- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.301
Ay masallah ya ne guzelGöbeğim benden ayrı dünyada 15+5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay masallah ya ne guzelGöbeğim benden ayrı dünyada 15+5
Tansiyonunu takip ediyormusun canim ya da.migren mi var acaba tetitleniyor insallah gecer.bir an önce cok gecmis olsunGunaydin hanimlar
Bi kac gundur giremedim siteye misafir falan vardi
Sabahlari cok fazla başim agriyor sizinde oylemi kizlar
aynı durumdayızGunaydin hanimlar
Bi kac gundur giremedim siteye misafir falan vardi
Sabahlari cok fazla başim agriyor sizinde oylemi kizlar
Yaa bende 2022 temmuz annelerini okumuştum değişik bi his bebeğini hissetmek hamileliğimi doyasiya yaşamak istiyorum bi yandan da hemen temmuz gelsin dogurayim istiyorumGünaydın kızlar
Şubat annelerini fazla okudum son zamanlarda hepsi doğurdu nerdeyse. Psikolojik olarak doğurcam sanıyorum
İşte bu yüzden yaptırmak istemedim. Ne olursa kabulümüz tabi ama doğunca öğreneyim hamileliğim etkilenmesin.detaylı ultrasonda Organ taramasında da öyle olacak bir problem varsa tabi ki stres olacağız ama onda en azından anne karnında tedavi edilebilir durumlar olabiliyor o yüzden yaptıracağımSitrese ister istemez giriyoruz cnm benim ikili de pozit dendi Dow senduromlu denildi perinatoloji ye gittim doktor normal dedi burun kemiği felan gözüküyor dedi az da olsa rahatladım yoksa hiç uyuyamıyordum ağlayıp duruyordum 20 haftayı bekliyorum detaylı için sonra tekrar gidicem inşallah güzel sonuç alırım Allah'ıma sığındım ondan gelen her can kabulum
Aynen öyle cnmİşte bu yüzden yaptırmak istemedim. Ne olursa kabulümüz tabi ama doğunca öğreneyim hamileliğim etkilenmesin.detaylı ultrasonda Organ taramasında da öyle olacak bir problem varsa tabi ki stres olacağız ama onda en azından anne karnında tedavi edilebilir durumlar olabiliyor o yüzden yaptıracağım
Hergun hissediyorum cnmHer günümü hissediyorsun canım ben bir hisediyorum sonra 2 gün falan hiç hissetmiyorum
Bendede mide suyu denen bir şey kalmıyor sonunda sap sarı kusuyorum balgam tıkıyor nefes alamiycak duruma geliyorumKızlar mide bulantısı konusunda resmen kendime nazarım değiyor. Ne zaman aha şimdi iyiyim desem akşamına her şeyi kusuyorum, sabahına mide suyumu kusuyorum ilacım da bitti. Çarşamba günü doktor randevum. İnşallah dayanabilirim o zamana kadar
Saol kuzumAy masallah ya ne guzel
Hep aynıGünaydın herkese ben bütün gece uyuyamadım.Sizde de oluyor mu yönümü,rahatımı bulupta uykuya dalamıyorum karnım çok büyümemesine rağmen.
Birkaç gün iyi oluyorum, yemek yiyorum, bulantım çok az oluyor. Sonra böyle.Bendede mide suyu denen bir şey kalmıyor sonunda sap sarı kusuyorum balgam tıkıyor nefes alamiycak duruma geliyorum
Evet ya ben hamileliği çok sevmiyorum ama şuan istediğim yere istediğim zaman yıkılabiliyorum diye bitsin de istemiyorumYaa bende 2022 temmuz annelerini okumuştum değişik bi his bebeğini hissetmek hamileliğimi doyasiya yaşamak istiyorum bi yandan da hemen temmuz gelsin dogurayim istiyorum
Evet tansiyonum iyiTansiyonunu takip ediyormusun canim ya da.migren mi var acaba tetitleniyor insallah gecer.bir an önce cok gecmis olsun
Gecmiş olsun canimaynı durumdayız
Bence senin ufaklıklar da yoruyor seni.Evet tansiyonum iyi
Migrenim yok gibi ama bilmiyorum
Sabahlari cok rahatsiz oluyorum bide aksamlari baş agrisi yoksa gun icerisinde iyi
Evet biraz yoruyolar ama ondan kaynakli olduğunu duşunmuyorumBence senin ufaklıklar da yoruyor seni.
Çok detaylı bilmiyorum tabi hayatını ama sanki çok hareketliymiş gibi bi izlenim kaldı bende. O yüzden yorgunluk da yapıyor olabilir.