• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim oğlumda aynıydı. Sabahları buharda kurukayisi pişirip yumurtası ile karıştırıp yediriyorum.. düzeldi. Size de fikir olsun geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım bende öyle yapayım yumurtayı kayısıyla yedireyim aklıma gelmedi, korkunca insanın beyni donuyor bazen demekki

Sağol canım soğanı koyabilirim yemeklere yavaş yavaş .. ıspanak ve bamya nasıl oldu buharda haşladın da eziliyorlar mı çatalla bamya biraz kabuklu gibi sanki ıspanak da ezilmez ki
Rondodan geçiriyorum bir iki cırt yapıyorum pütürlü kalıyo ama parçalanıyo yiyeceği kadar

İyi geceler. Kızım hala hasta ve hic ek gida yemiyor. Surekli sanirim burun temizleyip ilac vermekten iyice rahatsiz oldu. Kasik yaklastirdikca agzini kapiyor 🙁 emiyor neyse ki ama korkuyorum yemek yemicek diye

İyi geceler. Kızım hala hasta ve hic ek gida yemiyor. Surekli sanirim burun temizleyip ilac vermekten iyice rahatsiz oldu. Kasik yaklastirdikca agzini kapiyor 🙁 emiyor neyse ki ama korkuyorum yemek yemicek diye
Çok geçmiş olsun, hastayken zaten huyları değişiyor o yüzden iyileşene kadar yememesi normal iyileşene kadar bolca emzir başka yapacak bişey yok

Kız bacım şu babyme kanguru vardı ya şimdi iş görmeye başladı K Kayrens ikidir yürüyüşe onunla yüzü dışarı dönük çıkıyoruz önünü hiç sıkıştırmıyo bambamda etrafı izliyor rahat rahat. Vermediysen yada satmadıysan tam vakti kullan

Kız bacım şu babyme kanguru vardı ya şimdi iş görmeye başladı K Kayrens ikidir yürüyüşe onunla yüzü dışarı dönük çıkıyoruz önünü hiç sıkıştırmıyo bambamda etrafı izliyor rahat rahat. Vermediysen yada satmadıysan tam vakti kullan
Öyle mi ne güzel bambam adına sevindim😍 önü boş kalıyordu o yüzden almıştım zaten ama ben o zaman geri iade ettim bence o zaman küçüktüler tam dik oturamadıkları için bir değişik gelmişti içinde kayboluyorlardı dediğin gibi şimdi tam zamanı hatta 2 yaşında bile kullanan gördüm rahatlıkla sığar, tesadüfe bak ki bugün eşimin arkadaşı yurtdışında görev yaparken oradan aldığı kanguruyu getirmiş eğer kullanırsan bak dedi onu denicem kullanışlı bişeye de benziyor yıkasam bişey olmaz herhalde, olursa bari evde takarım koala gibi yapışıyor bari kolaylık olur onada banada 😃

O zaman ben üzülmeyim normalde bu ayda 2.5 / 3 saat uyuması gerekiyor ya benim kızım da kısa uykular yapıyor keşke uzun uyusalar🤗🤗
Uykuyu seven normal bebekler uyur senin dediğin gibi en azından 3 kere 1 er saat uyumaları lazım aslında ama uyumayınca uyumuyorlar, gündüzü geçtim gece uyusa yeter bana bide erken uykuya geçse 8-9 da uyutuyorum 30 dk sonra uyanıyor bşdahs 12-1 de ancak uyuyor kendine böyle bir düzen kurdu erken uyuyabiliyorum ama uyanmasına engel olamıyorum

Öyle mi ne güzel bambam adına sevindim😍 önü boş kalıyordu o yüzden almıştım zaten ama ben o zaman geri iade ettim bence o zaman küçüktüler tam dik oturamadıkları için bir değişik gelmişti içinde kayboluyorlardı dediğin gibi şimdi tam zamanı hatta 2 yaşında bile kullanan gördüm rahatlıkla sığar, tesadüfe bak ki bugün eşimin arkadaşı yurtdışında görev yaparken oradan aldığı kanguruyu getirmiş eğer kullanırsan bak dedi onu denicem kullanışlı bişeye de benziyor yıkasam bişey olmaz herhalde, olursa bari evde takarım koala gibi yapışıyor bari kolaylık olur onada banada 😃
Kanguru efsane bişey yaa yıka bence kumaş sonuçta ama bir kese içinde yıka yinede deforme olmasın. 👏🏻👌🏻

O zaman ben üzülmeyim normalde bu ayda 2.5 / 3 saat uyuması gerekiyor ya benim kızım da kısa uykular yapıyor keşke uzun uyusalar🤗🤗
Hajahhah acaba bebeği o kadar uyuyan var mı 😅 ben anladım ki şu kadar aylık bebek şu kadar uyur bu kadar yer olayları nanik istediği kadar istediği zaman istediğinde yapıyorlar her şeyi bizler yancı 😅 30 dkdan bazen 3 bazen 4 uyku yapıyor mesela bazen sevmedi dediğim şeyi kaşık kaşık iştahlı yiyo tuhaf insanlar bu bebekler

Hajahhah acaba bebeği o kadar uyuyan var mı 😅 ben anladım ki şu kadar aylık bebek şu kadar uyur bu kadar yer olayları nanik istediği kadar istediği zaman istediğinde yapıyorlar her şeyi bizler yancı 😅 30 dkdan bazen 3 bazen 4 uyku yapıyor mesela bazen sevmedi dediğim şeyi kaşık kaşık iştahlı yiyo tuhaf insanlar bu bebekler
Bugün 1 den sonra uyumadı mesela🙄

Yani yarında uyanmak bilmez 🤷🏻 anneleri ekstra strese sokmaya yapamadım uyuması lazımdı yemesi lazımdı diye vicdan yaptırmaya yarıyor bunlar başka bişey değil
Hayır bir diyorum rahat kafa moduna geçeyim uyursa uyur, uyumazsa uyumaz
Ama gecemiyorum da sanki uyumak zorunda uyumazsa bende bir sorun var

Aynen canım demek ki öyle yalnız ablam 2 bebek büyüttü o şanslıymış demek ki 8 de yatıyor 8 de kalkıyormuş günlüklerimi de okuduk geçen benimkiler düzenliydi diyor ben yavrumla sadece vakit geçirebiliyorum gün içinfe kısa. Uykulad olduğu için aralarda sncs çay kahve içiyorum dinlenme ödül amaçlı kendime :)))))

Kızlaf ben çoook yanlış bir şey yaptım sanırım şimdi de düzeltemiyorum. Kızım kolik bir bebekti o yüzden 6 ay boyunca hep kucağında sllayarsk uyuttum snca öyle uyuyordu çünkü şimdi de artık ayağında sallayarak uyutmak istiyorum malum ağırlaşıyorlar ama imkansız hiiiç uyumuyor ayağımda kucağımda ise uyuyor . Bu durumu yaşayıp ayakta salllamaya alıştıran var mı benim kızım. Direk ağlıyor yatmak istemiypr 🥲🥲🥲🥲🥲 kucakta salllayınca uyuyor ama nereye kadar böyle de gider dostlar bilemiyorum

Back