- 19 Nisan 2022
- 438
- 517
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.641
Kizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore miKız ben de bugün tam 16yim normalde senden gerideydim 15+3 tüm. Doktor bugün 16 olmuş dedi. Önden gidiyomuş miniğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore miKız ben de bugün tam 16yim normalde senden gerideydim 15+3 tüm. Doktor bugün 16 olmuş dedi. Önden gidiyomuş miniğim
Riskli ilac neydi ve ne zaman kullanmistimiz ? Ben de hamile oldugumu bilmeden kullanmistim daSanki Anadolu yakası istiyordun diye kalmış aklımda cemil Taşçıoğlu nda vardı sabah 10.10 geçe ben erken saate yetişemem diye 15.20 aldım ama neredeyse her saatte vardı. Öyle yazmasına bakma bakıyorlar ben en son Hicran hanım a gittim kendi dedi 15 haftalıktım o zaman 1 ay sonra gel kemik gelişimine bakarım dedi. Miraç özalp de instası var oradan bakabilirsin renkli ultrason bile paylaşmış. Ben ama gidince şunun için geldim filan demiyorum sadece ilk geliş sebebim riskli ilaç kullanmsktı onu söylüyorum onlar zaten herşeye bakıyor. En son gidişimde bu rapor yazılmış mesela 8 de görüntü var kalbi damarları hepsine bakıldı.
Bugün 16.02 randevusu vardı yarın 17.02 açılır muhtemel inşallah Hicran hoca çıkar ben ondan daha memnun kaldım. Olmazsa haftaya da bakıcam vakit var nasılsa.
Eki Görüntüle 3200488 Eki Görüntüle 3200489
Barkot numarası sevk kağıdında numaralar var ama omu kiEvet ben Mart ortası gibi gitmem lazim.
O doktora göre değişiyor. Bazıları e nabız a giriş yapmıyor. Benim gittiğim kadın doğum e nabız a girmiyor ama hastanenin kendi sayfasında radyoloji raporları kısmında sadece rapor çıkıyor. Barkod numaranı biliyorsan ordan da bakabilirsin
Son adet tarihine göre oluyor. Ultrosonda girince otomatik hesaplanıyor canim benimkini o şekilde söylemişti ilk gittiğimde. Bi daha da sormadım hiçKizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore mi
Bana da oyle soylemisti doktor o zaman ultrasinua gore onde olmasi onemli degilSon adet tarihine göre oluyor. Ultrosonda girince otomatik hesaplanıyor canim benimkini o şekilde söylemişti ilk gittiğimde. Bi daha da sormadım hiç
Aslında sıkıntı yok sabah o saatte bakarsan buluyorsun 1700 lira vermemeye değerGünaydın kızlar
Ben de bir ada detaylı için devlete mi gitsem dedim ama sizin bu randevu sıkıntısını görünce özeldeki randevuma sadık kalayım dedim.
Ücretler bence çok yüksek ama ya. 1700 tl dediler bana ki değişebilirmiş de. :/
Muayene ücreti mi bu kadar dedi yoksa toplam ücret mi benim de 17 sine randevum özelde 700 TL doktorun muayene cüretiymiş sekreterin söylemesine göre kullanacağı ultrason makinesine göre de ekstra fiyat eklenir dedi. Benimde tahminimde 1000 TL’yi geçer diye düşünüyordumGünaydın kızlar
Ben de bir ada detaylı için devlete mi gitsem dedim ama sizin bu randevu sıkıntısını görünce özeldeki randevuma sadık kalayım dedim.
Ücretler bence çok yüksek ama ya. 1700 tl dediler bana ki değişebilirmiş de. :/
İşte bu hastane içi sistem uzmanlık gerektiren konularda böyle oluyor genelde eğitim araştırmalarda, girenlerde eğer başlarında prof. Ya da doç. Yoksa asistan dr. Onlar da bakarken bir problem farkederse genelde hocalarını çağırıyor zaten.Evt cnm burda varmış duruyor ama mhrs den anadolu yakasini sectigimde perinatoloji cikiyor ama pendik ilcesini sectigimde otomatik kayboldugu icin öyle düsündüm. Bi de riskli gebelikteki kisiler uzman degillerdi gibi ayrintili muayene edeni gördüm de. Tabii yaniliyor oabilirim
Cipro kullanmıştım bebek gelişimi açısından sakıncalıymış eğer bebeğe geçerse,Riskli ilac neydi ve ne zaman kullanmistimiz ? Ben de hamile oldugumu bilmeden kullanmistim da
Total bu fiyat.Muayene ücreti mi bu kadar dedi yoksa toplam ücret mi benim de 17 sine randevum özelde 700 TL doktorun muayene cüretiymiş sekreterin söylemesine göre kullanacağı ultrason makinesine göre de ekstra fiyat eklenir dedi. Benimde tahminimde 1000 TL’yi geçer diye düşünüyordum
Bende iki hafta önce sormuşum doğum ücretini bana da 10 bin demişti sezaryen veya normal doğum farkı var mı dedim ilk doğumsa fark yok ikisi de 10 bin TL dedi ama ne alaka ilk doğumsa fark olmaması yani ikinci doğum olsaydı sezaryen veya normal arasında fiyat farkı mı olacaktı hiç sormadım da neden diyeBen de araştirma hastanesinde takibim devam ediyor ama bir yandan özelde de doktor bakiyorum dogum icin. Dün gittigimde bana doktor bir kagit verdi riskli gebelik bölümünden ayrintili icin gün al dedi gittim iste riskli gebelik bölümüne bana 1 ay sonraya gün verdiler. Ama onlar perinatolog mu emin degilim yani ya da nelere bakıyorlar tam olarak bilgim yok.
