2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
canım ben o yönden şanslıyım galiba acı eşiğim yüksek doğum başlayacak zaman sancım başlıyo 3-4 saat sonra doğuyo oğlumda gece 3 te 3 cm açıklıkla gittim sancı başlar başlamaz gittim ama ve saat 7.10 da doğum gerçekleşti ve beni doğumdan çok dikiş zorlamıştı bi yandan dikiş yapıyo bi yandan çocuğun kolu bükük geldi omzunu falan kontrol edin diyo ben hem soruyom bişey varmı hem acıya dayanmaya çalışıyom resmen uyuşturmadan dikiş attı bana ben diyorum hiç uyuşmadı uyuşturduk diyo bide bir dikiş için ameliyathaneyemi götürelim 3 kilo 200 gram çocuk doğurdun diyo çok sinir oldum ama bişey diyemedim o an zaten ellerindeyim 😅
Kızda 18 dikiş yedim oglanda 16 dikiş yemiştim iç dış normal doğumda benim ki dikişi canlı canlı yapmaları yokmu birde sancı çekerken kesmeleri anooo konuyu kapatak korktum şimdiden 🤣🤣🤣
[/QUOTE]

Kız anlatmayın ilk olunca korkuyorum ben 🤦🏻‍♀️

Kızda 18 dikiş yedim oglanda 16 dikiş yemiştim iç dış normal doğumda benim ki dikişi canlı canlı yapmaları yokmu birde sancı çekerken kesmeleri anooo konuyu kapatak korktum şimdiden 🤣🤣🤣

Kız anlatmayın ilk olunca korkuyorum ben 🤦🏻‍♀️
[/QUOTE]
Temam temam sesizlik lütfen nasıl sin kuzu bebiş ne durumda

[/QUOTE]

Sabah sporu yapıyordu galiba bi bir ayağını havaya kaldırıyordu bir diğerini :spor:
Renkli açtı bi anda doktor kısa süreli hoşuma gitti.:oops:
Tansiyonum yine biraz yüksek çıktı evde ölçüyorum bişey yok oraya gidince heyecanlanıyo muyum nedir anlamadım.

tabiki değer canım sonuçta bile bile bu yola girdik mecbur dayanıcaz ben normalde çok hızlı hareket eden biri olduğum için alışmak zaman alıcak sadece 😍
Zamanla alışıyorsun kuzu ya ister istemez ne Ege uyman gerekiyor kesin içinden diyordur anne yavaşla hopp ben burdayım diyorudr

Sabah sporu yapıyordu galiba bi bir ayağını havaya kaldırıyordu bir diğerini :spor:
Tansiyonum yine biraz yüksek çıktı evde ölçüyorum bişey yok oraya gidince heyecanlanıyo muyum nedir anlamadım.

[/QUOTE]

canım heyecandan olabilir benimde her kontrolde heyecandan stresten başım ağrıyo 💓

[/QUOTE]
Ay ne güzel ya heyecan bendede oluyor kasiliyorum resmen doktor sal kendini diyip duruyor ben gidincede 🤣🤣

Mecbur sabredeceksiniz 😁
Sizin evdeki çocuklar hazır mı kardeşe bence asıl önemli olan onlar

benim oğlan hazır gibi ama prk belli olmaz bazrn kucağım oturuyo kardeşinin üstüne oturdun diyince hemen ay özür dilerim kardeşim diyip karnımı öpüyo 😍 galiba çok iyi bir abi olucak inşallahta öyle olur 🙏

canım bebişin keyfine göre oluyo genelde 😅 kimisi 40 haftada oluyo kimi daha erken kimi dahada geç oluyo hiç belli olmuyo 🤣 inşallah bu seferki 39 haftadan sonra doğar diyorum ben oğlum 37 de gelmişti hemen sabırsızlığı her yerde belli 🤣🤣
[/QUOTE]
Benim oğlumda öyle okdr güzel seyler söylüyor ki. Maslalah diyorm çok güzel bir abi olacak diye bizim bu süreçte ne yaptığımız onemmli sen kucuksen sen yapma etme değilde çorap giydirme gibi bez değiştirirken yardım herşeye ortak etmek lazm sevgiyi göstermek hissettirmek hepsi çok onemli

