2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben bugün iyi olduğunu öğrendim ya dünyalar benim oldu kaç gündür üzüntüden sitresten çıkmıştım doktor herşeyi normal dedi burun kemiginide görüyorum dedi yerinde duramayan bir pipili bu dedi 🤣🤣
Sonuclarin temiz cikti degilmi canim
Sana okadar dedik bisey yok allahin izniyle cok mutlu oldum senin adina😍

Sonuclarin temiz cikti degilmi canim
Sana okadar dedik bisey yok allahin izniyle cok mutlu oldum senin adina😍
Perinatoloji ye gittim direk oda baktı inceledi normal dedi herşeyin gördü test yaptır istersen birde dedi bende yok dedim imzamı attım çıktım sağlıklı iyi olduğunu gördüm daha neden yaptırayım ki testi

Gittim cnm cocuk yerinde duramiyordu hiç çok hareketliydi cihazı sağ kasığıma koydu yönü değişti sağa geçirdi yine aynı karnımın üstünden baktı yine olmadı en sonunda dayanamadı göbeğimin üstüne bir bastırdı cihazı hersyini gördü kalbini böbreklerini herseyine normal dedi burnun kemiği ne durumda dedim dur bakicam dedi ekranını iyice kararttı kemik var dedi ben beyazdı kemiği bebeğim normal durumda dedi ama içine sinmiyorsa fetal veya göbeğinden sıvı alal dedi yok istemiyorum dedim imza attım çok şükür herşeyi normal geçti ama kağıt vermedi bana hiç
Gözünüz aydın olsun 🌸Çok şükür her şey yolundaymış. Bu gece huzurlu bir uykuda sıra 😊

Merhaba hanimlar☺️ bugün doktor kontrolüm vardi 15+1 bebek gobek deligi hizamda baya yukarı çıkmış ben kasiktan bakar sanmıştım ama gobek deligimin ustunden bakti cok sasirdim..bi arkadas yazmisti 5 aya kadar pelvis icinde olur demis doktoru hic alakasi yok baya yukarda benim😂 kizimda.yukardaydi benim midemde taşıdım hep gobegim bostu buda oyle olcak sanirim☺️

Perinatoloji ye gittim direk oda baktı inceledi normal dedi herşeyin gördü test yaptır istersen birde dedi bende yok dedim imzamı attım çıktım sağlıklı iyi olduğunu gördüm daha neden yaptırayım ki testi
Gözün aydın canım bugün rahatca uyuyabilirsin.. sağlıkla da al kucağına inşallah 🙏

Gittim cnm cocuk yerinde duramiyordu hiç çok hareketliydi cihazı sağ kasığıma koydu yönü değişti sağa geçirdi yine aynı karnımın üstünden baktı yine olmadı en sonunda dayanamadı göbeğimin üstüne bir bastırdı cihazı hersyini gördü kalbini böbreklerini herseyine normal dedi burnun kemiği ne durumda dedim dur bakicam dedi ekranını iyice kararttı kemik var dedi ben beyazdı kemiği bebeğim normal durumda dedi ama içine sinmiyorsa fetal veya göbeğinden sıvı alal dedi yok istemiyorum dedim imza attım çok şükür herşeyi normal geçti ama kağıt vermedi bana hiç
Çok şükür 🙏çok sevindim inan. Burun kemiği göründüyse artık için rahat olsun

Merhaba hanimlar☺️ bugün doktor kontrolüm vardi 15+1 bebek gobek deligi hizamda baya yukarı çıkmış ben kasiktan bakar sanmıştım ama gobek deligimin ustunden bakti cok sasirdim..bi arkadas yazmisti 5 aya kadar pelvis icinde olur demis doktoru hic alakasi yok baya yukarda benim😂 kizimda.yukardaydi benim midemde taşıdım hep gobegim bostu buda oyle olcak sanirim☺️
Cinsiyetiniz belli oldu mu :)

Akşam uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda bulanık görme geçmişti. Ama baş ağrısından ölüyorum. Göz kapaklarımı zor açıyorum. Allah hayır etsin. Tansiyon yükseliyor sanırım. Okuldan çıkışta bi ölçtürmeye gideyim
Dikkat et bor doktora görün istersen.Bizdede var baş ağrısı,baş dönmesi çok şükür bulanık görme yoktur.Bulanik görme sorunu başka bir şey olabilir ihmal etme.Gecmis olsun şimdiden.

Allah razı olsun cnm ama bana hiç kağıt falan vermedi direk doktoruma mi yönlendirdi acaba 🤔🤔🤔
E nabızdan bakabilirsin orada görüntülerim bölümü var belki hemen geçmemiştir ama arada kontrol et bende bir kaç gün sonra oradan gördüm ikili test görüntüsünü orada perinatoloji yapmıştı bana da.

X