2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geçen ben de yazmıştım aynı şeyi 😊 dediğin gibiyim uyurken bile açım. Bu bebişler yam yam gibi sömürüyorlar galiba bizi😂
Ay benim 1 saat bile değil. Ağzım sürekli dolu. Yemek yemeyim diye meyve kuruyemiş atıştırıyorum hashhaahah

Ya bu sömürmek falan değil, bu başka bir şey. Bugün markete çıkmadan kurabiye yedim 3 5 tane, markette şekerim düşmesin diye. Alışveriş yaparken tekrar acıktım, eve gelene kadar eşimi darladım, çok açım, bi şeyler yemem lazım diye. Eve geldik, yemek yaptım yedim, yemekten sonra meyve istedim, meyveden sonra kuruyemiş istedim, bunlar kesmedi diye tekrar çorba içtim, şimdi yine bir şeyler yiyorum. Açlıktan uyuyamıcam da hahdhshs
Yahu bebiş azıcık dur, 4 gün öncesine kadar bir şey yemeyim diye uğraşıyordun, şimdi ağzım durmasın diye hahaahaha
Ya ben açlık hissetmiyorum.Sizinki açlık mı yoksa böyle acıkırsınız mide safra üretir bulanır ya o mu merak ettim.Benim öyle karnım normal zaman gibi acıkmıyor bulanıyor bi süre sonra direk.

Ya ben açlık hissetmiyorum.Sizinki açlık mı yoksa böyle acıkırsınız mide safra üretir bulanır ya o mu merak ettim.Benim öyle karnım normal zaman gibi acıkmıyor bulanıyor bi süre sonra direk.
Ben hamileligim boyunca hiç mide bulantısı yaşamadım o nasi bi şey hiç bilmiyorum maşallah diyeyim 😊🧿 iştahım da son iki haftadır normalin üstünde arttı. Önceden eskisi gibi yiyodum simdi yemek yiyorum çok geçmeden sanki bütün gün aç kalmışım gibi acıkıyorum yine

Ay bende de tam tersi erkek isimleri düşünmüştüm herkes erkek bu diyince konuşmuştuk eşim erkek olursa ben koyarım demişti tabi ki dedim ama ben yine durur muyum yedek isimler bulmuştum atmıştım kenara 🤭Fetal DNA sonucu geldi baktım benim fındık kız şimdi de isim arayışındayım ☺️
Benim sonucum da geldi ama orda cinsiyet yazmıyo siz nasıl öğrendiniz?

Gittim cnm cocuk yerinde duramiyordu hiç çok hareketliydi cihazı sağ kasığıma koydu yönü değişti sağa geçirdi yine aynı karnımın üstünden baktı yine olmadı en sonunda dayanamadı göbeğimin üstüne bir bastırdı cihazı hersyini gördü kalbini böbreklerini herseyine normal dedi burnun kemiği ne durumda dedim dur bakicam dedi ekranını iyice kararttı kemik var dedi ben beyazdı kemiği bebeğim normal durumda dedi ama içine sinmiyorsa fetal veya göbeğinden sıvı alal dedi yok istemiyorum dedim imza attım çok şükür herşeyi normal geçti ama kağıt vermedi bana hiç
Canım çok sevındım rabbım hepımıze çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın çok şükür sende rahat nefes aldın 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Anladım canım bana 2li test yapmadılar kanama alanım var diye 3lü yapacağız dedi doktor

Bende geçen acile gitmiştim artık 3lu test yapmıyoruz 4lü test var dedi 18 haftada gel dedi hatta daha önce duymamıştım şaşırdım
benide doktor 2 linin zamanı geçmiş 3 lü tarama yapalım 2 hafta sonra gel demişti bu diğer çarşambaya gidicem 4 lü hiç duymadım yaptırmadım burda duydum bikaç kez

Kızlar selam bende çok acıkıyorum ama acıkınca bulantı yapıyor nasıl bısey anlamadım kı daha 2 haftadır bulantısız rahatladım bıde benı açlıktan çok alerjık rınıtım var artık ölüyorum hapsırmaktan hep burnum tıkalı doktora söylesem hamıleyken ılacı varmıdır ki ya okdar çok arttıkı mutsuzum ya resmen

Ben hamileligim boyunca hiç mide bulantısı yaşamadım o nasi bi şey hiç bilmiyorum maşallah diyeyim 😊🧿 iştahım da son iki haftadır normalin üstünde arttı. Önceden eskisi gibi yiyodum simdi yemek yiyorum çok geçmeden sanki bütün gün aç kalmışım gibi acıkıyorum yine
Çok iyi nazar değmesin valla maşallah 🤩

Kızlar nasılsınız, ben bugün covit pozitif olduğumu öğrendim. Moralim çok bozuk. İnşallah bebeğime bir şey olmaz 😞
Çok geçmiş olsun canım nasılsın peki inşallah hafif atlatırsın bebeğe birşey olmaz hiç korkma sen sadece iyileşmeye bak bol su iç c vitaminli şeyler ye

Çok geçmiş olsun canım nasılsın peki inşallah hafif atlatırsın bebeğe birşey olmaz hiç korkma sen sadece iyileşmeye bak bol su iç c vitaminli şeyler ye
Bugün tat koku da gitti canım burnum tıkalı doğru düzgün nefes de alamıyorum boğazım da çok acıyo , buna şükür bebişe bişey olmasın da ben çekerim her türlü 😞😞

Kızlar selam bende çok acıkıyorum ama acıkınca bulantı yapıyor nasıl bısey anlamadım kı daha 2 haftadır bulantısız rahatladım bıde benı açlıktan çok alerjık rınıtım var artık ölüyorum hapsırmaktan hep burnum tıkalı doktora söylesem hamıleyken ılacı varmıdır ki ya okdar çok arttıkı mutsuzum ya resmen
Benim de var çocuk ne hapşuruklu kadın diyecek valla içerde.Bazen çok zor nefes alıyorum burnumdan boğazım kaşınıyor hamilelikten önce fixdual kullanıyordum şimdi kendi kendine geçmesini bekliyorum çok zor.

Bugün tat koku da gitti canım burnum tıkalı doğru düzgün nefes de alamıyorum boğazım da çok acıyo , buna şükür bebişe bişey olmasın da ben çekerim her türlü 😞😞
Grip ilacı da kullanamıyoruz dimi biz efervesan c vitamini oluyo ya onlardan kullanıyoruzdur büyük ihtimal onları bı araştır bana çok iyi gelmişti covidken inşallah ateşin falan da çıkmaz doktor ne dedi yapman gereken neymiş bu durumda

X