Bu arada fiyat konusunda bazi hastanelerden bilgi aldım kizlar Medical Park mecburi sezaryan ve normal dogum şu an 15 bin tl dedi. Ve 2 adet dogum paketleri varmis biri 25 bin tl digeri 35 bin tl. 35 bin tl de ayrintilisindan diyetisyenine kadar bir cok sey var ama asiri pahali geldi bana. Bu arada belden asagi uyusturma icin ayrica 3500tl tl arti ücret aliniyormus.
Baska bi hastaneye daha sordum o da bu ay icin 10 bin tl dedi sezaryan ve normal dogumda artik ücret farki olmuyor niyeyse hastanelerin yeni politikası sanirim.
Son olarak 15+3 ve mide sorunlarim hala devam ediyor. Acikmak istiyorum ya artik cok ozledim acikmayi.
Mecbur sabredeceksinizSen yavaş yavaş ilerle kuzu bizde sabır kalmadı şuan bir an önce kavuşmak istiyoruz
canım bebişin keyfine göre oluyo genelde kimisi 40 haftada oluyo kimi daha erken kimi dahada geç oluyo hiç belli olmuyo inşallah bu seferki 39 haftadan sonra doğar diyorum ben oğlum 37 de gelmişti hemen sabırsızlığı her yerde belliKizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore mi
Bilmiyorum ki özelde doktor. Adet tarihim 19 Ekim demiştim sisteme 11 olarak girdi devletteki de 19 olarak girdiKizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore mi
Mecbur sabredeceksiniz
Sizin evdeki çocuklar hazır mı kardeşe bence asıl önemli olan onlar
D vit alyrm cuma doktora gidince kan tahlili yaptırıcam aklıma şeker geliyor benim yükselmiyor düşüyor ama kötü biseu isteŞekerle ilgili başka şüphelerin de varsa baktırman iyi olur. Öğün sayısını arttırıp öğün miktarını azaltabilirsin. 3 ana 3 ara şeklinde. Bi de şekeri yükselten yiyeceklerden uzak durursan iyi olur. Tatlılar, şekerli yiyecekler, pirinç pilavı, beyaz ekmek, patates gibi. Onun yerine lifli yiyecekler tercih edebilirsin. Kansızlık ve vitaminlere bakıldı mı? Demir takviyesi, D vitamini vs kullaniyo musun? Bi de tiroidlere bakıldı mı? İlk aklıma gelen bunlar. Bunların yanında su tüketimi ve uyku düzeni de önemli. Bi de moral motivasyon da etkiliyor tabi.
Benim kız 37+3 günlük dogmustu oglanda 37 + 6 Ken doğmuştu bebeklerin sabrına bağlı galiba kız normalde 36+3 olucakti sancım ozman başlamıştı açılım olmayınca evde dayanmıştım bir hafta sonraya denk geldi doğum hastaneye yatmak istememiştim suni vericez demişlerdi en sonunda dayanamadım gittim üç suni sancı yedim sancı çekerken üstüne nst anoooo neydi be o günlerbenim oğlan hazır gibi ama prk belli olmaz bazrn kucağım oturuyo kardeşinin üstüne oturdun diyince hemen ay özür dilerim kardeşim diyip karnımı öpüyo galiba çok iyi bir abi olucak inşallahta öyle olur
canım bebişin keyfine göre oluyo genelde kimisi 40 haftada oluyo kimi daha erken kimi dahada geç oluyo hiç belli olmuyo inşallah bu seferki 39 haftadan sonra doğar diyorum ben oğlum 37 de gelmişti hemen sabırsızlığı her yerde belli
Benim kız 37+3 günlük dogmustu oglanda 37 + 6 Ken doğmuştu bebeklerin sabrına bağlı galiba kız normalde 36+3 olucakti sancım ozman başlamıştı açılım olmayınca evde dayanmıştım bir hafta sonraya denk geldi doğum hastaneye yatmak istememiştim suni vericez demişlerdi en sonunda dayanamadım gittim üç suni sancı yedim sancı çekerken üstüne nst anoooo neydi be o günler
Kızda 18 dikiş yedim oglanda 16 dikiş yemiştim iç dış normal doğumda benim ki dikişi canlı canlı yapmaları yokmu birde sancı çekerken kesmeleri anooo konuyu kapatak korktum şimdidencanım ben o yönden şanslıyım galiba acı eşiğim yüksek doğum başlayacak zaman sancım başlıyo 3-4 saat sonra doğuyo oğlumda gece 3 te 3 cm açıklıkla gittim sancı başlar başlamaz gittim ama ve saat 7.10 da doğum gerçekleşti ve beni doğumdan çok dikiş zorlamıştı bi yandan dikiş yapıyo bi yandan çocuğun kolu bükük geldi omzunu falan kontrol edin diyo ben hem soruyom bişey varmı hem acıya dayanmaya çalışıyom resmen uyuşturmadan dikiş attı bana ben diyorum hiç uyuşmadı uyuşturduk diyo bide bir dikiş için ameliyathaneyemi götürelim 3 kilo 200 gram çocuk doğurdun diyo çok sinir oldum ama bişey diyemedim o an zaten ellerindeyim
Kızda 18 dikiş yedim oglanda 16 dikiş yemiştim iç dış normal doğumda benim ki dikişi canlı canlı yapmaları yokmu birde sancı çekerken kesmeleri anooo konuyu kapatak korktum şimdiden