2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende gözükmüyor 23 de gitmiştim perinatoloji ye kaç gündür bakıyorum yok
Randevusuz gittiğin için büyük ihtimalle sistemde kayıt olmadığı için, bir de dr un kayıt etmesi gerekiyor tabi randevun olsada ö görüntüyü kayıt etmezse yani işlemezse sisteme göremiyorsun. Mesela ilk gittiğimde bana görüntü elime vermişti ama sistemde yoktu, sonraki gidişimde elime vermediler ama sistemde gördüm. Biraz dr a kalmış yani.

Sevk kağıdıyla gitmiştim hatta sordum bana kağıt felan vericekmisiniz die yok demişti görüntü bile vermedi tekrar gidicem bakalım bu sefer verir belki

Sevk kağıdıyla gitmiştim hatta sordum bana kağıt felan vericekmisiniz die yok demişti görüntü bile vermedi tekrar gidicem bakalım bu sefer verir belki
Bende görebilir miyim desen belki gösterir ama kağıt vermeyebilir. Ama ultrason görüntüleri kayıt oluyor mu sonradan bakmak için diye de sorabilirsin. Devlette dr lar en ufak lafı kendisine hakaret algılıyor o yüzden ben onlar sormadıkça pek bir şey demiyorum.

Bugün 16 Şubat randevusu veriyordu yarın 17 Şubat verir ancak 18 hafta oluyorum ben sen 1 hafta sonrasın sanırım daha zamanın var yani. Gazamız mübarek olsun.
Evet ben Mart ortası gibi gitmem lazim.

Bende gözükmüyor 23 de gitmiştim perinatoloji ye kaç gündür bakıyorum yok
O doktora göre değişiyor. Bazıları e nabız a giriş yapmıyor. Benim gittiğim kadın doğum e nabız a girmiyor ama hastanenin kendi sayfasında radyoloji raporları kısmında sadece rapor çıkıyor. Barkod numaranı biliyorsan ordan da bakabilirsin

Günaydın kızlar
Ben de bir ada detaylı için devlete mi gitsem dedim ama sizin bu randevu sıkıntısını görünce özeldeki randevuma sadık kalayım dedim.

Ücretler bence çok yüksek ama ya. 1700 tl dediler bana ki değişebilirmiş de. :/

Benimde çok şiddetli baş ağrım var şu an. Migrenim tuttu. Sağ tarafım felaket ağrıyor
Grip olmadan önce böyle oldum.Gecmek bilmeyen çok şiddetli baş ağrısı yaşadım ardından boğaz ağrısı......devamı geldide geldi aman dikkat et.Insallah sen grip olmazsin geçicidir.

Cnm biz senle ayniyiz bana 27 şubata gün verdiler

Kızlar günaydın herkese tabi öğlen olmuş anca yazabildim. Benim 18+4 ondende gudiyod bir hafta yani 19 hafta ama ben hala sersem gibiyim yemek yedikten sonra bir saat sonra başlıyor acaba şekerim.mi.dusuyor tahlil yaptırıcam bu kdr uzun sürmesi anormal mi cocugumda sanki bu aylar rahatlamistim eski enerjim yok hala keyifsiz gibiyim halbuki keyifsiz olmak için nedenim yok ama depresif bir ruh halindeyim

Benim kiler doğsun diyip duruyor hergun soruyorlar kaç günlük kaç aylık kaç ay daha bekliycez
Çocuklarda zaman kavramı olmazmış. O nedenle kardeşleri olacağıni mümkün olduğunca geç söylemek daha iyi oluyormuş
[/QUOTE]
Ah bu konuda haklısın.. kızım da hergun başımın etini yiyor cok sıkıldım ne zaman dogacak.diyo bilseydim hic soylemezdim kavga ediyor hergun benimle ne zaman tekme atcak diyo

Bana da 1500 dediler gittiğim özel hastanede

Grip olmadan önce böyle oldum.Gecmek bilmeyen çok şiddetli baş ağrısı yaşadım ardından boğaz ağrısı......devamı geldide geldi aman dikkat et.Insallah sen grip olmazsin geçicidir.
Ayy inşallah grip olmam. Ben bir hastalanınca en az bir ay sürüyor, perişan oluyorum Baş ağrılarım migrenden kaynaklanıyor genelde

Şekerle ilgili başka şüphelerin de varsa baktırman iyi olur. Öğün sayısını arttırıp öğün miktarını azaltabilirsin. 3 ana 3 ara şeklinde. Bi de şekeri yükselten yiyeceklerden uzak durursan iyi olur. Tatlılar, şekerli yiyecekler, pirinç pilavı, beyaz ekmek, patates gibi. Onun yerine lifli yiyecekler tercih edebilirsin. Kansızlık ve vitaminlere bakıldı mı? Demir takviyesi, D vitamini vs kullaniyo musun? Bi de tiroidlere bakıldı mı? İlk aklıma gelen bunlar. Bunların yanında su tüketimi ve uyku düzeni de önemli. Bi de moral motivasyon da etkiliyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…