- 10 Kasım 2022
- 5.114
- 4.217
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.981
Geçmiş olsun cnm ne diyicegimi bilemedim Allah'ım yeniden anne olmayı nasip ederKızlar ben sabaha karşı yoğun kanamayla hastaneye gittim. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve git gide kese bozuldu. Yarın kürtaja alicaklar. Bı şok yaşadım toparlamaya çalışıyorum
Canım sana bı şey soruxam bana da genel anestezi ile yapilacagim söylendi ama şimdi bı dil altı ve alttan bı fitil atıldı beklememi söylediler normal mi sende de öyle mi olduCanım bende farklı sebepler ile kürtaj olan biri olarak sana benim doktorun dediği gibi anlatayım, doktorum demişti ki vücudumuz mükemmel olarak tasarlanmış o nedenle iyi şeyleri istiyor kötü şeyleri vücuttan atmak istiyor, demekki devam etse idi sağlıksız gebelik olacaktı bunu bilen vücudun onu yok etmeye çalışıyor o nedenle kalp atışları durdu kese bozuldu kanamam başladı aslında bir nevi vücut düşük yaptırmaya çalışıyor sana. Şuan zor biliyorum benim birde ilk gebeliğimde başıma gelmişti sonrasında sağlıklı bebeğim hemen olmuştu, Rabbim istiyor isen tez zamanda sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah, kürtaj basit bir işlem ben genel anestezi ile olmuştum sende hemen toparlarsın inşallah elinde zaten bebeğin var o sana destek olur bu süreçte tekrardan geçmiş olsun
Bende verdim yaa kiloyu ondan olduğunu sanmıyorum çünkü karından kese göründü ama boştu vajinal bakınca içini gördük. Kafam karıştı inan ki 6+2ydi dün vajinal çok cılız bir ses duyduk. E oğlanda 6+4tü gümbür gümbür duymuştuk karından. Belki yeni kalbi atmaya başlamıştır dedi ama bakalım artık bayramdan sonra görücez ne olup bittiğini. Doğum sonrası düzenli adet yok ya ondan hep bunlarSeninle aynı gün olmuşuz. Ben pazartesi doktora özele gittim. Doktorla görüşmem toplamda ultrason da dahil 2.5 dk sürdü. Bu haftada kalp atışını duyamıyoruz ama görebiliriz dedi. Kalp atışını gösterdi sadece. 2 hafta sonra tekrar gelirsin dedi. Etkiliyor mu bilmiyorum ama benim doğum kilolarım gitti. Genel olarak da belim hep incedir. Basenden kilo alırım. Onunla alakalı olabilir belki. Bi de acaba hamileliğin başlarını çok hatırlamıyo muyuz? Bana da 6. Haftalarda kalp atışlarını dinledik gibi geliyo ama ben uygulamaya yaşadıklarımı yazıyorum önceki gebelikte 45. Günde kanamayla gidip kalp atışlarını görmüşüm onda da Dr 1 hafta sonra dinlemeye çağırmış. 52. Günde yani 7+3 te
Bayramdan önce başka bir doktor ve cihazı denesen? Hem kafanda soru işareti dağılır.Bende verdim yaa kiloyu ondan olduğunu sanmıyorum çünkü karından kese göründü ama boştu vajinal bakınca içini gördük. Kafam karıştı inan ki 6+2ydi dün vajinal çok cılız bir ses duyduk. E oğlanda 6+4tü gümbür gümbür duymuştuk karından. Belki yeni kalbi atmaya başlamıştır dedi ama bakalım artık bayramdan sonra görücez ne olup bittiğini. Doğum sonrası düzenli adet yok ya ondan hep bunlar
Bence geç döllenme olmuştur benim yengenim adetine göre 8 haftalık olmasına rağmen 6 haftalikti eğer bı olumsuz bişey varsa doktor kalp atışından anlardıBebişimi gördüm bugün kızlar şükür. Ama geç yumurtlama olmuş dedi doktor 7+2 diye gittim 6+2 çıktı. Ve karından göremedik bebeği vajinal görebildik. Sanki biraz dengesiz bir durum var gibi geldi. 6+4te oğlumu bangır bangır karındam duymuştum. Şimdi vajinal bakılmasına rağmen çok cılızdı kalp atışı. Geç döllenme yaşayan var mıydı aramızda? Biraz bilgi alabilirim
Çok gecmiş olsun belki böyle daha hayırlıdır senin için kendini üzme,Canım sana bı şey soruxam bana da genel anestezi ile yapilacagim söylendi ama şimdi bı dil altı ve alttan bı fitil atıldı beklememi söylediler normal mi sende de öyle mi oldu
Evet maalesef öyle bir hissiyat oluyor ama hızlı toparlarsın hem minikti hem de oğluşun var:) ona sarıl oyna şifa bul inşallahKızlar ben operasyonu geçirdim korktuğum gibi olmadı anestezi aldım hissetmedim bı şey ama içimde bı boşluk var sanki bebegi hissetmişim de şimdi yokluğunu hissediyorum gibiyine de şükür bugunumuze. Atlattim sorunsuz yazan dua eden düşünen herkesten Allah razı olsun
Doğumumu yapan doktorum yaa cihaz üst düzey biliyorum dış gebelikte 400 betayla tüpümde keseyi buldu adam onlardan yana değil sıkıntımda işte geç yumurtlama yaşamasığım için nasıl ilerliyor neler olabilir hiç bilmiyorumBayramdan önce başka bir doktor ve cihazı denesen? Hem kafanda soru işareti dağılır.
