- 15 Aralık 2014
- 1.031
- 1.150
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.621
Randevusuz gittiğin için büyük ihtimalle sistemde kayıt olmadığı için, bir de dr un kayıt etmesi gerekiyor tabi randevun olsada ö görüntüyü kayıt etmezse yani işlemezse sisteme göremiyorsun. Mesela ilk gittiğimde bana görüntü elime vermişti ama sistemde yoktu, sonraki gidişimde elime vermediler ama sistemde gördüm. Biraz dr a kalmış yani.Bende gözükmüyor 23 de gitmiştim perinatoloji ye kaç gündür bakıyorum yok
Sevk kağıdıyla gitmiştim hatta sordum bana kağıt felan vericekmisiniz die yok demişti görüntü bile vermedi tekrar gidicem bakalım bu sefer verir belkiRandevusuz gittiğin için büyük ihtimalle sistemde kayıt olmadığı için, bir de dr un kayıt etmesi gerekiyor tabi randevun olsada ö görüntüyü kayıt etmezse yani işlemezse sisteme göremiyorsun. Mesela ilk gittiğimde bana görüntü elime vermişti ama sistemde yoktu, sonraki gidişimde elime vermediler ama sistemde gördüm. Biraz dr a kalmış yani.
Bende görebilir miyim desen belki gösterir ama kağıt vermeyebilir. Ama ultrason görüntüleri kayıt oluyor mu sonradan bakmak için diye de sorabilirsin. Devlette dr lar en ufak lafı kendisine hakaret algılıyor o yüzden ben onlar sormadıkça pek bir şey demiyorum.Sevk kağıdıyla gitmiştim hatta sordum bana kağıt felan vericekmisiniz die yok demişti görüntü bile vermedi tekrar gidicem bakalım bu sefer verir belki
Evet ben Mart ortası gibi gitmem lazim.Bugün 16 Şubat randevusu veriyordu yarın 17 Şubat verir ancak 18 hafta oluyorum ben sen 1 hafta sonrasın sanırım daha zamanın var yani. Gazamız mübarek olsun.
O doktora göre değişiyor. Bazıları e nabız a giriş yapmıyor. Benim gittiğim kadın doğum e nabız a girmiyor ama hastanenin kendi sayfasında radyoloji raporları kısmında sadece rapor çıkıyor. Barkod numaranı biliyorsan ordan da bakabilirsinBende gözükmüyor 23 de gitmiştim perinatoloji ye kaç gündür bakıyorum yok
Benimde ilk önce inanılmaz baş ağrım vardı sonrasında hasta oldumKızlar iyi akşamlar. 2 gündür çok şiddetli başım ağrıyor, sanki gözlerim yerinden çıkacak. Tansiyonuma baktım oda normal parol içtim 2 kez zaten fayda etmedi. Ama dayanamıyorumböyle bir şey yaşayan oldu mu?
Grip olmadan önce böyle oldum.Gecmek bilmeyen çok şiddetli baş ağrısı yaşadım ardından boğaz ağrısı......devamı geldide geldi aman dikkat et.Insallah sen grip olmazsin geçicidir.Benimde çok şiddetli baş ağrım var şu an. Migrenim tuttu. Sağ tarafım felaket ağrıyor
Evt cnm burda varmış duruyor ama mhrs den anadolu yakasini sectigimde perinatoloji cikiyor ama pendik ilcesini sectigimde otomatik kayboldugu icin öyle düsündüm. Bi de riskli gebelikteki kisiler uzman degillerdi gibi ayrintili muayene edeni gördüm de. Tabii yaniliyor oabilirim
Cnm biz senle ayniyiz bana 27 şubata gün verdilerEvet ben Mart ortası gibi gitmem lazim.
O doktora göre değişiyor. Bazıları e nabız a giriş yapmıyor. Benim gittiğim kadın doğum e nabız a girmiyor ama hastanenin kendi sayfasında radyoloji raporları kısmında sadece rapor çıkıyor. Barkod numaranı biliyorsan ordan da bakabilirsin
Yaakızlar şuan resmen hayal kırıklığı içindeyim doktor izin almış randevuları ertelemiş 8 şubata kaldı bizim randevu
yapacak bişey yok iki tane doktor var zaten diğerininde ameliyat günüydü yoksa ona giderdim ama haftaya kaldıYaaolsun canım üzülme bir hafta daha sabredersin bebeğin için
Çocuklarda zaman kavramı olmazmış. O nedenle kardeşleri olacağıni mümkün olduğunca geç söylemek daha iyi oluyormuşBenim kiler doğsun diyip duruyor hergun soruyorlar kaç günlük kaç aylık kaç ay daha bekliycez
Bana da 1500 dediler gittiğim özel hastanedeGünaydın kızlar
Ben de bir ada detaylı için devlete mi gitsem dedim ama sizin bu randevu sıkıntısını görünce özeldeki randevuma sadık kalayım dedim.
Ücretler bence çok yüksek ama ya. 1700 tl dediler bana ki değişebilirmiş de. :/
Ayy inşallah grip olmam. Ben bir hastalanınca en az bir ay sürüyor, perişan oluyorumGrip olmadan önce böyle oldum.Gecmek bilmeyen çok şiddetli baş ağrısı yaşadım ardından boğaz ağrısı......devamı geldide geldi aman dikkat et.Insallah sen grip olmazsin geçicidir.
Bana da 1500 dedilerBana da 1500 dediler gittiğim özel hastanede
Şekerle ilgili başka şüphelerin de varsa baktırman iyi olur. Öğün sayısını arttırıp öğün miktarını azaltabilirsin. 3 ana 3 ara şeklinde. Bi de şekeri yükselten yiyeceklerden uzak durursan iyi olur. Tatlılar, şekerli yiyecekler, pirinç pilavı, beyaz ekmek, patates gibi. Onun yerine lifli yiyecekler tercih edebilirsin. Kansızlık ve vitaminlere bakıldı mı? Demir takviyesi, D vitamini vs kullaniyo musun? Bi de tiroidlere bakıldı mı? İlk aklıma gelen bunlar. Bunların yanında su tüketimi ve uyku düzeni de önemli. Bi de moral motivasyon da etkiliyor tabi.Kızlar günaydın herkese tabi öğlen olmuş anca yazabildim. Benim 18+4 ondende gudiyod bir hafta yani 19 hafta ama ben hala sersem gibiyim yemek yedikten sonra bir saat sonra başlıyor acaba şekerim.mi.dusuyor tahlil yaptırıcam bu kdr uzun sürmesi anormal mi cocugumda sanki bu aylar rahatlamistim eski enerjim yok hala keyifsiz gibiyim halbuki keyifsiz olmak için nedenim yok ama depresif bir ruh halindeyim