2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın kızlar

Şubat annelerini fazla okudum son zamanlarda hepsi doğurdu nerdeyse. Psikolojik olarak doğurcam sanıyorum😂
Yaa bende 2022 temmuz annelerini okumuştum değişik bi his bebeğini hissetmek hamileliğimi doyasiya yaşamak istiyorum bi yandan da hemen temmuz gelsin dogurayim istiyorum😀

Sitrese ister istemez giriyoruz cnm benim ikili de pozit dendi Dow senduromlu denildi perinatoloji ye gittim doktor normal dedi burun kemiği felan gözüküyor dedi az da olsa rahatladım yoksa hiç uyuyamıyordum ağlayıp duruyordum 20 haftayı bekliyorum detaylı için sonra tekrar gidicem inşallah güzel sonuç alırım Allah'ıma sığındım ondan gelen her can kabulum
İşte bu yüzden yaptırmak istemedim. Ne olursa kabulümüz tabi ama doğunca öğreneyim hamileliğim etkilenmesin.detaylı ultrasonda Organ taramasında da öyle olacak bir problem varsa tabi ki stres olacağız ama onda en azından anne karnında tedavi edilebilir durumlar olabiliyor o yüzden yaptıracağım

Kızlar mide bulantısı konusunda resmen kendime nazarım değiyor. Ne zaman aha şimdi iyiyim desem akşamına her şeyi kusuyorum, sabahına mide suyumu kusuyorum 😭 ilacım da bitti. Çarşamba günü doktor randevum. İnşallah dayanabilirim o zamana kadar 😢

.

Eklentiler

• Screenshot_20230130-112807.jpg
    Screenshot_20230130-112807.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20230130-112824.jpg
    Screenshot_20230130-112824.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20230130-112842.jpg
    Screenshot_20230130-112842.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20230130-112858.jpg
    Screenshot_20230130-112858.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 33
İşte bu yüzden yaptırmak istemedim. Ne olursa kabulümüz tabi ama doğunca öğreneyim hamileliğim etkilenmesin.detaylı ultrasonda Organ taramasında da öyle olacak bir problem varsa tabi ki stres olacağız ama onda en azından anne karnında tedavi edilebilir durumlar olabiliyor o yüzden yaptıracağım
Aynen öyle cnm 😍

Kızlar mide bulantısı konusunda resmen kendime nazarım değiyor. Ne zaman aha şimdi iyiyim desem akşamına her şeyi kusuyorum, sabahına mide suyumu kusuyorum 😭 ilacım da bitti. Çarşamba günü doktor randevum. İnşallah dayanabilirim o zamana kadar 😢
Bendede mide suyu denen bir şey kalmıyor sonunda sap sarı kusuyorum balgam tıkıyor nefes alamiycak duruma geliyorum 💕

Bendede mide suyu denen bir şey kalmıyor sonunda sap sarı kusuyorum balgam tıkıyor nefes alamiycak duruma geliyorum 💕
Birkaç gün iyi oluyorum, yemek yiyorum, bulantım çok az oluyor. Sonra böyle.
Sapsarı demeni o kadar iyi anlıyorum ki. İlk sarı kustuğumda midemde ilaç kalmış herhalde, ilacı kusuyorum diye düşünmüştüm. Tuvaletin mavi suyunu yeşile çeviriyor :KK43:

Yaa bende 2022 temmuz annelerini okumuştum değişik bi his bebeğini hissetmek hamileliğimi doyasiya yaşamak istiyorum bi yandan da hemen temmuz gelsin dogurayim istiyorum😀
Evet ya ben hamileliği çok sevmiyorum ama şuan istediğim yere istediğim zaman yıkılabiliyorum diye bitsin de istemiyorum 😂

Evet tansiyonum iyi
Migrenim yok gibi ama bilmiyorum
Sabahlari cok rahatsiz oluyorum bide aksamlari baş agrisi yoksa gun icerisinde iyi
Bence senin ufaklıklar da yoruyor seni.
Çok detaylı bilmiyorum tabi hayatını ama sanki çok hareketliymiş gibi bi izlenim kaldı bende. O yüzden yorgunluk da yapıyor olabilir.

Bence senin ufaklıklar da yoruyor seni.
Çok detaylı bilmiyorum tabi hayatını ama sanki çok hareketliymiş gibi bi izlenim kaldı bende. O yüzden yorgunluk da yapıyor olabilir.
Evet biraz yoruyolar ama ondan kaynakli olduğunu duşunmuyorum
Sanki basimda bisey varmiş gibi arada zonkluyo

X