2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
benide doktor 2 linin zamanı geçmiş 3 lü tarama yapalım 2 hafta sonra gel demişti bu diğer çarşambaya gidicem 4 lü hiç duymadım yaptırmadım burda duydum bikaç kez
Bende yaptiramicam büyük ihtimal ailemin yanına gidiyorum bileti falan aldım hayırlısı artık zaten aynı 2li testtekiler bakıyorlarmış galiba daha net söylenebiliyormuş

Kızlar nasılsınız, ben bugün covit pozitif olduğumu öğrendim. Moralim çok bozuk. İnşallah bebeğime bir şey olmaz
canım çok geçmiş olsun allahın izniyle bişey olmaz önceye göre bu virüse herkesin bağışıklığı güçlü moralini bozma sen grip gibi düşün canım bol c vitamini tüket hamilelikte moral çok önemli moralini bozma canım allahın izniyle atlatırsın

Bende oyleyim cok yiyincede rahatsiz oluyorum
Oyuzden kendimi tutacam fazla yemeyim diye

Aynen iyi yaptin başka test yapma prinatoloji guzel bakiyor herseye
Senin zaten riskin var tutma bence
Şuan durumunnasil bebek iyimi
Kızlar nasılsınız, ben bugün covit pozitif olduğumu öğrendim. Moralim çok bozuk. İnşallah bebeğime bir şey olmaz
Gecmiş olsun canim
İnsallah kisa surede atlatirsin

Aynen iyi yaptin başka test yapma prinatoloji guzel bakiyor herseye

Senin zaten riskin var tutma bence
Şuan durumunnasil bebek iyimi

Gecmiş olsun canim
İnsallah kisa surede atlatirsin
Şuan durum ne bilmiyorum valla cumartesi günü kontrol var en son iyiye gidiyor demişti doktorum hamd olsun.

Hiçbişey önermedi ağrın olursa parol iç dedi çok kötü olursan acile git dedi o kadar bugün gerçekten kötüyüm ama

Sağol canım benim Allah razı olsun geçen sene de covit geçirmiştim ama bu sefer daha farklı daha kötü geçiriyorum bakalım inşallah düzelirim

Sağol canım benim Allah razı olsun geçen sene de covit geçirmiştim ama bu sefer daha farklı daha kötü geçiriyorum bakalım inşallah düzelirim
canım biliyosun hamilelikte vücut direncimiz eskisi gibi olmuyo vitamin vs çocukta bizim vücudumuzdan faydalanıyo bol bol dinlen bol su iç kuşburnu falan c vitamini açısından çok zengin aynı ağır bir grip geçiriyo gibi düşün bende oğlumu emziriyoken geçirmiştim ilaç falan kullanamadım allah yardım ediyo 2-3 gün sonra nerdeyse atlatmıştım kendine çok dikkat et ateşine falan dikkat et kötü olursan hastaneye git geçer diye bekleme moralinide yüksek tut canım inşallah sende hemen atlatıcaksın

Geçmiş olsun moralini bozma. Bizim bir tanıdık 8. Ayın ortalarında hemde covid yogunken oldu ona da parol dışı birşey vermemislerdi. Birde kan pıhtılaşma testi yapıp kan sulandırıcı iğne vermişlerdi 13 tane.

Bende geçen haftalarda grip.oldum koku falan gitti. Tek zor yanı bitki çayı falan icemeyince çabuk enerji gelmiyor
C vitaminli meyvelerden iç
Ben ayva kaunatip ılık suyunu iciyordum iyi gelmişti

İnşallah canım önerilerin için teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun canım benim

Bana doktor kan sulandırıcı vermedi inşallah bir şey olmaz
Önerilerin için teşekkür ederim canımm uygulayacam sana da çok geçmiş olsun canım benim

Çok geçmiş olsun arkadaşım.. evet bu dönemde verdikleri tek ilaç parol. Benim doktorum c vitamini takviyesine bile izin vermemişti. Parolunda kendine pek hayrı yok ama en azından ateşi baskılıyor. Tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…