- Konu Sahibi LadyMorganas
- #10.501
Sen baya baya hamilesin14 içindeyim cnm bizde kıpırdama erken başladı sanırım bakalım cinsiyetide kesinleşse sanki yemek yiyeli çok oldu fena acıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen baya baya hamilesin14 içindeyim cnm bizde kıpırdama erken başladı sanırım bakalım cinsiyetide kesinleşse sanki yemek yiyeli çok oldu fena acıktım
Kestane balı vardı sıcak suyla deneyeyim hemen Kan hapı kullanıyorum ya o tamamen mahvediyor beni yaa o da iyice tetikledi zaten vardı biraz. Teşekkür ederim önerilerin içinCanımsın sirke , kestane balı, sıcak su
Acayip bağırsak çalıştırıyor.
Sabahları aç karnına.
Kuru incir üstüne sıcak su.
Ekmek yok varsa tam tahıllı tam buğday.
Bol su, mevsim salatası. Bunları muhakkak yap.
Birde sirkeli suyu yemeklerden sonra bile çay gibi iç. Ben bu şekilde kurtuldum.
Yok ya benim ki bebekSen baya baya hamilesin
Amin insllh13+2 canım hayırlısıyla buyusunlerde kucağımıza alallim
Bende 14 haftalik oldum hisederiz inssalh daha miniklerİyi akşamlar. İyiyiz Allaha şükürler olsun. 13 haftayı doldurduk. Hareketlerini hissetmeyi bekliyorum.
Sen nasılsın, kaç haftalıksın . Kk nın gebelik uygulaması yok ondan kaldık böyle.
Duba oğlum hahahah ne laf yemiştim ama varya ebeden inşallah buda böyle olur poposuna vurup durucamGerçekten masallah ic karnin dar galiba ondan. Ama.ne guzel ya cokta yakismis göbus. Saglikla.gelsin insallah
Kan hapı kullanmıyorum benKestane balı vardı sıcak suyla deneyeyim hemen Kan hapı kullanıyorum ya o tamamen mahvediyor beni yaa o da iyice tetikledi zaten vardı biraz. Teşekkür ederim önerilerin için
İnşallah canım benim.Bende 14 haftalik oldum hisederiz inssalh daha minikler
Masallah tam bi tospalakmis bebekler hep sevimli oluyorlar sapsik sapsikDuba oğlum hahahah ne laf yemiştim ama varya ebeden inşallah buda böyle olur poposuna vurup durucam
Ayyy bak ne güzel his dimiKızlar sağ kasığımda kıpırtı hissettim biraz önce. Miniğim beni duyuyor
Kız o değilde bende sorun var ya bu doğumdan sonra kesin yine kafayı yiycem sen ilk gebeliginde sıkıntı yaşadınmi süt konusunda bana akıl verin biMasallah tam bi tospalakmis bebekler hep sevimli oluyorlar sapsik sapsik
Yaa öyle mi diyorsunuz kaçıncı haftadasınız birde ne ile yolculuk yapacaksınız.
Bence bende 12. Hafta da hissetmeye başladım ama emin de olamıyorum öyle hergun olmuyor 2 günde 1 falan ama erken diyirlarKızlar sağ kasığımda kıpırtı hissettim biraz önce. Miniğim beni duyuyor
Kuzu kimi anne adayı erken hissediyorBence bende 12. Hafta da hissetmeye başladım ama emin de olamıyorum öyle hergun olmuyor 2 günde 1 falan ama erken diyirlar
Birkaç haftaya sen de toparlarsın inşallah 3 ay bitmiş12 haftalık oldu canım
İnşallah canım inşallahBirkaç haftaya sen de toparlarsın inşallah 3 ay bitmiş
Araç veya tren olmaz dedi bana net bir şekilde sadece uçağa açık kapı bırakmıştı zaten biz de öyle düşünüyorduk. Gebeliğimin en sıkıntılı dönemlerini başka bir doktor takip etmişti devlete geçtiği için başka doktora devam etmiştim şimdi ona da randevu aldım bi de I görsün bakalım ne diyecek14. Haftadayım. Araçla gideceğiz biz. Uçakla olsa farkeder mi dedim doktora daha iyi olur mümkünse öyle olsun dedi. Ama yine de çok rahatlıkla gir demedi.
Aynen öyle ama sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmedim sonuçta organlarımız yer değiştiriyor vücutta fazla kan var ve bir canlı beslemeye çalışıyor o yüzden bazı değişiklikler olur diye önemsemedimGecmis olsun .Bende de oluyor.Normal galiba.Gram kendimizi düşünüyorsak bebek için endişeleniyoruz en çok.