Ay ne güzel ya heyecan bendede oluyor kasiliyorum resmen doktor sal kendini diyip duruyor ben gidincede 🤣🤣
[/QUOTE]

kolaymı salmak o heyecan kalp güm güm dışına çıkıyo resmen 😍

[/QUOTE]
TM ilk degil ama ilk mis gibi heyecanlanıyorum çünkü o doğduğunda ki süt kokulari yokmu o kusmuk kusmuk kokmalari Allah'ım kurban olurum kız ben öyle kokuya 😍😍😍😍🧿

benim oğlan hazır gibi ama prk belli olmaz bazrn kucağım oturuyo kardeşinin üstüne oturdun diyince hemen ay özür dilerim kardeşim diyip karnımı öpüyo 😍 galiba çok iyi bir abi olucak inşallahta öyle olur 🙏

canım bebişin keyfine göre oluyo genelde 😅 kimisi 40 haftada oluyo kimi daha erken kimi dahada geç oluyo hiç belli olmuyo 🤣 inşallah bu seferki 39 haftadan sonra doğar diyorum ben oğlum 37 de gelmişti hemen sabırsızlığı her yerde belli 🤣🤣
Benim oğlumda öyle okdr güzel seyler söylüyor ki. Maslalah diyorm çok güzel bir abi olacak diye bizim bu süreçte ne yaptığımız onemmli sen kucuksen sen yapma etme değilde çorap giydirme gibi bez değiştirirken yardım herşeye ortak etmek lazm sevgiyi göstermek hissettirmek hepsi çok onemli
[/QUOTE]

benimki şimdiden göbek deliğimden kardeşine ulaşmaya çalışıyo komçnuşuyo öpüyo 😍 oda daha minik o kadar tatlı geliyoki hemen kocaman öpüyorum yerim nasıl tatlı abi olucakk 😍😍🤩

Acıktım galiba yine karnımdaki delirdi 🤣🤣🤣
bende şimdi kalkıp yemek hazırlicam az sonra kocişte gelir oğlum uyudu şimdi o kalkmadan hallederim heralde
TM ilk degil ama ilk mis gibi heyecanlanıyorum çünkü o doğduğunda ki süt kokulari yokmu o kusmuk kusmuk kokmalari Allah'ım kurban olurum kız ben öyle kokuya 😍😍😍😍🧿
[/QUOTE]

ilk yada kaçıncı olursa olsun fark etmiyo valla o heyecan hepsinde ayrı ayrı yaşanıyo yerim minik minik elleri olucakk 😍😍

benimki şimdiden göbek deliğimden kardeşine ulaşmaya çalışıyo komçnuşuyo öpüyo 😍 oda daha minik o kadar tatlı geliyoki hemen kocaman öpüyorum yerim nasıl tatlı abi olucakk 😍😍🤩
[/QUOTE]
Benim kızla oğlan kesin ben sevcem kavgasına çok giricekler o öptü banane ben Alicam kucağıma oooo cekecem ozmana

bende şimdi kalkıp yemek hazırlicam az sonra kocişte gelir oğlum uyudu şimdi o kalkmadan hallederim heralde

ilk yada kaçıncı olursa olsun fark etmiyo valla o heyecan hepsinde ayrı ayrı yaşanıyo yerim minik minik elleri olucakk 😍😍
[/QUOTE]
Minicik ayaklar kesin kucsgimdan indirmem bir süre 🤣🤣🤣

Benim kızla oğlan kesin ben sevcem kavgasına çok giricekler o öptü banane ben Alicam kucağıma oooo cekecem ozmana
[/QUOTE]

senin birde iki tane ama bi süre sonra sıkılırlar banane sen getir bezi şekline döner 😅

Minicik ayaklar kesin kucsgimdan indirmem bir süre 🤣🤣🤣
[/QUOTE]

oyy yerim gözümün önüne geliyo oğlumun ayağını parmağımla ölçerdim babası ilk zamanlar kucağına almaya korkmuştu 😅 o zamanda kaynanam gille oturuyoduk zaten sırada gelmiyodu kocama ilk zamanlar sadece beşiğinde yada benim kucağımda seviyodu şimdi diyorum büyüdü duracağı yok şimdide diyo 🤣 zaman hem yavaş geçiyo hem hızlı kocaman oldu bile 😍💓

Kizlar bende seker testi yaptım.üç kere kan aldilar. Benim damarlarim cok derinde delik deşik oldum ellerimin ust kisminda bileklerimin oradan aldilar.Dirsek icinden denediler olmadi baya igneyi cevirdi içimde🥹kizimda zirt pirt gelip elimden cekistiriyor daha beter aciyor.bu arada 18.haftada dedi normalde 17.haftadaydim doğuma 2 Temmuz dedi.Bizim paşa almış elini kafasının altına dinleniyordu.Kizimda şekerim çıktı iğneler kullandım.Bu çocukta kan şekerim yok gibi.Bakalim inşallah çıkmaz seker.igne kullanmak istemiyorum.erken kan testi yaptığı için eğer bu seferde şekerim olmaz sonuç temiz gelirse 25 ten sonra yine test yapicak.Eskiden şekerim olduğu için her an çıkabilir sonradan diye tedbir amaçlı. Hersey yolunda çok şükür şimdilik 🤲

X