- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.059
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #35.561
2 aydır ters emekliyor düze geçmeyecek galibaCanım hiç canını sıkma. benimki de 9. Ayına kadar ne dönme ne yuvarlanma ne emekleme hiçbirini yapmiyodu.ve ben hiç timmy time dedikleri yüz üstü egzersizlerini önemsemedim bebekken hiç yaptırmadım kucağımda ya da sırt üstü yatiriyodum çocuğu. ilk bebemdi cahillik bilgisizlik de artık ne dersen. Ona bagliyorum.O kadar stres olmuştum ki norolojiye bile götürdüm. Bı sorun yok dediler. Seni çok iyi anlıyorum. 9. Ayını bitirdi önce geri geri sürünmeye başladı emekleme bile denmezdi. 10. Ayından sonra bı gün bı baktım peşimden mutfağa gelmiş emekleyerek. Demem o ki her bebek farklı hepsinin gelişimi kendine özgü.kimi bebek emeklemeden direkt yürüyor.kizlarin dediği gibi yürüteci al mutlaka.faydasi olur bence de
Senin bebe birden kalkacak ayağa belliki2 aydır ters emekliyor düze geçmeyecek galibaEşim ve kardeşleri emeklemeden yürümüş emeklemiyor diyince söylemiş annesi. Yürüteç için geç mi kaldık diye düşündüm 8.aya kadar öneriliyor yazıyor bazı yerlerde
neler diyebiliyor ve özel yaptırdığın şeyler var mı çalışıyor musun full time sen mi bakıyorsun ? biz de anne sık söylüyor baba anneanne canı isterse ve "gel" çok sık diyor. bir ara hadi de çok diyordu ama artık demiyor bayadır.Kızlar oğlumun bu ara kelime hazinesi o kadar gelişiyor ki şok oluyorum. Bugün kediyi gösterip kedi diyor.
Ücretsiz izindeyim ben bakıyorum. Dogdugundan beri dışarı çıkıyoruz. Çok fazla insanla temas kuruyor. Yaşadığımız şehirde çok arkadaşımız var genelde onlarla buluşuyoruz farklı insanlarla oyun oynuyor falan bence bunun çok etkisi var. Suan anne, baba, mama, dede, al, gel, ver, kedi, hav, cik cik, dut dut, top, gol falan bunları diyor. Ekstra kitapları var onları falan gösteriyorum. Ama sıfır ekran maalesef ki değil. Çok zor yemek yiyen bir bebek ve sadece video açıkken bir kaç kaşık yiyebiliyor o konuda çok vicdan azabı çekiyorumneler diyebiliyor ve özel yaptırdığın şeyler var mı çalışıyor musun full time sen mi bakıyorsun ? biz de anne sık söylüyor baba anneanne canı isterse ve "gel" çok sık diyor. bir ara hadi de çok diyordu ama artık demiyor bayadır.
Kararsızım bakalım böyle devam ederse alacağım belli kiSenin bebe birden kalkacak ayağa bellikiaslında hiç önerilmiyor yürüteç ama bence de zararı olmaz. Annelerimiz de bizi bindirmis nolmus sanki çok vakit gecirtmezsin günün belli zamanları bindirirsin hiç bı seycik olmaz
Erken konuşması için bi çabam yokta genel olarak 0 ekran ama ben çok konuşuyorum herşeyi detayına kadar anlatarak. Kitap asla okuyamıyoruz ya kitabı yiyo yada vurmaya başlıyoMerhaba kızlar bebeklerinizin erken konuşması için çalışma yapanınız var mı ? günde kaç kitap okuyorsunuz ve sıfır ekran devam edebilen var mı ? ben sadece rachel i izletiyorum çok fazla olmayacak şekilde.
peki o kelimeleri anlamını bilerek mi söylüyorneler diyebiliyor ve özel yaptırdığın şeyler var mı çalışıyor musun full time sen mi bakıyorsun ? biz de anne sık söylüyor baba anneanne canı isterse ve "gel" çok sık diyor. bir ara hadi de çok diyordu ama artık demiyor bayadır.
