• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba canim masallah ben de yas olarak 32 yim ayni senin gibi dusunuyorum yalniz calisiyorum izinliyim 1 sene daha , sonrasundan dolayi korkuyorum nasil olur diye siz calismiyorsunuz sanirim ?
Ben evlenmeden önce çalışıyordum kendi işimdi şehir değiştirdim evlenince bıraktım işi geri başlayayım derken bambam doğdu şimdi tekrar 🤷🏻

Bu çıkan dişler ne kadar sürede uzuyor 2 çıktı 2 geliyor ama çıkanlar uzayana kadar zorlayacak sanki

kızlar 8.5 aylık olduk çok nadir canı isterse dönüyo emeklemeye falan hiç uğraşmıyo ama genelde ayakta durmak istiyo adım atmak için çabalıyo bazen atıyo bazen sallanıyo sallanıyo duruyo diş falan da yok hatta belirti dahi yok yakınımdakiler tembellikten olduğunu söylüyo ama yani artıkta emeklemeye falan geçmesi gerekmiyomuydu böyle bir durum yaşayan oldumu acaba
Benim oğlum da emeklemiyo emekleme çabası da yok adım atabiliyo ayakta dursun istiyo bütün gün ama destekli. Sorun yok canım herkes emekleme yapmak zorunda değil dişi de yok dediğin gibi 8 ay bir haftalık tam

Ay amin inşallah aslında bu kadar kısa uykuya dalışından dolayı sallamak sorun olmuyo ama gece uyanınca kendi kendine uykuya dönebilsin istiyorum mecbur denicem. Mayışıkken koyuyosun dimi ? Bende öyleyken koyunca zınk dönüp gülmeye başlıyo. Ama işte yorucu kısmı o kaldor yatır devam etmek lazım 😀
Eveeet tam mayışıyor gözler gidiyor koyuyorum anında dönüp hemen dikiliyor bana gülüyor 😂 sonra yatır kaldır devam ediyorum ama oyun sanıyor bence olmuyor yani bugün salladım ayaklarımda 2 dkda uyudu, normalde ayakta sallatmaz mayıştığı için sorun olmadı. Bu arada doğduğundan beri uyurken dinlettiğim bir müzik var gece uyanınca önce onu açıyorum ve emziğini veriyorum bazen uyumaya devam ediyor.
Veeeee neeee hamile misiiiiin 🥹 Sağlıkla kucağına almak nasip olsun, sütünde hep bol olsun 🙏

Eveeet tam mayışıyor gözler gidiyor koyuyorum anında dönüp hemen dikiliyor bana gülüyor 😂 sonra yatır kaldır devam ediyorum ama oyun sanıyor bence olmuyor yani bugün salladım ayaklarımda 2 dkda uyudu, normalde ayakta sallatmaz mayıştığı için sorun olmadı. Bu arada doğduğundan beri uyurken dinlettiğim bir müzik var gece uyanınca önce onu açıyorum ve emziğini veriyorum bazen uyumaya devam ediyor.
Veeeee neeee hamile misiiiiin 🥹 Sağlıkla kucağına almak nasip olsun, sütünde hep bol olsun 🙏
Kilit nokta mayışıklık evet ama dediğin gibi oyuna dönüyo o yatır kaldır işi belki ayları geçti onun için şey var bide kapıdan yavaş yavaş uzaklaşarak kademeli çıkıyosun odadan bu arada sürekli sakşnleştirip geri bırakıyosun yatağına baya uzun sürüyodur tabi 😅
Yaaaa teşekkür ederim evet 2 yaş altı 2 bebeyle Allah kolaylık versin bana 😀amiiiin inşallah oğlum bırakmazsa emzirmeye devam edicem hayalim ikisini birlikte emzirmek 🥹

İyi akşamlar hanimlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz doktorumuz cinsiyet konusunda birşey söylemedi hala 13+6 yim

Eklentiler

• IMG-20240314-WA0002.jpeg
    IMG-20240314-WA0002.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar instagramda bir video düştü önüme kızı 1 yaş aşılarından sonra gerilemeye başlamış ve otizim teşhisi koymuşlar yorumları okuduğumda sakın aşı yaptırmayın vs diyorlar çok endişelendim doktorumuz ne diyorsa onu yapıyoruz ancak soru işaretlerim çoğaldı 🤦‍♀️ ay keşke izlemeseydim

Kilit nokta mayışıklık evet ama dediğin gibi oyuna dönüyo o yatır kaldır işi belki ayları geçti onun için şey var bide kapıdan yavaş yavaş uzaklaşarak kademeli çıkıyosun odadan bu arada sürekli sakşnleştirip geri bırakıyosun yatağına baya uzun sürüyodur tabi 😅
Yaaaa teşekkür ederim evet 2 yaş altı 2 bebeyle Allah kolaylık versin bana 😀amiiiin inşallah oğlum bırakmazsa emzirmeye devam edicem hayalim ikisini birlikte emzirmek 🥹
Çok güzel bir haber sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥹 bir ara uyku eğitimini detaylı anlatır mısın pheebs?