Evet evet geç döllenme olmuş ben kalp atışı duydum korkum geçti dedi ama yine bayram sonrası gel diyince ters bişey mi var diye düşündümBence geç döllenme olmuştur benim yengenim adetine göre 8 haftalık olmasına rağmen 6 haftalikti eğer bı olumsuz bişey varsa doktor kalp atışından anlardı
Ben ilk bebemde geç döllenme oldum. Ama 5+3 müydü neydi alttan kalp atışını duymuştuk rahatlıklaDoğumumu yapan doktorum yaa cihaz üst düzey biliyorum dış gebelikte 400 betayla tüpümde keseyi buldu adam onlardan yana değil sıkıntımda işte geç yumurtlama yaşamasığım için nasıl ilerliyor neler olabilir hiç bilmiyorum
Amiin yaa kalbini duyup kaybetmek dış gebelikten beri en büyük korkum oldu Allah korktuğumuza uğratmasınBen ilk bebemde geç döllenme oldum. Ama 5+3 müydü neydi alttan kalp atışını duymuştuk rahatlıkla
Kaybettiğim bebeğim 6+2 de kalp gördük ve azıcık duyduk. Sonrası malum. Ama benim gerekçem vardı.
Bence bu bebeğin sağlıklı. Bekleyip görelim. Kalbi oluşmuş her türlü o senin minik kelebeğin
Nasılsın iyi misin???Canım sana bı şey soruxam bana da genel anestezi ile yapilacagim söylendi ama şimdi bı dil altı ve alttan bı fitil atıldı beklememi söylediler normal mi sende de öyle mi oldu
İyiyim kuzu korktuğum gibi olmadi kanamam biraz da ağrım var ama normalmiş o daNasılsın iyi misin???
Coook cok gecmis olsun canim kotuyu aklina getirme hic , insallah problem olmazİyiyim kuzu korktuğum gibi olmadi kanamam biraz da ağrım var ama normalmiş o daOn gün sonra kontrele gidicem eğer parça falan varsa tekrar olursun dedi ona canım sıkıldı inşallah bu son olmuştur
İnşallahCoook cok gecmis olsun canim kotuyu aklina getirme hic , insallah problem olmaz
Aman aman iyiyi çağır inşallah öyle bişey olmamıştır. Çok çok geçmiş olsunİyiyim kuzu korktuğum gibi olmadi kanamam biraz da ağrım var ama normalmiş o daOn gün sonra kontrele gidicem eğer parça falan varsa tekrar olursun dedi ona canım sıkıldı inşallah bu son olmuştur
Çoook geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.Kızlar ben operasyonu geçirdim korktuğum gibi olmadı anestezi aldım hissetmedim bı şey ama içimde bı boşluk var sanki bebegi hissetmişim de şimdi yokluğunu hissediyorum gibiyine de şükür bugunumuze. Atlattim sorunsuz yazan dua eden düşünen herkesten Allah razı olsun
Yok gönlüne ferah tut herşey yoluna girer gereksiz yere kendine bebise stres yuklemeEvet evet geç döllenme olmuş ben kalp atışı duydum korkum geçti dedi ama yine bayram sonrası gel diyince ters bişey mi var diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?