- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.120
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.681
O zaman dansHelloooo yine bir test faciası yaşamıyosam eğer hamileyimbu defa 3 farklı marka yaptım 3 üde silik pozitif geldi. 20si bambamın aşısı var o ara bende kan vericem. İnşallah sağlıklı olurumda emzirmeye devam ederim şuan tek endişem o
Edicem kocaya söyleyinceO zaman dans
Sağlıkla sıhhatle gelsinEdicem kocaya söyleyince
Amin inşallah her şey yolundadırSağlıkla sıhhatle gelsin
Ne olacaksın aralık annesi mi
Hayirlisi olsun canimHelloooo yine bir test faciası yaşamıyosam eğer hamileyimbu defa 3 farklı marka yaptım 3 üde silik pozitif geldi. 20si bambamın aşısı var o ara bende kan vericem. İnşallah sağlıklı olurumda emzirmeye devam ederim şuan tek endişem o
Kasım ise sen ekimde doğurursun gelsin akrep burcu. Hahaha akrep güzel zehirrr gibi oluyo maşallahAmin inşallah her şey yolundadırvallahi bilmiyorum ki zaten güya temmuz annesiyim haziran ortasında doğurdum kasım oluyo galiba yaa
Zehir vurgusunu kaptım tenks yaaaavKasım ise sen ekimde doğurursun gelsin akrep burcu. Hahaha akrep güzel zehirrr gibi oluyo maşallah
Hayırlı olsunn dünyaya bir akrep ya da yay geliyorrrr bir yay burcu olarak eğer yay olursa çok şanslısın hem eğlenceli hem gezenti bir çocuğun olur senden önce dışarı çıkarHelloooo yine bir test faciası yaşamıyosam eğer hamileyimbu defa 3 farklı marka yaptım 3 üde silik pozitif geldi. 20si bambamın aşısı var o ara bende kan vericem. İnşallah sağlıklı olurumda emzirmeye devam ederim şuan tek endişem o
Bizdeki en büyük belirti uyku düzensizliği ve memeye düşkünlük alt üst iki dişi çıkardık şimdi yanlar geliyorMerhaba arkadaşlar. Umarım bütün bebişler iyidir bayadır giremiyorum. Benim bebişin hâlâ dişi yok ama iki gündür çok huysuz, çok sık kaka yapıyor ve pişik oldu. Diş belirtisi diyorlar ama emin olamadım sizlerde diş belirtileri nasıldı? Doktora götürüp götürmemekte kararsız kaldım öyle belirgin bir ateş falan yok.
Ben suluklarla içiremedim bardakla verince içiyor.Kızlar ne yaptıysam bebeğime su içeremiyorum var mı öneriniz
Memeye hep düşkün ve acıtarak emiyor henüz diş de yok bir de diş olsa ne olacak halim bilmiyorum.Bizdeki en büyük belirti uyku düzensizliği ve memeye düşkünlük alt üst iki dişi çıkardık şimdi yanlar geliyor
Merhaba çok çok geçmiş olsun. En kısa sürede çok çabuk toparlar umarımMerhaba kızlar umarım iyisinizdiroğlum üç gündür hasta rsv olmuşuz 40-41 derece ateşleri gördük hastenede kaldik. Suan biraz daha iyiyiz. Kilosu 7900 olduğu için doktor biraz az dddi ve balık yağı ve umca diye bir takviyeye baslattii
TebriklerrrHelloooo yine bir test faciası yaşamıyosam eğer hamileyimbu defa 3 farklı marka yaptım 3 üde silik pozitif geldi. 20si bambamın aşısı var o ara bende kan vericem. İnşallah sağlıklı olurumda emzirmeye devam ederim şuan tek endişem o
Kocam yay yaa oradan hesap edince evet bir ikizler bir yay Allah bana kolaylık versinHayırlı olsunn dünyaya bir akrep ya da yay geliyorrrr bir yay burcu olarak eğer yay olursa çok şanslısın hem eğlenceli hem gezenti bir çocuğun olur senden önce dışarı çıkarsağlıkla gelsin
Çoook teşekkür ederim amiiiinTebriklerrrpheebs yanlış anlamazsan kaç yaşındasın? Ben 31 oldum. ikinci çocuk gözümü korkutmakla beraber, zaman geçtikçe kolay olmucak aksine daha zor olcak diye dürtüyorum kendimi sen ikinci çocuğu da hatta üç dört vs halledersin altından kalkarsın, senden o izlenimi almıştır herkes sağlıkla sıhhatle gelsin
Ben mamayi sulu yapinca su veremiyordum ama patates puresi falan yedikten sonra icmeye basladi normalde kasikla verince aliyordu sadeceKızlar ne yaptıysam bebeğime su içeremiyorum var mı öneriniz
Merhaba canim masallah ben de yas olarak 32 yim ayni senin gibi dusunuyorum yalniz calisiyorum izinliyim 1 sene daha , sonrasundan dolayi korkuyorum nasil olur diye siz calismiyorsunuz sanirim ?Çoook teşekkür ederim amiiiinbende 31 yaşındayım aslında çok korkuyorum hamile kalmadan da korkuyodum yetemezsem hakkıyla bakamazsam diye ama bunların hepsi geçici bir süreç elimden geleni yapıcam 2 yıl sonrasını hayal ediyorumda çok güzel mesela bu arada evet ben en baştan modlamıştım kendimi önümüzde ki 10 yıl çocuk işindeyim diye. Çünkü ben peş peşe yapıp bitirmezsem hayatta bi daha yapmam. Yaşlada insanın tahammül sınırı azalıyo bedenen ruhen değişiyor o yüzden bir cesaret girdim bu yola. En azından benim için durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?