2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Kusura bakma mesajını yeni gördüm, operasyon olmuşsun çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Geçmiş ama cevap vereyim yine de bende fitil falan konulmadı yada konuldu ise de beni bayılttıktan sonra olmuştur ben sadece kolumdan vurulan iğneyi ve ağzıma tutulan havayı hatırlıyorum sonrası oda da gözümü açmıştım acı hiçbir şey hissetmiyorsun sadece o içindeki boşluk insanı biraz evet etkiliyor ama senin yanında sana destek bir meleğin var, Rabbim tekrardan hayırlı zamanda sağlıklı şekilde güzel bir gebelik nasip etsin inşallah sana

U Umutlu Begonya geçmiş olsun. Vücut sağlıksız gebeliği vuucttan atarmış. En kısa sürede toparlanıp, istediğinde sağlıklı gebeliğe ulasman dileğiyle.

Pheebs içini ferah tut. Doktorun cihaz iyiymiş 400 de bile görebiliyormus. Ki senin bebisi de görmüş.
Demek bambam daha ilk günlerden hızlı bir arkadaş olduğu belliymiş sesi yüksek çıkmış.

Çok çabuk unutmuşum ben de 6.haftada sadece doktor görmüş göstermemişti diye hatırlıyorum.

Kızlar sanırım sistit olsum idrarımı yapınca hafif kanlı bir pıhtı düştü kaç gündür ağrılı idrara çıkıyordum emzirirken bu durumu yaşayan var mı hastaneye gideceğim antibiyotik kullandınız mı nasıl geçti süreciniz

Çok geçmiş olsun dilerim ilk kendini hazır hissettiğin anda yeniden anne olursun

Evet evet gördük şükür

Selam kızlar. Moralim çok bozuk kızım 9 aylık olacak. Başının arkasında ve boynunda şişlikler farkettim. Ultrason çekildi. Lenf nodları varmış. Takip edicez dedi doktor. 1,5 cm den büyükler birden fazla var. Kan aldılar. Kan alırken bnm kızım ağlamadı onu da taktım kafama. Kan değerlerinde referans dışı olanlar var. Anlayan yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• IMG_6787.png
    111,5 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar antibiyotik kullanırken emziren oldu mu aranızda süreci nasıl ilerlettiniz 2 4 saat emzirmeden mi yoksa ilk sütü sağıp mı verdiniz

Gonlunu ferah tut canim bilgim yok insallah hic bir seyi yoktur

Ben anlamıyorum canim ama çok geçmiş olsun. Doktor tam olarak ne dedi. Önemli bı şey değildir inşallah Yağ bezesi gibi zararsız da olabilir kötü düşünme bebeğine de yansır

Merhaba canım bebeğinin durumu nasıl hastami?
Benimde başıma geldi bı ay önce 4 yaşındaki oğlumda boynunda lenf bezi çıktı ama baya büyüktü doktor bile çok sismiş dedi
Bide hastaydı o aralar
Bu lenf bezleri enfeksiyondan dolayı şişe biliyor antibiyotik verdi günde 3 kaşık
O 10 gün çok zordu zaman geçmedi çok şükür antibiyotikle dinde
Dinmese o kötüymuş

Geçmiş olsun canım lenf nodları bizde de var iki tane aylık takipteyiz enfeksiyon kaynaklı olabilir dediler. 2 cm in yukarısı olmamalı sanırım yine de insanın aklına takılıyor
Kan değerlerinde bir eksik bir fazla çok da önemli değil diye biliyorum çünkü referans değerleri değişiklik gösteriyormuş birinci ve üçüncü kan değeri normal gibi yani. İkinciyi bileneyeceğim
Gönlümüzü ferah tutalım

Oğlunuzun kenf bezi tamamen geçtimi küçüldü mü peki

Oğlunuzun kenf bezi tamamen geçtimi küçüldü mü peki
Evet çok şükür geçti bu lenf bezi herkezde var bı tur savunma merkezi gibi düşün enfeksiyon yada bişey olursa büyüyorlar
Bide bu lenf bezlerinin zamanla küçülmesi bazen 2 3 ayı bulabiliyormuş

canım uyku eğitimi ile ilgili bilgilendirme yapabilir misin ? nasıl bir yol izledin zahmet olmazsa detaylı yazabilir misin, tavsiye kaynak vs varsa da çok iyi olur, tekrardan hayırlı olsun bu arada <3
Teşekkür ederim Farklı yöntemler var biraz bebeğine göre ilerleyeceksin bambam memede ayakta sallanırken uyuyodu. Önce memede uyutmayı kestim. Sonra ayakta sallanırken hızımı sallanma sayımı azalttım. En son mayışıkken yatağına yatırdım şşş derken sırtına pat pat vurarak uyuttum. Tabi ilk iki gün belki 150 defa kalkmıştır her seferinde yatırdım devam ettim aynı şekilde. İlk gece 3 saat sürdü uyuması ama ikinci gün 50 dk üçüncü gün 20 derken şuan 10 dk içince uykuya geçiyor. İlk 1 hafta sabır ve istikrar şart. Ağlıyo evet ilk günler hem uykuya geçmek zor oluyor hem ağlama derken her ağladığında kucağıma aldım sakinleştiği an geri yatırdım tekrar başladı ağlamaya tekrar aldım. Bi tık yorucu ama 10 gün olmak üzere başlayalı sırtına bile vurmuyorum artık şşş diyorum baş ucunda kendi kendine konuşurken uykuya dalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…