2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
benide doktor 2 linin zamanı geçmiş 3 lü tarama yapalım 2 hafta sonra gel demişti bu diğer çarşambaya gidicem 4 lü hiç duymadım yaptırmadım burda duydum bikaç kez
Bende yaptiramicam büyük ihtimal ailemin yanına gidiyorum bileti falan aldım hayırlısı artık zaten aynı 2li testtekiler bakıyorlarmış galiba daha net söylenebiliyormuş

Kızlar nasılsınız, ben bugün covit pozitif olduğumu öğrendim. Moralim çok bozuk. İnşallah bebeğime bir şey olmaz 😞
canım çok geçmiş olsun allahın izniyle bişey olmaz önceye göre bu virüse herkesin bağışıklığı güçlü moralini bozma sen grip gibi düşün canım bol c vitamini tüket hamilelikte moral çok önemli moralini bozma canım allahın izniyle atlatırsın

Ay kızlar ben ne kadar yersem yiyim açım. Sofraya oturuyorum, yiyorum, sofrayı kaldırıyorum. Aradan 15 dakika geçiyor açlıktan mide bulanır ya, öyle bulantı oluyo, 2 lokma atıyorum ağzıma, geçer gibi oluyor, 15 dakika geçmeden bi daha.
Biraz önce eşime bir kase daha çorba getirir misin dedim, çok yemedin mi zaten dedi ahahshshs ama yine açım. Açlık duygum geçmiyo :KK43:
Bende oyleyim cok yiyincede rahatsiz oluyorum
Oyuzden kendimi tutacam fazla yemeyim diye

Perinatoloji ye gittim direk oda baktı inceledi normal dedi herşeyin gördü test yaptır istersen birde dedi bende yok dedim imzamı attım çıktım sağlıklı iyi olduğunu gördüm daha neden yaptırayım ki testi
Aynen iyi yaptin başka test yapma prinatoloji guzel bakiyor herseye
Merhaba kızlar ben geldim bu aralar biraz daha iyiyim elhamdülillah burun kemiğinden bahsetmiş bazı anneler burun kemiği görülünce ne oluyor görünmeyince ne oluyor bu arada bende 3 aylarda oruç tutmayı planlıyordum ama bana ms teşhisi konulduğunda bile doktorum oruç tutmama izin vermemişti şimdi de kadın doğum doktorum izin vermedi
Senin zaten riskin var tutma bence
Şuan durumunnasil bebek iyimi
Kızlar nasılsınız, ben bugün covit pozitif olduğumu öğrendim. Moralim çok bozuk. İnşallah bebeğime bir şey olmaz 😞
Gecmiş olsun canim
İnsallah kisa surede atlatirsin 🙏

Aynen iyi yaptin başka test yapma prinatoloji guzel bakiyor herseye

Senin zaten riskin var tutma bence
Şuan durumunnasil bebek iyimi

Gecmiş olsun canim
İnsallah kisa surede atlatirsin 🙏
Şuan durum ne bilmiyorum valla cumartesi günü kontrol var en son iyiye gidiyor demişti doktorum hamd olsun.

Grip ilacı da kullanamıyoruz dimi biz efervesan c vitamini oluyo ya onlardan kullanıyoruzdur büyük ihtimal onları bı araştır bana çok iyi gelmişti covidken inşallah ateşin falan da çıkmaz doktor ne dedi yapman gereken neymiş bu durumda
Hiçbişey önermedi ağrın olursa parol iç dedi çok kötü olursan acile git dedi o kadar😞 bugün gerçekten kötüyüm ama 😞😞

canım çok geçmiş olsun allahın izniyle bişey olmaz önceye göre bu virüse herkesin bağışıklığı güçlü moralini bozma sen grip gibi düşün canım bol c vitamini tüket hamilelikte moral çok önemli moralini bozma canım allahın izniyle atlatırsın
Sağol canım benim Allah razı olsun geçen sene de covit geçirmiştim ama bu sefer daha farklı daha kötü geçiriyorum bakalım inşallah düzelirim🥺🥲

Sağol canım benim Allah razı olsun geçen sene de covit geçirmiştim ama bu sefer daha farklı daha kötü geçiriyorum bakalım inşallah düzelirim🥺🥲
canım biliyosun hamilelikte vücut direncimiz eskisi gibi olmuyo vitamin vs çocukta bizim vücudumuzdan faydalanıyo bol bol dinlen bol su iç kuşburnu falan c vitamini açısından çok zengin aynı ağır bir grip geçiriyo gibi düşün bende oğlumu emziriyoken geçirmiştim ilaç falan kullanamadım allah yardım ediyo 2-3 gün sonra nerdeyse atlatmıştım kendine çok dikkat et ateşine falan dikkat et kötü olursan hastaneye git geçer diye bekleme moralinide yüksek tut canım inşallah sende hemen atlatıcaksın🙏

Geçmiş olsun moralini bozma. Bizim bir tanıdık 8. Ayın ortalarında hemde covid yogunken oldu ona da parol dışı birşey vermemislerdi. Birde kan pıhtılaşma testi yapıp kan sulandırıcı iğne vermişlerdi 13 tane.

Bende geçen haftalarda grip.oldum koku falan gitti. Tek zor yanı bitki çayı falan icemeyince çabuk enerji gelmiyor
C vitaminli meyvelerden iç
Ben ayva kaunatip ılık suyunu iciyordum iyi gelmişti

canım biliyosun hamilelikte vücut direncimiz eskisi gibi olmuyo vitamin vs çocukta bizim vücudumuzdan faydalanıyo bol bol dinlen bol su iç kuşburnu falan c vitamini açısından çok zengin aynı ağır bir grip geçiriyo gibi düşün bende oğlumu emziriyoken geçirmiştim ilaç falan kullanamadım allah yardım ediyo 2-3 gün sonra nerdeyse atlatmıştım kendine çok dikkat et ateşine falan dikkat et kötü olursan hastaneye git geçer diye bekleme moralinide yüksek tut canım inşallah sende hemen atlatıcaksın🙏
İnşallah canım önerilerin için teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun canım benim

Geçmiş olsun moralini bozma. Bizim bir tanıdık 8. Ayın ortalarında hemde covid yogunken oldu ona da parol dışı birşey vermemislerdi. Birde kan pıhtılaşma testi yapıp kan sulandırıcı iğne vermişlerdi 13 tane.

Bende geçen haftalarda grip.oldum koku falan gitti. Tek zor yanı bitki çayı falan icemeyince çabuk enerji gelmiyor
C vitaminli meyvelerden iç
Ben ayva kaunatip ılık suyunu iciyordum iyi gelmişti
Bana doktor kan sulandırıcı vermedi inşallah bir şey olmaz🥺
Önerilerin için teşekkür ederim canımm uygulayacam sana da çok geçmiş olsun canım benim

Çok geçmiş olsun arkadaşım.. evet bu dönemde verdikleri tek ilaç parol. Benim doktorum c vitamini takviyesine bile izin vermemişti. Parolunda kendine pek hayrı yok ama en azından ateşi baskılıyor. Tekrar geçmiş olsun 🤲🏻

X