- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.621
Zaten kız bebiş daha yukarda olur derler canımMerhaba hanimlarbugün doktor kontrolüm vardi 15+1 bebek gobek deligi hizamda baya yukarı çıkmış ben kasiktan bakar sanmıştım ama gobek deligimin ustunden bakti cok sasirdim..bi arkadas yazmisti 5 aya kadar pelvis icinde olur demis doktoru hic alakasi yok baya yukarda benim kizimda.yukardaydi benim midemde taşıdım hep gobegim bostu buda oyle olcak sanirim
Oyle canım dedikleri dogruZaten kız bebiş daha yukarda olur derler canım
Gözün aydın canım çok sevindim.Gittim cnm cocuk yerinde duramiyordu hiç çok hareketliydi cihazı sağ kasığıma koydu yönü değişti sağa geçirdi yine aynı karnımın üstünden baktı yine olmadı en sonunda dayanamadı göbeğimin üstüne bir bastırdı cihazı hersyini gördü kalbini böbreklerini herseyine normal dedi burnun kemiği ne durumda dedim dur bakicam dedi ekranını iyice kararttı kemik var dedi ben beyazdı kemiği bebeğim normal durumda dedi ama içine sinmiyorsa fetal veya göbeğinden sıvı alal dedi yok istemiyorum dedim imza attım çok şükür herşeyi normal geçti ama kağıt vermedi bana hiç
Çok şükür canım çok çok sevindimGittim cnm cocuk yerinde duramiyordu hiç çok hareketliydi cihazı sağ kasığıma koydu yönü değişti sağa geçirdi yine aynı karnımın üstünden baktı yine olmadı en sonunda dayanamadı göbeğimin üstüne bir bastırdı cihazı hersyini gördü kalbini böbreklerini herseyine normal dedi burnun kemiği ne durumda dedim dur bakicam dedi ekranını iyice kararttı kemik var dedi ben beyazdı kemiği bebeğim normal durumda dedi ama içine sinmiyorsa fetal veya göbeğinden sıvı alal dedi yok istemiyorum dedim imza attım çok şükür herşeyi normal geçti ama kağıt vermedi bana hiç
Kıza isim vardı aklımda da maalesef erkek düşünmemiştim.Eşime erkek olursa sen koyarsın demiştim şimdi onun söylediklerini beğenemiyorum.Güzel anneler isim düşündünüz mü hiç
Ben yiyebiliyorum hatta bayılırım ama eğer gidemiyorsan mutlaka balık yağı omega olan vitamin almalısın doktoruna söyle mutlaka her vitaminde bulunmuyor çünküKızlar balık tüketemiyorum genelde de pek sevmezdim zaten hamilelikte daha da tiksindim siz yiyebiliyor musunuz ?
Bende şuan 16+2 oldum bir şeyler hissediyorum ama hala net evet diyemiyorum ki ikinci hamileliğin bir de bende sabırsızlıkla bekliyorum14 benim. Sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi
Biz egemen tuna diye karar verdikGüzel anneler isim düşündünüz mü hiç
Kız ne düşünmüştün benim kız aklımda var bir isim ama kesin değil arayıştayım o yüzdenKıza isim vardı aklımda da maalesef erkek düşünmemiştim.Eşime erkek olursa sen koyarsın demiştim şimdi onun söylediklerini beğenemiyorum.
İkiside çok güzelmişBiz egemen tuna diye karar verdik
Benimde öyleydi şimdi biraz daha sakinlerim ama hala Çok sık yemek yemek istiyorum max açlık sürem 1 saatAy kızlar ben ne kadar yersem yiyim açım. Sofraya oturuyorum, yiyorum, sofrayı kaldırıyorum. Aradan 15 dakika geçiyor açlıktan mide bulanır ya, öyle bulantı oluyo, 2 lokma atıyorum ağzıma, geçer gibi oluyor, 15 dakika geçmeden bi daha.
Biraz önce eşime bir kase daha çorba getirir misin dedim, çok yemedin mi zaten dedi ahahshshs ama yine açım. Açlık duygum geçmiyo
Geçen ben de yazmıştım aynı şeyiAy kızlar ben ne kadar yersem yiyim açım. Sofraya oturuyorum, yiyorum, sofrayı kaldırıyorum. Aradan 15 dakika geçiyor açlıktan mide bulanır ya, öyle bulantı oluyo, 2 lokma atıyorum ağzıma, geçer gibi oluyor, 15 dakika geçmeden bi daha.
