2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Riskli ilac neydi ve ne zaman kullanmistimiz ? Ben de hamile oldugumu bilmeden kullanmistim da

Barkot numarası sevk kağıdında numaralar var ama omu ki

Aslında sıkıntı yok sabah o saatte bakarsan buluyorsun 1700 lira vermemeye değer

Muayene ücreti mi bu kadar dedi yoksa toplam ücret mi benim de 17 sine randevum özelde 700 TL doktorun muayene cüretiymiş sekreterin söylemesine göre kullanacağı ultrason makinesine göre de ekstra fiyat eklenir dedi. Benimde tahminimde 1000 TL’yi geçer diye düşünüyordum

İşte bu hastane içi sistem uzmanlık gerektiren konularda böyle oluyor genelde eğitim araştırmalarda, girenlerde eğer başlarında prof. Ya da doç. Yoksa asistan dr. Onlar da bakarken bir problem farkederse genelde hocalarını çağırıyor zaten.
Riskli ilac neydi ve ne zaman kullanmistimiz ? Ben de hamile oldugumu bilmeden kullanmistim da
Cipro kullanmıştım bebek gelişimi açısından sakıncalıymış eğer bebeğe geçerse,

Total bu fiyat.

Bende iki hafta önce sormuşum doğum ücretini bana da 10 bin demişti sezaryen veya normal doğum farkı var mı dedim ilk doğumsa fark yok ikisi de 10 bin TL dedi ama ne alaka ilk doğumsa fark olmaması yani ikinci doğum olsaydı sezaryen veya normal arasında fiyat farkı mı olacaktı hiç sormadım da neden diye

Sen yavaş yavaş ilerle kuzu bizde sabır kalmadı şuan bir an önce kavuşmak istiyoruz
Mecbur sabredeceksiniz
Sizin evdeki çocuklar hazır mı kardeşe bence asıl önemli olan onlar
[/QUOTE]

benim oğlan hazır gibi ama prk belli olmaz bazrn kucağım oturuyo kardeşinin üstüne oturdun diyince hemen ay özür dilerim kardeşim diyip karnımı öpüyo galiba çok iyi bir abi olucak inşallahta öyle olur
Kizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore mi
canım bebişin keyfine göre oluyo genelde kimisi 40 haftada oluyo kimi daha erken kimi dahada geç oluyo hiç belli olmuyo inşallah bu seferki 39 haftadan sonra doğar diyorum ben oğlum 37 de gelmişti hemen sabırsızlığı her yerde belli

Mecbur sabredeceksiniz
Sizin evdeki çocuklar hazır mı kardeşe bence asıl önemli olan onlar

benim oğlan hazır gibi ama prk belli olmaz bazrn kucağım oturuyo kardeşinin üstüne oturdun diyince hemen ay özür dilerim kardeşim diyip karnımı öpüyo galiba çok iyi bir abi olucak inşallahta öyle olur

canım bebişin keyfine göre oluyo genelde kimisi 40 haftada oluyo kimi daha erken kimi dahada geç oluyo hiç belli olmuyo inşallah bu seferki 39 haftadan sonra doğar diyorum ben oğlum 37 de gelmişti hemen sabırsızlığı her yerde belli
[/QUOTE]
Benim kız 37+3 günlük dogmustu oglanda 37 + 6 Ken doğmuştu bebeklerin sabrına bağlı galiba kız normalde 36+3 olucakti sancım ozman başlamıştı açılım olmayınca evde dayanmıştım bir hafta sonraya denk geldi doğum hastaneye yatmak istememiştim suni vericez demişlerdi en sonunda dayanamadım gittim üç suni sancı yedim sancı çekerken üstüne nst anoooo neydi be o günler

Benim ilk oğlum 39+2 de daha karnım inmemişti. Sezeryanla doğdu. 2. si de 39+5 te nişanım gelmişti. Heralde bu da öyle gelir. Biraz anneye bağlı bence yaa... Arkadaşımın iki oğlu da 37 lerde gelmiş. Kızı da 35 te geldi :) kızlar az daha erken geliyorlar.

D vit alyrm cuma doktora gidince kan tahlili yaptırıcam aklıma şeker geliyor benim yükselmiyor düşüyor ama kötü biseu iste

Benim kız 37+3 günlük dogmustu oglanda 37 + 6 Ken doğmuştu bebeklerin sabrına bağlı galiba kız normalde 36+3 olucakti sancım ozman başlamıştı açılım olmayınca evde dayanmıştım bir hafta sonraya denk geldi doğum hastaneye yatmak istememiştim suni vericez demişlerdi en sonunda dayanamadım gittim üç suni sancı yedim sancı çekerken üstüne nst anoooo neydi be o günler
[/QUOTE]

canım ben o yönden şanslıyım galiba acı eşiğim yüksek doğum başlayacak zaman sancım başlıyo 3-4 saat sonra doğuyo oğlumda gece 3 te 3 cm açıklıkla gittim sancı başlar başlamaz gittim ama ve saat 7.10 da doğum gerçekleşti ve beni doğumdan çok dikiş zorlamıştı bi yandan dikiş yapıyo bi yandan çocuğun kolu bükük geldi omzunu falan kontrol edin diyo ben hem soruyom bişey varmı hem acıya dayanmaya çalışıyom resmen uyuşturmadan dikiş attı bana ben diyorum hiç uyuşmadı uyuşturduk diyo bide bir dikiş için ameliyathaneyemi götürelim 3 kilo 200 gram çocuk doğurdun diyo çok sinir oldum ama bişey diyemedim o an zaten ellerindeyim

canım ben o yönden şanslıyım galiba acı eşiğim yüksek doğum başlayacak zaman sancım başlıyo 3-4 saat sonra doğuyo oğlumda gece 3 te 3 cm açıklıkla gittim sancı başlar başlamaz gittim ama ve saat 7.10 da doğum gerçekleşti ve beni doğumdan çok dikiş zorlamıştı bi yandan dikiş yapıyo bi yandan çocuğun kolu bükük geldi omzunu falan kontrol edin diyo ben hem soruyom bişey varmı hem acıya dayanmaya çalışıyom resmen uyuşturmadan dikiş attı bana ben diyorum hiç uyuşmadı uyuşturduk diyo bide bir dikiş için ameliyathaneyemi götürelim 3 kilo 200 gram çocuk doğurdun diyo çok sinir oldum ama bişey diyemedim o an zaten ellerindeyim
[/QUOTE]
Kızda 18 dikiş yedim oglanda 16 dikiş yemiştim iç dış normal doğumda benim ki dikişi canlı canlı yapmaları yokmu birde sancı çekerken kesmeleri anooo konuyu kapatak korktum şimdiden

Kızda 18 dikiş yedim oglanda 16 dikiş yemiştim iç dış normal doğumda benim ki dikişi canlı canlı yapmaları yokmu birde sancı çekerken kesmeleri anooo konuyu kapatak korktum şimdiden
[/QUOTE]

doğumdan değil dikişten korkuyoz resmen neyse daha zaten çok var minişler gelsin o acıları çabuk unuturuz inşallah

doğumdan değil dikişten korkuyoz resmen neyse daha zaten çok var minişler gelsin o acıları çabuk unuturuz inşallah
[/QUOTE]
Daha çok var ya ozmana 16+1 daha oy anam oy geçmiyor günler aklıma bir şarkı geldi Ahmet Kaya'nın geçmiyor günler şarkısı şarkılara vurdum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…