2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İyi geciyo diyelim benim zaten bulantı vs olmuyo. Bu ilk trimesterda çok rahat olamıyorum daha önceki kayıplarım yüzünden. Şimdi de araya bayram girdi tatil girdi. O yüzden tatil dönüşünü merak ediyorum inşallah her şey yolundadır. 🙏🙄🙄
Gönlünü rahat tut inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin🤲

Çok şükür diyeyim bugünüme. Bulantılar var ama idare ediyorum 🙏🏻 senin oğluş yürümek üzereymiş hadi kolaylıkla inşallah 🫠
Ah o bulantılar:) geçecek inşallah
Benim 5 haftadan başlıyordu kusmalarim 2 trimestara kadar
Evet bı iki adım atıp düşüyor 1 aya kalmaz yürür gibi geliyor bana
Senin bambam adım atiyormu peki?

Ah o bulantılar:) geçecek inşallah
Benim 5 haftadan başlıyordu kusmalarim 2 trimestara kadar
Evet bı iki adım atıp düşüyor 1 aya kalmaz yürür gibi geliyor bana
Senin bambam adım atiyormu peki?
İnşallah yaa dört gözle bekliyorum 🥲 atıyor oda aynı ayakta durmaya çalışıyo arada gaza geliyo adımlıyo sonra yere yapışşşş

İnşallah yaa dört gözle bekliyorum 🥲 atıyor oda aynı ayakta durmaya çalışıyo arada gaza geliyo adımlıyo sonra yere yapışşşş
Ben ara sıra elinden tutup yürütüyorum çabuk yürüsün diye
Gerçi yuruse bı dert geç yuruse bı dert
Hastanlamasinlarda herşey olur zamanla

Merhaba benim oğlum artık desteksiz uyuyo ama yine çabuk uyanıyo piş piş vs ile geri dönmüyor aslında gözü kapalı ama çok hareketli oluyo biberonla veriyorum süt ve mama o şekilde sakinleşince uyuyo geri. Rüya öğünü yapıyor yani saat başı falan sizin de bebekleriniz bu kadar sık besleniyor mu? Bir beslenme de çok az oluyor max 90 ml yiyip uyuyor çoğu zaman 30 civarı. Acaba gün içinde yediği mi yetmiyor diye düşünmeye başladım size sormak istedim
Bizimkiler de aynı durumda 2 hafta önceye kadar 4-5 saat kesintisiz uykumuz vardı mama istemiyorlardı fakat bu aralar neredeyse 2 saatte bir kalkıyoruz ve mama vermezsem ağlamaya başlıyorlar. Nedendir fikri olan var mı

Selam kizlar mesela 2. Uyku 5 ile 6.30 da uyuyan bebek gece uykusuna devam edebilir mi yoksa 3 saat ekleyip 9.30 da mi uyur bilgisi olan var mi ? Cok gozleri uykiluydi ama suan acti
Çok erken uyumuş canım 6.30en erken çekebileceğin uyku saati oda sürekli olmamalı. Uyandıysa yapacak bişey yok 9.30a sallayacaksın gece uykusunu. Ama uyumaya devam ediyosa hazırlan sabahın 4ünde uyanır 🫤

Sen kacta uyutuyorsun genelde uyku saatlerk kac gibi belirledin ve guzel sonuclae aliyor musun
Şükür yaa bayram dönüşü olmasına rağmen hemen geri oturdu düzen. 9 9.30 ilk uyku 2 2.30 civarları ikinci uyku 7 7.30 gibi gece uykusu düzenimiz böyle 12 13 saat uyuyo totalde

Şükür yaa bayram dönüşü olmasına rağmen hemen geri oturdu düzen. 9 9.30 ilk uyku 2 2.30 civarları ikinci uyku 7 7.30 gibi gece uykusu düzenimiz böyle 12 13 saat uyuyo totalde
Bakalim bizim de bu gece boyle oldu ben de erken yatiritordum ama son uyku gec uyuyunca kaydi tum duzen ama iyi oldu parka gittik gun ici toplam 20 bin adim atmisim bu gidisle epey kilo vericem insallah yani 🤣🙏🙏

Back