- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.681
Bunun için yorularim kız valla değerben genelde zaten sıkan kıyafetler giymiyorum ama bir anda hızlı hareket edincede oluyo canım baya yorulucaz bebişler doğana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun için yorularim kız valla değerben genelde zaten sıkan kıyafetler giymiyorum ama bir anda hızlı hareket edincede oluyo canım baya yorulucaz bebişler doğana kadar
Kızda 18 dikiş yedim oglanda 16 dikiş yemiştim iç dış normal doğumda benim ki dikişi canlı canlı yapmaları yokmu birde sancı çekerken kesmeleri anooo konuyu kapatak korktum şimdidencanım ben o yönden şanslıyım galiba acı eşiğim yüksek doğum başlayacak zaman sancım başlıyo 3-4 saat sonra doğuyo oğlumda gece 3 te 3 cm açıklıkla gittim sancı başlar başlamaz gittim ama ve saat 7.10 da doğum gerçekleşti ve beni doğumdan çok dikiş zorlamıştı bi yandan dikiş yapıyo bi yandan çocuğun kolu bükük geldi omzunu falan kontrol edin diyo ben hem soruyom bişey varmı hem acıya dayanmaya çalışıyom resmen uyuşturmadan dikiş attı bana ben diyorum hiç uyuşmadı uyuşturduk diyo bide bir dikiş için ameliyathaneyemi götürelim 3 kilo 200 gram çocuk doğurdun diyo çok sinir oldum ama bişey diyemedim o an zaten ellerindeyim
Kızda 18 dikiş yedim oglanda 16 dikiş yemiştim iç dış normal doğumda benim ki dikişi canlı canlı yapmaları yokmu birde sancı çekerken kesmeleri anooo konuyu kapatak korktum şimdiden
tabiki değer canım sonuçta bile bile bu yola girdik mecbur dayanıcaz ben normalde çok hızlı hareket eden biri olduğum için alışmak zaman alıcak sadeceBunun için yorularim kız valla değer
Zamanla alışıyorsun kuzu ya ister istemez ne Ege uyman gerekiyor kesin içinden diyordur anne yavaşla hopp ben burdayım diyorudrtabiki değer canım sonuçta bile bile bu yola girdik mecbur dayanıcaz ben normalde çok hızlı hareket eden biri olduğum için alışmak zaman alıcak sadece
Temam temam sesizlik lütfen nasıl sin kuzu bebiş ne durumda
Temam temam sesizlik lütfen nasıl sin kuzu bebiş ne durumda
aynen öyle diyo sanırım bebişler iyi olsunda valla yavaşlarızda dururuzda ağrısınıda çekeriz geçicek nasılsa hepsiZamanla alışıyorsun kuzu ya ister istemez ne Ege uyman gerekiyor kesin içinden diyordur anne yavaşla hopp ben burdayım diyorudr
Mecbur sabredeceksiniz
Sizin evdeki çocuklar hazır mı kardeşe bence asıl önemli olan onlar
Ay ne güzel ya heyecan bendede oluyor kasiliyorum resmen doktor sal kendini diyip duruyor ben gidincedeSabah sporu yapıyordu galiba bi bir ayağını havaya kaldırıyordu bir diğerini
Renkli açtı bi anda doktor kısa süreli hoşuma gitti.
Tansiyonum yine biraz yüksek çıktı evde ölçüyorum bişey yok oraya gidince heyecanlanıyo muyum nedir anlamadım.
Acıktım galiba yine karnımdaki delirdiaynen öyle diyo sanırım bebişler iyi olsunda valla yavaşlarızda dururuzda ağrısınıda çekeriz geçicek nasılsa hepsi
Ay ne güzel ya heyecan bendede oluyor kasiliyorum resmen doktor sal kendini diyip duruyor ben gidincede
Benim oğlumda öyle okdr güzel seyler söylüyor ki. Maslalah diyorm çok güzel bir abi olacak diye bizim bu süreçte ne yaptığımız onemmli sen kucuksen sen yapma etme değilde çorap giydirme gibi bez değiştirirken yardım herşeye ortak etmek lazm sevgiyi göstermek hissettirmek hepsi çok onemlibenim oğlan hazır gibi ama prk belli olmaz bazrn kucağım oturuyo kardeşinin üstüne oturdun diyince hemen ay özür dilerim kardeşim diyip karnımı öpüyo galiba çok iyi bir abi olucak inşallahta öyle olur
canım bebişin keyfine göre oluyo genelde kimisi 40 haftada oluyo kimi daha erken kimi dahada geç oluyo hiç belli olmuyo inşallah bu seferki 39 haftadan sonra doğar diyorum ben oğlum 37 de gelmişti hemen sabırsızlığı her yerde belli
bende şimdi kalkıp yemek hazırlicam az sonra kocişte gelir oğlum uyudu şimdi o kalkmadan hallederim heraldeAcıktım galiba yine karnımdaki delirdi
TM ilk degil ama ilk mis gibi heyecanlanıyorum çünkü o doğduğunda ki süt kokulari yokmu o kusmuk kusmuk kokmalari Allah'ım kurban olurum kız ben öyle kokuyakolaymı salmak o heyecan kalp güm güm dışına çıkıyo resmen
Benim oğlumda öyle okdr güzel seyler söylüyor ki. Maslalah diyorm çok güzel bir abi olacak diye bizim bu süreçte ne yaptığımız onemmli sen kucuksen sen yapma etme değilde çorap giydirme gibi bez değiştirirken yardım herşeye ortak etmek lazm sevgiyi göstermek hissettirmek hepsi çok onemli
bende şimdi kalkıp yemek hazırlicam az sonra kocişte gelir oğlum uyudu şimdi o kalkmadan hallederim heralde
TM ilk degil ama ilk mis gibi heyecanlanıyorum çünkü o doğduğunda ki süt kokulari yokmu o kusmuk kusmuk kokmalari Allah'ım kurban olurum kız ben öyle kokuya
Benim kızla oğlan kesin ben sevcem kavgasına çok giricekler o öptü banane ben Alicam kucağıma oooo cekecem ozmanabenimki şimdiden göbek deliğimden kardeşine ulaşmaya çalışıyo komçnuşuyo öpüyo oda daha minik o kadar tatlı geliyoki hemen kocaman öpüyorum yerim nasıl tatlı abi olucakk
Minicik ayaklar kesin kucsgimdan indirmem bir süreilk yada kaçıncı olursa olsun fark etmiyo valla o heyecan hepsinde ayrı ayrı yaşanıyo yerim minik minik elleri olucakk