Evet bence de masallah yeterli , ben erken konusmasini cok istiyorum cunku iznim bitince krese vericem derdini anlatabilsin istiyorum.Erken konuşması için bi çabam yokta genel olarak 0 ekran ama ben çok konuşuyorum herşeyi detayına kadar anlatarak. Kitap asla okuyamıyoruz ya kitabı yiyo yada vurmaya başlıyoşuan anne baba dede bu gel su mama kelimelirini söylüyo bence gayette yeterli söyleyebildiğinden çok benim söylediğimi anlıyor mu ona dikkat ediyorum açıkcası bişeyi yapalım mı diyince başını evet şeklinde sallıyo şapşal..günlük rutin konuştuğumuz her şeyi anlıyor
Yani dedigimi anliyor sukur . Mesela hep oynadigimiz oyuncaklar var adlarini soyledigimde getiriyor. Mesela kopusu getir veya mor topu getir dedigimde getirir. Ama deidigim gibi ogrettigim icin o nesneleri.peki o kelimeleri anlamını bilerek mi söylüyor
Is bankasinin hareketli kitaplarindan var mi bilmiyorum ben cok begendim onlariErken konuşması için bi çabam yokta genel olarak 0 ekran ama ben çok konuşuyorum herşeyi detayına kadar anlatarak. Kitap asla okuyamıyoruz ya kitabı yiyo yada vurmaya başlıyoşuan anne baba dede bu gel su mama kelimelirini söylüyo bence gayette yeterli söyleyebildiğinden çok benim söylediğimi anlıyor mu ona dikkat ediyorum açıkcası bişeyi yapalım mı diyince başını evet şeklinde sallıyo şapşal..günlük rutin konuştuğumuz her şeyi anlıyor
Neleri izletiyorsun peki bende yemek yerken genelde aciyorum sadece rachel izletiyorum ingilizce kulagi da duysun alisssin diyeÜcretsiz izindeyim ben bakıyorum. Dogdugundan beri dışarı çıkıyoruz. Çok fazla insanla temas kuruyor. Yaşadığımız şehirde çok arkadaşımız var genelde onlarla buluşuyoruz farklı insanlarla oyun oynuyor falan bence bunun çok etkisi var. Suan anne, baba, mama, dede, al, gel, ver, kedi, hav, cik cik, dut dut, top, gol falan bunları diyor. Ekstra kitapları var onları falan gösteriyorum. Ama sıfır ekran maalesef ki değil. Çok zor yemek yiyen bir bebek ve sadece video açıkken bir kaç kaşık yiyebiliyor o konuda çok vicdan azabı çekiyorumbence bir kac aya daha da artar bebeklerimizin kelimeleri.
Ayırt etmeksizin yiyorIs bankasinin hareketli kitaplarindan var mi bilmiyorum ben cok begendim onlaribir de cirt cirtli kitaplari seviyor kizim.
Bende müzik açıyorum çocuk şarkıları genelde bazende Amazon’dan peppayi açıyorum aynı şekilde İngilizceye kulağı alışsın diyeNeleri izletiyorsun peki bende yemek yerken genelde aciyorum sadece rachel izletiyorum ingilizce kulagi da duysun alisssin diye
Çok sevindim zamanla ya bir kere ya da hiç uyanmaz inşallah4 gündür odasında yatıyomeryland gece uyanları ilk günden azaldı 11 1 3 5te uyanıyodu şuan sadece 1 ve 4te o kadar ve hiç itiraz etmedi çocuk benden uzaklaşmak istiyomuş resmen ben kafamda çok büyüttüm. Şimdi darısı memenin başına
Taklit ederek söylemeye çalışıyor bazı şeyleri.Baba,su ya bu diyor,meme,mama söylüyor.Kartlar var üstünde de figürler kediye miyav diyor buluyor aralarından.Sokakta görünce miyav diyor hemen.Merhaba kızlar bebeklerinizin erken konuşması için çalışma yapanınız var mı ? günde kaç kitap okuyorsunuz ve sıfır ekran devam edebilen var mı ? ben sadece rachel i izletiyorum çok fazla olmayacak şekilde.
ben düşünüyorum ama adet olmuyorum :))) Bu bir işaret olabilirUzun zaman sonra ben geldim :) bebisler ne durumda bakalım . Aranızda kardeş düşünen var mı??
Hoşgeldin cnm bı yürümeye başldık baya baya gıdıyoruz artık 21 de 11 aylık olucak ve 28 haftanın içindeyim kızcem olucakUzun zaman sonra ben geldim :) bebisler ne durumda bakalım . Aranızda kardeş düşünen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?