2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar ben sabaha karşı yoğun kanamayla hastaneye gittim. Bebeğimin kalp atışları yoktu ve git gide kese bozuldu. Yarın kürtaja alicaklar. Bı şok yaşadım toparlamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun cnm ne diyicegimi bilemedim Allah'ım yeniden anne olmayı nasip eder

Canım sana bı şey soruxam bana da genel anestezi ile yapilacagim söylendi ama şimdi bı dil altı ve alttan bı fitil atıldı beklememi söylediler normal mi sende de öyle mi oldu

Bende verdim yaa kiloyu ondan olduğunu sanmıyorum çünkü karından kese göründü ama boştu vajinal bakınca içini gördük. Kafam karıştı inan ki 6+2ydi dün vajinal çok cılız bir ses duyduk. E oğlanda 6+4tü gümbür gümbür duymuştuk karından. Belki yeni kalbi atmaya başlamıştır dedi ama bakalım artık bayramdan sonra görücez ne olup bittiğini. Doğum sonrası düzenli adet yok ya ondan hep bunlar

Bayramdan önce başka bir doktor ve cihazı denesen? Hem kafanda soru işareti dağılır.

Bence geç döllenme olmuştur benim yengenim adetine göre 8 haftalık olmasına rağmen 6 haftalikti eğer bı olumsuz bişey varsa doktor kalp atışından anlardı

Canım sana bı şey soruxam bana da genel anestezi ile yapilacagim söylendi ama şimdi bı dil altı ve alttan bı fitil atıldı beklememi söylediler normal mi sende de öyle mi oldu
Çok gecmiş olsun belki böyle daha hayırlıdır senin için kendini üzme,
Bende bı kere kürtaj olmuştum ilk bebeğimde çok zordu banada dil altı hap verdiler kanamayı bekliyorlar dusmese aliyolar kürtaja

Evet maalesef öyle bir hissiyat oluyor ama hızlı toparlarsın hem minikti hem de oğluşun var:) ona sarıl oyna şifa bul inşallah

Bayramdan önce başka bir doktor ve cihazı denesen? Hem kafanda soru işareti dağılır.
Doğumumu yapan doktorum yaa cihaz üst düzey biliyorum dış gebelikte 400 betayla tüpümde keseyi buldu adam onlardan yana değil sıkıntımda işte geç yumurtlama yaşamasığım için nasıl ilerliyor neler olabilir hiç bilmiyorum

Bence geç döllenme olmuştur benim yengenim adetine göre 8 haftalık olmasına rağmen 6 haftalikti eğer bı olumsuz bişey varsa doktor kalp atışından anlardı
Evet evet geç döllenme olmuş ben kalp atışı duydum korkum geçti dedi ama yine bayram sonrası gel diyince ters bişey mi var diye düşündüm

Ben ilk bebemde geç döllenme oldum. Ama 5+3 müydü neydi alttan kalp atışını duymuştuk rahatlıkla
Kaybettiğim bebeğim 6+2 de kalp gördük ve azıcık duyduk. Sonrası malum. Ama benim gerekçem vardı.
Bence bu bebeğin sağlıklı. Bekleyip görelim. Kalbi oluşmuş her türlü o senin minik kelebeğin

Amiin yaa kalbini duyup kaybetmek dış gebelikten beri en büyük korkum oldu Allah korktuğumuza uğratmasın başın sağolsun seninde

İyiyim kuzu korktuğum gibi olmadi kanamam biraz da ağrım var ama normalmiş o daOn gün sonra kontrele gidicem eğer parça falan varsa tekrar olursun dedi ona canım sıkıldı inşallah bu son olmuştur
Aman aman iyiyi çağır inşallah öyle bişey olmamıştır. Çok çok geçmiş olsun

Çoook geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.
Pheebs ben de dış gebelik geçirdim oğlumdan önce , senin tüpünü mü aldılar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…