- Konu Sahibi LadyMorganas
- #10.341
Beni ilk 2 kontrolden sonra her 4 hafta çağırıyorlar artık ve beklemek bana da çok zor geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aynı ben bende de kimse bilmiyorBence alışveriş için erken daha bende daha birşey almadım. Önce cinsiyeti öğrenelim
Ki ben hâlâ kimseye söylemedim de
Ruslar karın içine atıyorlar bizde cesaret edip birtek zıbınla yazı atlatırız onlar kadar olmasadaOlduğum yer temmuzda alev atıyor agustostada öyle. Nasıl giydireceğim bilmiyorum ben nasıl giyinik duracağım onu da bilmiyorum kayınpeder falan gelmese keşke hemen
Sağlıkla gelsin annesi oğluşunEki Görüntüle 3191137
Kizlar buda bebiş devlette guzel cikmiyor mallesef 14 hafta cinsiyet icin erken dedi ama tahmin veririm bakti tam yuzde yuz erkek gordu pipisinide gorduk 12 haftada zaten ozeldeki erkek demisti bakalim hayirlisiyla gelir miniğin
Gaz her bebekte olur bende az gazlarla razıyım ama kolik olup gece gündüz mosmor olurcasına ağlamaları be i korkutan Allahım hiçbirimiz yaşatmasınEvet öyle oluyor kiraz çekirdekleri biogaia ve ben gaz yapabilir denen ne varsa yemedim yeterki o sancıyı çekmesin diye ama kabullenmek lazım biraz gaz olacak hepsinde heleki erkek bebekleri olanlarda
Çok geçmiş olsun.. Bir ay rapor al gitme işe. Baksınlar başlarının çaresine17 oldu.Çok sinirlendim ama iş yerinde karşımdaki kişiye hamile olduğumu iyi hissetmediğimi söylememe rağmen çok üstüme geldi.Acillik oldum.
Ben aşı olmadım canım olmamda baska bir sey olmasında insanin kafasına takılıyor.İşin garibi bende tansiyon yok hatta genelde düşüktür bile. Hiç yüksek tansiyon problemi yaşamadım. Hep bu aşılar bizi mahfetti ya. Az önce bir mesai arkadaşımızın yanına çıktık. Babası vefat etmişti geçen hafta.Bilinen bir rahatsızlığı yoktu diyor oğlu. 5 günün içinde adam vefat etmiş ya. Kalp krizi blablabla... Asıl sebep aşılar...
Ben normalde zayıf değilim ve 2 günde 3 kilo bile ödem yapabilen biri oldum için fark edilmiyor. Odemdir ödemYa aynı ben bende de kimse bilmiyor
Göbek desen 0
Bende astım hastasıyım ve bu durumu doktoruma sordumKizlar bu aralar nefes darlığı çekiyorum acaba neyden olabilir.konusurken bile nefes nefese kalbim güb güb oluyor sizlerde de oluyor mu ??
Benimde maşallahım var yemeğe baksam kilo alıyorumBen normalde zayıf değilim ve 2 günde 3 kilo bile ödem yapabilen biri oldum için fark edilmiyor. Odemdir ödem
Amin ben oğluma bir şey oluyor sanıp kaç kere doktora götürdüm hepsi gazmış ama iyi düşünüp bu bebeğim için kendimi rahatlatmaya çalışıyorumGaz her bebekte olur bende az gazlarla razıyım ama kolik olup gece gündüz mosmor olurcasına ağlamaları be i korkutan Allahım hiçbirimiz yaşatmasın
Evet bende de çok oluyor nefesim kesiliyorKizlar bu aralar nefes darlığı çekiyorum acaba neyden olabilir.konusurken bile nefes nefese kalbim güb güb oluyor sizlerde de oluyor mu ??
benim de üst dudağım mahvoldu ya pütür pütür neyden dolayı oldu bilmiyorum, dudak nemlendiricisi aldım inşallah işe yarar.Sabah uyandigimda alt ust dudagim soyulmustu tamamen fircalamak zorunda kaldim. Neden bilmiyorum ama
vitaminleri düzenli alıyor musunuz ? acaba vücudumuzda eksik bir şey mi var yada acaba bunun sebebi nedir 23 ünde benim doktor kontrolüm sormadım konu ile ilgili.Sadece dudaklarım değil tüm vücudum öyle kurudu ki kedilerin tüy döktüğü gibi deri döküyorum pul pul oldu her yerim yüzüm yağlı ve aknelidir yüzüm bile kurudu.
kaç haftalık kızlar ?? ben de göbek oldu ama acaba kilodan mı :))))Ya aynı ben bende de kimse bilmiyor
Göbek desen 0
17 coktur gecmiş olsun bazi insanlarda cok anlayaşsizlar17 oldu.Çok sinirlendim ama iş yerinde karşımdaki kişiye hamile olduğumu iyi hissetmediğimi söylememe rağmen çok üstüme geldi.Acillik oldum.