- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.581
İstanbul'da Hekimoğlu görüntüleme merkezi var Fındıkzade de o 750 liraya yapıyormuş detaylı ultrasonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafiflemesine sevindim. Baş ağrısını çeken bilir, çok zorÇok geçmiş olsun umarım, sizinki de hemen geçer. Kafamı suyun altına soktum artık, birazcık geçti gibi
Evet doktor o yüzden riskli çıkmış dedi.ben sadece o 1:250 kısmını anlamadım. Kombine test mi o zaman 1:2501:508 senin yaş riski sonucun canım
Ben de pişman oldum da iş işten geçti artik. Bilgisizdim biraz da. Doktor da hic sormadi bile direkt yönlendirdi kan alımına. Yaşımdan dolayı için rahat biraz. Dediğin gibi illa ki riskli çıkacaktı. Detayliya giricem onu bekliyorumU Umutlu Begonya testi kafana takma yaşınız var i nedeble zaten riskli çıkacaktı. Ben baştan sordum yaşın var diye riskli diyecek misiniz diyeceğiz ama riskli dogmama ihtimali de var panik yapmadan doğumu bekleyebileceksen yaptır ne fark eder dediler ben yaptırmadım bende o panik olurdu.
Bana da yeşil alan açtı ama randevu bulmak öyle zor ki napıcaz bilmiyorum. Benim 16.haftam. 20ye kadar inşallah bulurum sen kaç haftalıksinSelamlar .
Ben istanbulda devlet Hastanesi'ne muayeneye gidiyorum. Detaylı ultrason için yeşil alan randevusu açtı perintolojiden randevu al dedi daha zamanım olmasina rağmen sürekli bakıyorum ve uygun randevu bulamadım
Sadece Haseki de 2 doktor u gosteriyor uygun randevusu olan onlarda da detaylı ayrıntılı renkli ultrason yapılmaz yazıyor.
Ayrıca yazmadan gecemeyecegim. Kendiliğinden hamile kalanlar ne kadar şanslısınız bir bilseniz.
Birde şu yurt dışında ki 4 aylık hamile olduğunu düşünen arkadas hamile falan değilsin için rahat etsin. Hadi idrar testleri yalnis çıktı ama kan testi yanılmaz.mebsimsel değişiklik de doğum kontrol hapları da şişkinlik yapar. Sen gerekli testleri yaptırmışsin. He 4 aylık değil de yeni bir gebelik varsa kan testinden sonra bilemem. Sadece hayırlı olsun derim
Üzme kendini evli barkli insansın bak olduysa şanslısın zaten
20 hafta gelisinde hayırlısıyla bugün 16 hafta doldu yarın artık 16+1 olucam Allah'ın izniyle perinatoloji direk kendi dedi zaten gel die doktoruma bir gidiyim onada söyleyim bebekte olanaksız bir durum olmadığını kemiği gördüğünü felan belki daha riskli demez benim için sagdece perinatoloji ye muayene için giderim inşallahInşallah ilk etapta test sonucundan haberimiz yoktu ben perde var diye rica ettim yok dedi gerek yok gibisinden konuştu sonra test riskli çıkınca yönlendirdi beni. Hatta tembihledi sakın perde için randevu açtı doktor deme dedi. Bize kızıyorlar herkesi gereksiz gönderince dedi. Sen de test sonucunu söyle ki kolay açsınlar canım benim
Bende Fetal ile öğrendim cinsiyeti. Belli olması lazım aslında ama.. firma farkından dolayı mı acaba belki ona bakılmamıştırmerhabaa, bayadır yazamıyordum iş yoğunluğundan. 14+0 dayım ben de, fetal dna testi vermiştim . sorunsuz çıktı çok şükür, ama hala cinsiyeti söylemedi fetal dna da cinsiyet belli oluyor sanıyordum, olmuyor dedi. ben de cinsiyet için sabırsızlanıyorumm