Çok güzel bir haber sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥹 bir ara uyku eğitimini detaylı anlatır mısın pheebs?
Amiiin teşekkür ederim 🙏🏻 tabi 20sinde aşı var ondan sonra başlıyorum inşallah başarılı oluruz anlatırım

Merhaba çok çok geçmiş olsun. En kısa sürede çok çabuk toparlar umarım 🙏🏻 bugün bizimde kontrolümüz vardı ve kilosu persentil olarak düşüşte. 8 aylık 7400 gram. Sizin bebeğiniz kaç aylık oldu? Söylediğiniz takviyeleri araştırayım bende, doktoruna sorayım uygun görürse bende başlamak isterim. Doğumdan beri kilo aldıramıyorum malesef
Benim bebeğim de 8 ay 7 günlük. Valla elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum ama kesinlikle yemek istemiyor en fazla bir iki kaşık yiyor. Ve çok hareketli hiç bir dakika durmuyor tutunacak bir yer bulamasa duvara tırmanıyor🥹 sizde sorun bakalım kullanabilir mi bebis diye💝

Kızlar instagramda bir video düştü önüme kızı 1 yaş aşılarından sonra gerilemeye başlamış ve otizim teşhisi koymuşlar yorumları okuduğumda sakın aşı yaptırmayın vs diyorlar çok endişelendim doktorumuz ne diyorsa onu yapıyoruz ancak soru işaretlerim çoğaldı 🤦‍♀️ ay keşke izlemeseydim
İnsanlar kendilerine bir neden arıyor ve onu da aşılardan biliyor:) bu mantıkla bütün aşı olan çocukların otizmli olması gerekti o zaman. otizm ya kalitsal olarak vardır yada bebek çok fazla tv, tablet gibi şeylere maruz alırsa bebek uyaran eksikliği olarak çıkabilir. Siz gönlünüzü rahat tutun emin olun aşıların zararı varsa da yararı daha çoktur💝

İnsanlar kendilerine bir neden arıyor ve onu da aşılardan biliyor:) bu mantıkla bütün aşı olan çocukların otizmli olması gerekti o zaman. otizm ya kalitsal olarak vardır yada bebek çok fazla tv, tablet gibi şeylere maruz alırsa bebek uyaran eksikliği olarak çıkabilir. Siz gönlünüzü rahat tutun emin olun aşıların zararı varsa da yararı daha çoktur💝
Bizde doktorumuza güvenerek hareket ediyoruz ama bir kuşkulanmadım değil sizde doğru söylüyorsunuz neredeyse tüm bebekler aşı oluyor 🙏

Bizde doktorumuza güvenerek hareket ediyoruz ama bir kuşkulanmadım değil sizde doğru söylüyorsunuz neredeyse tüm bebekler aşı oluyor 🙏
Canım ilk bebeğimde gece kalacağımı düşünür düşünmez doktorum folik asit başla demişti, birde düzenli biriyimdir inan 3.ayına kadar hergün kullandım, sonra bende senin gibi folik asitin zararları ile ilgili çok şey okudum ve 2.bebeğimde çok da kullanmadım

Şimdi aynı şey aşılar içinde geçerli, aşıların içeriği değiştirilmedi herkes oluyor bizlerde olduk çok şükür bir sıkıntımız olmadı, ben bu kadar karma toplum olduk sürekli yeni mikroplar çıkıyor o nedenle aşı yaptırma taraftarıyım 🙋🏻‍♀️

İçerik feci. 1 yaşına dek (hatta daha uzun süre bence) inek sütü almamalı bebekler ama var. Şeker yememeli şeker de var. Yemese daha iyi.

Yaaa tebrik ederim. Kesin mi şimdiiii?
Teşekkür ederim 🙏🏻 valla evde 4 tane test yaptım hepsi pozitif 20sinde kan vericem bide netleşir

Kızlar benim oğlan bu sabah yataktan düştü😔. Kaşla göz arasında nasıl olduğunu bile anlamadım, apar topar acile gittik, baş boyun röntgeni çekildi bir sıkıntı görmedi doktor. Kusma, baygınlık, sürekli ağlama vs olursa gelin hemen dedi. İçimize sinmedi başka bi hastanenin açılın de gittik, orada da aynısı söylediler.
Hatta tomografi cektirilmesini istedik suan için gerek görmediler. Böyle birsey duyan ya da başına gelen var mı? Kimsenin başına gelmesin gerçi, İçim içimi yiyor birsey olacak diye

Kızlar benim oğlan bu sabah yataktan düştü😔. Kaşla göz arasında nasıl olduğunu bile anlamadım, apar topar acile gittik, baş boyun röntgeni çekildi bir sıkıntı görmedi doktor. Kusma, baygınlık, sürekli ağlama vs olursa gelin hemen dedi. İçimize sinmedi başka bi hastanenin açılın de gittik, orada da aynısı söylediler.
Hatta tomografi cektirilmesini istedik suan için gerek görmediler. Böyle birsey duyan ya da başına gelen var mı? Kimsenin başına gelmesin gerçi, İçim içimi yiyor birsey olacak diye
Canım iki defa yataktan düştü benim oğlanda. Birinde kafasında biraz şişlik oldu 2 saat gözlemledim gözde kayma kusma baygınlık uyku hali bıngıldakta şişme gibi bulgular olmadı şükür normal rutine devam ettik. Bi defa da kalorifere vurdu yüzünü yataktan atlayıp ağzı kanadı baya burnu şişti ama onda da bir sorun olmadı şükür. Korkma dayanıklılar bebekler sadece gözlem takip yeterli geçmiş olsun olacak böyle şeyler malesef

Back