2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gece kalkmayan bebek var mı gerçekten ya, bir kere kalkarsa şükrediyorum

Tam uyuyan bebek var mı gerçekten derken senin yazman ve ben şok. Hiç yoruluyorum uykusuzum falan deme hakkına sahip değilsin burada en rahat anne senmişsinde haberimiz yokmuş kıskandım birazcık benim doktorumda memede sakın uyutma diye bas bas bağırdı ama rahatıma geldi şimdi memesiz asla uyumuyor ve dediğin gibi sürekli meme için uyanıyor

Hahahha cimcime tamamdır yarın ayarlıcam inşallah yumurta beyazı beni ürkütüyo biraz yaa

Anladım yumurta akı tedirgin ediyo beni o yüzden kademeli mi versem dedim de yarın bakıcam artık teşekkür ederim

Memede uykuyu nasıl kestin? Benimki öyle alıştı ki memeye deli gibi ağlıyor vermeyince gündüz 2 uyku yapıyor benim kızım ama yetiyor akşam 8 de uyuyor sabah 8 de kalkıyor o konuda bir sıkıntım yok tek istediğim desteksiz uyuması

Gündüz uykusundan başladım yapmaya uyku saatinden 30dk kadar önce emzirdim uzun uzun biraz daha oyun emme sevişme gibi olunca doydu güzelce ilk uyku 20dk sürdü uyutmam sonra sonra kısaldı 5.gündeyiz heralde 6 7 dk içinde uykuya geçiyor şükür. Uyuturken sallıyorum hala tabi ki. 20si aşımız var ondan sonra sallamayıda kesicem yavaştan

ben direkt yatağa koymayı deniyorum emzirdikten sonra, bütün uykusu açılıyor. Sallamakta istemiyorum ama bakalım memeden ayırmak için denerim bende belki. Hadi bakalım inşallah başarılı olursun

Ay ne güzelmiş o iş ya
Ben emzirerek uyutuyorum ama şöyle bişey var gece uykudan uyansa illa emmiyor bazen sadece sarılıp koklayıp uyuyor
Biraz dönüyor oynuyor kendi kendine uyuyakalıyor
Yani bebeğe göre değişiyor benim bebeklerim anneyi yoklamayı seviyorlar :) neden bilmiyorum bence annenin verdiği enerjiden kaynaklı. Belki kaygım onları da uyandırıyor.

ben direkt yatağa koymayı deniyorum emzirdikten sonra, bütün uykusu açılıyor. Sallamakta istemiyorum ama bakalım memeden ayırmak için denerim bende belki. Hadi bakalım inşallah başarılı olursun
Ay amin inşallah aslında bu kadar kısa uykuya dalışından dolayı sallamak sorun olmuyo ama gece uyanınca kendi kendine uykuya dönebilsin istiyorum mecbur denicem. Mayışıkken koyuyosun dimi ? Bende öyleyken koyunca zınk dönüp gülmeye başlıyo. Ama işte yorucu kısmı o kaldor yatır devam etmek lazım

Cok sevindim canim surekli aklimdaydin gittimi diye Bizde cok sukur artik doktor doktor gezmiyoruz cocuk kardiyoloji kaldi onuda ramazandan sonra gidecez insallah
Gercektende cok zor hastane yolu biz gittimizde ayni gun icerisinde 3 doktora gösteriyordum

Evet benim yegenlerimde full uyuyorlardi var yani uyuyan kalkmadan

Bence de rahatsa anne benek de rahat oluyir biraz salmak lazim da iste o da karakter meselesi

Eklentiler

• image.jpg
    198,1 KB · Görüntüleme: 45
Hadi inşallah senin adına çok sevindim emzirme konusu inşallah devam edersin ama edemezsende üzülme 9 aylık koca dana oldular 1 yaşından sonra devam sütü de rahatlıkla içer 9. aydan sonra ana öğün katı yemek ara öğün anne sütü olacak biliyorsun ama biz annelerin içi rahat etmiyor ki en azından ben öyleyim dayıyoruz memeyi sağolsun benim oğlum yenidoğan gibi sürekli emiyor zaten ek gıda reddi var sanırım belkide bu yüzden, emzirmek anne için çok güzel bir duygu ama olmazsada yapacak bişey yok 9 ay da az bir zaman değil.

Teşekkür ederiiim yaaa evet aslında realistik baktığında konuya dediğin gibi ama işte içim almıyo diğer türlüsünü büyük konuşmayayım da emzirmek istiyorum inşallah nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…