Kız ben de bugün tam 16yim normalde senden gerideydim 15+3 tüm. Doktor bugün 16 olmuş dedi. Önden gidiyomuş miniğim20 hafta gelisinde hayırlısıyla bugün 16 hafta doldu yarın artık 16+1 olucam Allah'ın izniyle perinatoloji direk kendi dedi zaten gel die doktoruma bir gidiyim onada söyleyim bebekte olanaksız bir durum olmadığını kemiği gördüğünü felan belki daha riskli demez benim için sagdece perinatoloji ye muayene için giderim inşallah
ben egede 2 ay önce randevu alacağım kağıtla gittim ve bulamadım düşün daha 3 ay vardı. zorlasa da hiç strese giremem dedim özelden aldımBana da yeşil alan açtı ama randevu bulmak öyle zor ki napıcaz bilmiyorum. Benim 16.haftam. 20ye kadar inşallah bulurum sen kaç haftalıksin
Ne güzel işte biran an önce 39 haftalık olalım da doğumlar başlasınKız ben de bugün tam 16yim normalde senden gerideydim 15+3 tüm. Doktor bugün 16 olmuş dedi. Önden gidiyomuş miniğim
Denicem olmazsa zaten son çare öyle yaparim canım mecbur napalimben egede 2 ay önce randevu alacağım kağıtla gittim ve bulamadım düşün daha 3 ay vardı. zorlasa da hiç strese giremem dedim özelden aldım
Evet ya bazen bu onun testi bunun testi detaylisi şu su bu su derken insan direkt stressiz hemen doğuma ışınlanmak istiyorNe güzel işte biran an önce 39 haftalık olalım da doğumlar başlasın
Ne güzel işte biran an önce 39 haftalık olalım da doğumlar başlasın
Ben hazır değilim vallahi zaman biraz yavaş geçşin istiyorum bendeEvet ya bazen bu onun testi bunun testi detaylisi şu su bu su derken insan direkt stressiz hemen doğuma ışınlanmak istiyor
Benim 15. hafta haftaya doktor kontrolüm var cinsiyeti daha bilmiyorum. Kontrol sonrası perintoloji randevusu aramaya başlayacağımBana da yeşil alan açtı ama randevu bulmak öyle zor ki napıcaz bilmiyorum. Benim 16.haftam. 20ye kadar inşallah bulurum sen kaç haftalıksin
Özel yeteneklerimiz olsaydı ne güzel olurduEvet ya bazen bu onun testi bunun testi detaylisi şu su bu su derken insan direkt stressiz hemen doğuma ışınlanmak istiyor
Ben hazır değilim vallahi zaman biraz yavaş geçşin istiyorum bende
Sen yavaş yavaş ilerle kuzu bizde sabır kalmadı şuan bir an önce kavuşmak istiyoruzBende bende
40 yılın başı hamileyim tadını çıkarayım
Selamlar .
Ben istanbulda devlet Hastanesi'ne muayeneye gidiyorum. Detaylı ultrason için yeşil alan randevusu açtı perintolojiden randevu al dedi daha zamanım olmasina rağmen sürekli bakıyorum ve uygun randevu bulamadım
Sadece Haseki de 2 doktor u gosteriyor uygun randevusu olan onlarda da detaylı ayrıntılı renkli ultrason yapılmaz yazıyor.
Ayrıca yazmadan gecemeyecegim. Kendiliğinden hamile kalanlar ne kadar şanslısınız bir bilseniz.
Birde şu yurt dışında ki 4 aylık hamile olduğunu düşünen arkadas hamile falan değilsin için rahat etsin. Hadi idrar testleri yalnis çıktı ama kan testi yanılmaz.mebsimsel değişiklik de doğum kontrol hapları da şişkinlik yapar. Sen gerekli testleri yaptırmışsin. He 4 aylık değil de yeni bir gebelik varsa kan testinden sonra bilemem. Sadece hayırlı olsun derim
Üzme kendini evli barkli insansın bak olduysa şanslısın zaten