- 12 Temmuz 2016
- 4.261
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.142
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #35.001
Yok canım almadılar mtx iğne ile düştüÇoook geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.
Pheebs ben de dış gebelik geçirdim oğlumdan önce , senin tüpünü mü aldılar ?
Aynen yaa tadını çıkarayım bulantılar başlamadanYok gönlüne ferah tut herşey yoluna girer gereksiz yere kendine bebise stres yukleme
Benim de aynı iki doz oldum. Ne zor günlerdi. Bebişin sağlıkla gelsin inşallah gönlünü ferah tutYok canım almadılar mtx iğne ile düştü
Kızlar ben operasyonu geçirdim korktuğum gibi olmadı anestezi aldım hissetmedim bı şey ama içimde bı boşluk var sanki bebegi hissetmişim de şimdi yokluğunu hissediyorum gibiyine de şükür bugunumuze. Atlattim sorunsuz yazan dua eden düşünen herkesten Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun dilerim ilk kendini hazır hissettiğin anda yeniden anne olursunKızlar ben operasyonu geçirdim korktuğum gibi olmadı anestezi aldım hissetmedim bı şey ama içimde bı boşluk var sanki bebegi hissetmişim de şimdi yokluğunu hissediyorum gibiyine de şükür bugunumuze. Atlattim sorunsuz yazan dua eden düşünen herkesten Allah razı olsun
Evet evet gördük şükürPheebs içini ferah tut. Doktorun cihaz iyiymiş 400 de bile görebiliyormus. Ki senin bebisi de görmüş.
Demek bambam daha ilk günlerden hızlı bir arkadaş olduğu belliymiş sesi yüksek çıkmış.
Çok çabuk unutmuşum ben de 6.haftada sadece doktor görmüş göstermemişti diye hatırlıyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla istediğin zaman yine nasip olsun inşallahİyiyim kuzu korktuğum gibi olmadi kanamam biraz da ağrım var ama normalmiş o daOn gün sonra kontrele gidicem eğer parça falan varsa tekrar olursun dedi ona canım sıkıldı inşallah bu son olmuştur
Gonlunu ferah tut canim bilgim yok insallah hic bir seyi yokturSelam kızlar. Moralim çok bozuk kızım 9 aylık olacak. Başının arkasında ve boynunda şişlikler farkettim. Ultrason çekildi. Lenf nodları varmış. Takip edicez dedi doktor. 1,5 cm den büyükler birden fazla var. Kan aldılar. Kan alırken bnm kızım ağlamadı onu da taktım kafama. Kan değerlerinde referans dışı olanlar var. Anlayan yorumlayabilir mi?
Ben anlamıyorum canim ama çok geçmiş olsun. Doktor tam olarak ne dedi. Önemli bı şey değildir inşallahSelam kızlar. Moralim çok bozuk kızım 9 aylık olacak. Başının arkasında ve boynunda şişlikler farkettim. Ultrason çekildi. Lenf nodları varmış. Takip edicez dedi doktor. 1,5 cm den büyükler birden fazla var. Kan aldılar. Kan alırken bnm kızım ağlamadı onu da taktım kafama. Kan değerlerinde referans dışı olanlar var. Anlayan yorumlayabilir mi?
Merhaba canım bebeğinin durumu nasıl hastami?Selam kızlar. Moralim çok bozuk kızım 9 aylık olacak. Başının arkasında ve boynunda şişlikler farkettim. Ultrason çekildi. Lenf nodları varmış. Takip edicez dedi doktor. 1,5 cm den büyükler birden fazla var. Kan aldılar. Kan alırken bnm kızım ağlamadı onu da taktım kafama. Kan değerlerinde referans dışı olanlar var. Anlayan yorumlayabilir mi?
Geçmiş olsun canım lenf nodları bizde de var iki tane aylık takipteyiz enfeksiyon kaynaklı olabilir dediler. 2 cm in yukarısı olmamalı sanırım yine de insanın aklına takılıyorSelam kızlar. Moralim çok bozuk kızım 9 aylık olacak. Başının arkasında ve boynunda şişlikler farkettim. Ultrason çekildi. Lenf nodları varmış. Takip edicez dedi doktor. 1,5 cm den büyükler birden fazla var. Kan aldılar. Kan alırken bnm kızım ağlamadı onu da taktım kafama. Kan değerlerinde referans dışı olanlar var. Anlayan yorumlayabilir mi?
Emzirirken kullanılan antiyotiklrrden veriyorlar zaten aynı düzenle devam ettm benKızlar antibiyotik kullanırken emziren oldu mu aranızda süreci nasıl ilerlettiniz 2 4 saat emzirmeden mi yoksa ilk sütü sağıp mı verdiniz
canım uyku eğitimi ile ilgili bilgilendirme yapabilir misin ? nasıl bir yol izledin zahmet olmazsa detaylı yazabilir misin, tavsiye kaynak vs varsa da çok iyi olur, tekrardan hayırlı olsun bu arada <3Aynen yaa tadını çıkarayım bulantılar başlamadan
Oğlunuzun kenf bezi tamamen geçtimi küçüldü mü pekiMerhaba canım bebeğinin durumu nasıl hastami?
Benimde başıma geldi bı ay önce 4 yaşındaki oğlumda boynunda lenf bezi çıktı ama baya büyüktü doktor bile çok sismiş dedi
Bide hastaydı o aralar
Bu lenf bezleri enfeksiyondan dolayı şişe biliyor antibiyotik verdi günde 3 kaşık
O 10 gün çok zordu zaman geçmedi çok şükür antibiyotikle dinde
Dinmese o kötüymuş
Evet çok şükür geçti bu lenf bezi herkezde var bı tur savunma merkezi gibi düşün enfeksiyon yada bişey olursa büyüyorlarOğlunuzun kenf bezi tamamen geçtimi küçüldü mü peki
Teşekkür ederimcanım uyku eğitimi ile ilgili bilgilendirme yapabilir misin ? nasıl bir yol izledin zahmet olmazsa detaylı yazabilir misin, tavsiye kaynak vs varsa da çok iyi olur, tekrardan hayırlı olsun bu arada <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?