2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
O zaman dans

Merhaba arkadaşlar. Umarım bütün bebişler iyidir bayadır giremiyorum. Benim bebişin hâlâ dişi yok ama iki gündür çok huysuz, çok sık kaka yapıyor ve pişik oldu. Diş belirtisi diyorlar ama emin olamadım sizlerde diş belirtileri nasıldı? Doktora götürüp götürmemekte kararsız kaldım öyle belirgin bir ateş falan yok.

Hayırlı olsunn dünyaya bir akrep ya da yay geliyorrrr bir yay burcu olarak eğer yay olursa çok şanslısın hem eğlenceli hem gezenti bir çocuğun olur senden önce dışarı çıkar sağlıkla gelsin

Bizdeki en büyük belirti uyku düzensizliği ve memeye düşkünlük alt üst iki dişi çıkardık şimdi yanlar geliyor

Bizdeki en büyük belirti uyku düzensizliği ve memeye düşkünlük alt üst iki dişi çıkardık şimdi yanlar geliyor
Memeye hep düşkün ve acıtarak emiyor henüz diş de yok bir de diş olsa ne olacak halim bilmiyorum.

Merhaba çok çok geçmiş olsun. En kısa sürede çok çabuk toparlar umarım bugün bizimde kontrolümüz vardı ve kilosu persentil olarak düşüşte. 8 aylık 7400 gram. Sizin bebeğiniz kaç aylık oldu? Söylediğiniz takviyeleri araştırayım bende, doktoruna sorayım uygun görürse bende başlamak isterim. Doğumdan beri kilo aldıramıyorum malesef

Tebriklerrr pheebs yanlış anlamazsan kaç yaşındasın? Ben 31 oldum. ikinci çocuk gözümü korkutmakla beraber, zaman geçtikçe kolay olmucak aksine daha zor olcak diye dürtüyorum kendimi sen ikinci çocuğu da hatta üç dört vs halledersin altından kalkarsın, senden o izlenimi almıştır herkes sağlıkla sıhhatle gelsin

Hayırlı olsunn dünyaya bir akrep ya da yay geliyorrrr bir yay burcu olarak eğer yay olursa çok şanslısın hem eğlenceli hem gezenti bir çocuğun olur senden önce dışarı çıkar sağlıkla gelsin
Kocam yay yaa oradan hesap edince evet bir ikizler bir yay Allah bana kolaylık versin

Çoook teşekkür ederim amiiiin bende 31 yaşındayım aslında çok korkuyorum hamile kalmadan da korkuyodum yetemezsem hakkıyla bakamazsam diye ama bunların hepsi geçici bir süreç elimden geleni yapıcam 2 yıl sonrasını hayal ediyorumda çok güzel mesela bu arada evet ben en baştan modlamıştım kendimi önümüzde ki 10 yıl çocuk işindeyim diye. Çünkü ben peş peşe yapıp bitirmezsem hayatta bi daha yapmam. Yaşlada insanın tahammül sınırı azalıyo bedenen ruhen değişiyor o yüzden bir cesaret girdim bu yola. En azından benim için durum bu

Merhaba canim masallah ben de yas olarak 32 yim ayni senin gibi dusunuyorum yalniz calisiyorum izinliyim 1 sene daha , sonrasundan dolayi korkuyorum nasil olur diye siz calismiyorsunuz sanirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…