Biraz önce eşime bir kase daha çorba getirir misin dedim, çok yemedin mi zaten dedi ahahshshs ama yine açım. Açlık duygum geçmiyo
Ay bende de tam tersi erkek isimleri düşünmüştüm herkes erkek bu diyince konuşmuştuk eşim erkek olursa ben koyarım demişti tabi ki dedim ama ben yine durur muyum yedek isimler bulmuştum atmıştım kenaraKıza isim vardı aklımda da maalesef erkek düşünmemiştim.Eşime erkek olursa sen koyarsın demiştim şimdi onun söylediklerini beğenemiyorum.
Ay benim 1 saat bile değil. Ağzım sürekli dolu. Yemek yemeyim diye meyve kuruyemiş atıştırıyorum hashhaahahBenimde öyleydi şimdi biraz daha sakinlerim ama hala Çok sık yemek yemek istiyorum max açlık sürem 1 saat
Ya bu sömürmek falan değil, bu başka bir şey. Bugün markete çıkmadan kurabiye yedim 3 5 tane, markette şekerim düşmesin diye. Alışveriş yaparken tekrar acıktım, eve gelene kadar eşimi darladım, çok açım, bi şeyler yemem lazım diye. Eve geldik, yemek yaptım yedim, yemekten sonra meyve istedim, meyveden sonra kuruyemiş istedim, bunlar kesmedi diye tekrar çorba içtim, şimdi yine bir şeyler yiyorum. Açlıktan uyuyamıcam da hahdhshsGeçen ben de yazmıştım aynı şeyidediğin gibiyim uyurken bile açım. Bu bebişler yam yam gibi sömürüyorlar galiba bizi
2li test için down olma ihtimaline bakılıyor ve oruc tutma konusu çok karışık ve ben hamileyken tutmadım normalde bile zorlaniyorum dusuk tansiyonum var diye o yüzden doktor banada tutma diyor bende tutmayacağım büyük ihtimal. sende kendin ve bebeğin için en iyisini yapacağına eminim ama doktor önermiyorsa duanı edip namazını kılarsın ben öyle yapacağım ve bu konular çok ince o yüzden bedenini ve kalbini dinleMerhaba kızlar ben geldim bu aralar biraz daha iyiyim elhamdülillah burun kemiğinden bahsetmiş bazı anneler burun kemiği görülünce ne oluyor görünmeyince ne oluyor bu arada bende 3 aylarda oruç tutmayı planlıyordum ama bana ms teşhisi konulduğunda bile doktorum oruç tutmama izin vermemişti şimdi de kadın doğum doktorum izin vermedi
Yandık vallahaAy benim 1 saat bile değil. Ağzım sürekli dolu. Yemek yemeyim diye meyve kuruyemiş atıştırıyorum hashhaahah
Ya bu sömürmek falan değil, bu başka bir şey. Bugün markete çıkmadan kurabiye yedim 3 5 tane, markette şekerim düşmesin diye. Alışveriş yaparken tekrar acıktım, eve gelene kadar eşimi darladım, çok açım, bi şeyler yemem lazım diye. Eve geldik, yemek yaptım yedim, yemekten sonra meyve istedim, meyveden sonra kuruyemiş istedim, bunlar kesmedi diye tekrar çorba içtim, şimdi yine bir şeyler yiyorum. Açlıktan uyuyamıcam da hahdhshs
Yahu bebiş azıcık dur, 4 gün öncesine kadar bir şey yemeyim diye uğraşıyordun, şimdi ağzım durmasın diye hahaahaha
Anladım canım bana 2li test yapmadılar kanama alanım var diye 3lü yapacağız dedi doktor2li test için down olma ihtimaline bakılıyor ve oruc tutma konusu çok karışık ve ben hamileyken tutmadım normalde bile zorlaniyorum dusuk tansiyonum var diye o yüzden doktor banada tutma diyor bende tutmayacağım büyük ihtimal. sende kendin ve bebeğin için en iyisini yapacağına eminim ama doktor önermiyorsa duanı edip namazını kılarsın ben öyle yapacağım ve bu konular çok ince o yüzden bedenini ve kalbini dinle