldü. Bakalım nolacakŞişkinlik bende de var şuan.Daha önce çok ağrım olduğu için iki günde bir beta baktirmistim.Beta 2 değil 4 katı artıyordu.7.haftada kayboldu biri gelismedigi için
Bende bu ay sol tarafimda agri hissettim yumurtlama doneminde sonrasinda da sol kasigimda agri oldu cogunlukta sagda da ara ara. Keseyi ararkende gobegimin sol tarafindan rahat gordu doktor. OlabilirKızlar size birşey soracağım. Ben sadece sağ tarafımda batma hissi var, çekilme gibi. Muhtemelen sağdan yumurtladım genelde öyle hissediyorum çünkü. Şimdi de o tarafta batma hissedince acaba yetlesmeye mi çalışıyor diye düşündüm. Ne dersiniz?
Betanm veya haftan nasıldı canım kese göründüğünde?Bende bu ay sol tarafimda agri hissettim yumurtlama doneminde sonrasinda da sol kasigimda agri oldu cogunlukta sagda da ara ara. Keseyi ararkende gobegimin sol tarafindan rahat gordu doktor. Olabilir
Betayi iki kat artinca tekrar vermedim ama hesaba gore 5000 5500 arasi bi degerdir karindan bakti cunku. Haftada 5+2idiBetanm veya haftan nasıldı canım kese göründüğünde?