- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.661
Bence ona göre canımKizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ona göre canımKizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore mi
Daha çok var ya ozmana 16+1 daha oy anam oy geçmiyor günler aklıma bir şarkı geldi Ahmet Kaya'nın geçmiyor günler şarkısı şarkılara vurdum kendimidoğumdan değil dikişten korkuyoz resmen neyse daha zaten çok var minişler gelsin o acıları çabuk unuturuz inşallah
ben bugün ne güzel minişimi görücektim bi heyecanla gittim hüsranla döndüm 17 haftada oluyomu 3 lü tarama şuan sat a göre 16+6 ultasonda doktorun dediğine göre 16+2 olduk haftaya kaldı yineDaha çok var ya ozmana 16+1 daha oy anam oy geçmiyor günler aklıma bir şarkı geldi Ahmet Kaya'nın geçmiyor günler şarkısı şarkılara vurdum kendimi
canım sen şimdi ayrıntılı ultrason içinmi arıyosun kontrol içinmi 20 haftadan sonra diye biliyorumda ben ayrıntılıyı ben afşinde yok ama oğlumda elbistana yönlendirmişti doktor direk kadın doğum uzmanına gitmiştim ayrıntılı ultrason yapmışlardı başka bölümden randevu falan almamıştım başka şehirlerde farklıysa bilmiyorumHayirlisi kuzu ya ben randevu bulmaya çalışıyorum doktoruma bulamadım bir türlü. Kontolurole gidicem ucluye girmek istemiyorum yine aynı sonucu görmek hiç istemiyorum ya
Kuzu ben normal konturole gidicem konturolden sonra detaylı için sevk istiycem Giresun'da detaylı yok devlette Trabzon'a sevk ediyor veya yeşil alan açıyor bana sevk vermişti gitmiştim 14 haftalıkkencanım sen şimdi ayrıntılı ultrason içinmi arıyosun kontrol içinmi 20 haftadan sonra diye biliyorumda ben ayrıntılıyı ben afşinde yok ama oğlumda elbistana yönlendirmişti doktor direk kadın doğum uzmanına gitmiştim ayrıntılı ultrason yapmışlardı başka bölümden randevu falan almamıştım başka şehirlerde farklıysa bilmiyorum
bu test vs işleri biran önce bitsin sadece miniğin gelmesini bekleyelim istiyorum ya nst zamanları gelsin ne zaman doğucak diye konuşalım tekmeleri konuşalım zaman geçmiyo bi türlüKuzu ben normal konturole gidicem konturolden sonra detaylı için sevk istiycem Giresun'da detaylı yok devlette Trabzon'a sevk ediyor veya yeşil alan açıyor bana sevk vermişti gitmiştim 14 haftalıkken
Kız buranın en çok konuşanı biziz he baksana millet ortada yokbu test vs işleri biran önce bitsin sadece miniğin gelmesini bekleyelim istiyorum ya nst zamanları gelsin ne zaman doğucak diye konuşalım tekmeleri konuşalım zaman geçmiyo bi türlü
Keşke ya of bir an önce gelsin istiyorum dün akşam göbeğimin alt kısmına vajina üstüne fena ağrı girdi eğildim eşofman birden sıktı galiba canımı Fena yaktıbu test vs işleri biran önce bitsin sadece miniğin gelmesini bekleyelim istiyorum ya nst zamanları gelsin ne zaman doğucak diye konuşalım tekmeleri konuşalım zaman geçmiyo bi türlü
napalım konuşmadan zaman geçmiyo helede bebişler hakkında yalnız benim belim baya doğuma kadar beni mahfedicek gibi doktora bugün kremide sorucaktım kullan derse biraz hafifletirdi 10 dk ayakta dursam mahfediyo sanki son haftalar gibi hemen yoruluyorumKız buranın en çok konuşanı biziz he baksana millet ortada yok
aynı bende bugün kalem etek giydim geri pişman oldum daha göbek bile yok bende rahat şeyler giymek gerekKeşke ya of bir an önce gelsin istiyorum dün akşam göbeğimin alt kısmına vajina üstüne fena ağrı girdi eğildim eşofman birden sıktı galiba canımı Fena yaktı
Doğrudur canım bendede ayak ağrıları başladı sağ tarafıma yayında kalça kemigim ağrıyor resmen nst olayı zaten 26 haftalık Ken başlıyornapalım konuşmadan zaman geçmiyo helede bebişler hakkında yalnız benim belim baya doğuma kadar beni mahfedicek gibi doktora bugün kremide sorucaktım kullan derse biraz hafifletirdi 10 dk ayakta dursam mahfediyo sanki son haftalar gibi hemen yoruluyorum
bu hamilelik neden 9 ayki ya biran önce alalım kucağımızaDoğrudur canım bendede ayak ağrıları başladı sağ tarafıma yayında kalça kemigim ağrıyor resmen nst olayı zaten 26 haftalık Ken başlıyor
Daha ne kadar rahat giyine biliriz ki. Kotlar felan herşey iptal oldu zaten elbise giyim diyiyorum hava buz gibi bir esofmana kaldımaynı bende bugün kalem etek giydim geri pişman oldum daha göbek bile yok bende rahat şeyler giymek gerek
Hahah 9 ay 10 günbu hamilelik neden 9 ayki ya biran önce alalım kucağımıza
aynen bende pantolon giysem sıkıyo etek giysem sıkıyo elbiseye dediğin gibi hava soğuk napıcaksak böyleDaha ne kadar rahat giyine biliriz ki. Kotlar felan herşey iptal oldu zaten elbise giyim diyiyorum hava buz gibi bir esofmana kaldım
benimki 9 ayıda beklemez abisi gibi sabırsız olursaHahah 9 ay 10 gün
canım benim sabah yataktan doğrulurken bir anda sancı girdi hızlı hareket edince sağ taraftan girdi kıpırdayamadım resmen çok acıttı şuan pıt pıt oynuyo yoksa korkudan duramazdım heraldeKeşke ya of bir an önce gelsin istiyorum dün akşam göbeğimin alt kısmına vajina üstüne fena ağrı girdi eğildim eşofman birden sıktı galiba canımı Fena yaktı
Kaşık bölgelerine kıyafet baskı yapınca bebek rahat edemediği için daralıyor orda ağrı daha çok yapıyormuşcanım benim sabah yataktan doğrulurken bir anda sancı girdi hızlı hareket edince sağ taraftan girdi kıpırdayamadım resmen çok acıttı şuan pıt pıt oynuyo yoksa korkudan duramazdım heralde
Olabilir bazılarında protokol no yazıyorBarkot numarası sevk kağıdında numaralar var ama omu ki
ben genelde zaten sıkan kıyafetler giymiyorum ama bir anda hızlı hareket edincede oluyo canım baya yorulucaz bebişler doğana kadarKaşık bölgelerine kıyafet baskı yapınca bebek rahat edemediği için daralıyor orda ağrı daha çok yapıyormuş