- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.987
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.261
Buralardayım oğlanla uğraşıyorum iş derken girme firsatim olmuyor fazla diş çıkaran varmı aranızda bizim ki hala çıkarmadıMehter bir kayboldun pir kayboldun iyisindir inşallah
Bizim kini oturuyorum bir bakıyorum yüz üstü yatmışKızlar bebişlerin destekli desteksiz oturma durumları nasıl?
Buralardayım oğlanla uğraşıyorum iş derken girme firsatim olmuyor fazla diş çıkaran varmı aranızda bizim ki hala çıkarmadı
Git canım bence ihmal etme sadece yumurta olmayabilir başka şeyler de olabilir Ben de götüreceğim bakalımBende teste götürmedim götürsem mi bilemedim bizde kan var. Doktorlar önemseme diyor ama gel de önemseme her bezde 1 tane oluyor az da olsa. Testte çıkmaz diyorlar kararsız kaldım. Yumurtayı bıraktım ara ara oluyor yine bakalım ek gıdaya geçince devam ederse mecbur gideceğim teste.
Çok şükür benim bebeğim desteksiz oturuyor. Sürünerek istediği nesnelere gitmeye başladı artik yavaş yavaş emeklemeye geçiyoruzKızlar bebişlerin destekli desteksiz oturma durumları nasıl?
Çok geçmiş olsun bizde atlattık çok zorduKızlar bebeğim domuz gribi olmuş bir haftadır hırıltısı vardı gittikçe arttı çok halsizdikkat edin bebislerinize çok kötü salgın var.
Yani yönlendirme değil ama iç rahatlatmaya ihtiyacın var gbi biz de 12 1 bile oluyor bazen öyle uyuyoruz benimde destekçim yok ama evdeyim 3 çocuk var. Mama verince değişcek bir şey olmayacak ama gece yine seni isteyecek çünkü süt bebesi bunlar ve anneye bağlanmak istiyorlar güvenmek istiyorlar. Mama veririm uyur diye düşünüyorsan o maalesef öyle olmuyor. Keşke olsa şu an göğsümde uyuyor yoruldum bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum da öyle bir delilik bu analık. Ama bu mama konusunda buradan söyleneceklere ihtiyacın yok seni destekleyecek rahatlatacak birilerine ihtiyacın var. Bilmiyorum durumun nasıl ama yardımcı birini bulsan senin için iyi olabilir. 1 yaşa kadar böyle sonra uykuyu vs öğrenince memesiz uyumayı öğrenince rahatlarsın çoğu gitti azı kaldı o zamana kadar biraz daha destek lazım seni bu tükenmişlik duygusundan çıkarmak lazım. Çünkü sen böyle oldukça daha zor olacak herşey eşinle konuşsan birlikte bir yol bulursunuz. Çünkü mevzu bebe değil sensin aslında önce sen dinç enerjik olacaksın ki devamı gelsin.Kızlar ben artık yetemiyorum ve tükendim. İşe başladım 2 ay oldu oğlumu eşim evde olunca eşime yoksa işe götürüyorum. oğlum sadece anne sütüyle besleniyor 4. Ayımızdan beri gece 12 de yatıyor sürekli memede kalmak istiyor artık dayanamıyorum mama başlamak istiyorum benim gibi hem anne sütü hem mama veren var mı bebişlerin düzenleri nasıl? Bittim yani 6. Ay kontrolünde doktorada danışcam
Ben baştan beri mama ve sağma süt veriyordum sütü bıraktıkKızlar ben artık yetemiyorum ve tükendim. İşe başladım 2 ay oldu oğlumu eşim evde olunca eşime yoksa işe götürüyorum. oğlum sadece anne sütüyle besleniyor 4. Ayımızdan beri gece 12 de yatıyor sürekli memede kalmak istiyor artık dayanamıyorum mama başlamak istiyorum benim gibi hem anne sütü hem mama veren var mı bebişlerin düzenleri nasıl? Bittim yani 6. Ay kontrolünde doktorada danışcam
Benim oğlumda çok sık uyanıyor. Dr gece mamalarından verebilirsin ek gıdaya geçince dedi daha geçmedik. Bende deneyeceğim bakalım.Kızlar ben artık yetemiyorum ve tükendim. İşe başladım 2 ay oldu oğlumu eşim evde olunca eşime yoksa işe götürüyorum. oğlum sadece anne sütüyle besleniyor 4. Ayımızdan beri gece 12 de yatıyor sürekli memede kalmak istiyor artık dayanamıyorum mama başlamak istiyorum benim gibi hem anne sütü hem mama veren var mı bebişlerin düzenleri nasıl? Bittim yani 6. Ay kontrolünde doktorada danışcam
Cnm günlerdir yazicam yazicam bi türlü nasip olmadi. Tesekkur ederim bu bildirimi görmek bile cok iyi geldi. Ikizler iyilestiler şükür. Ama bu ara istanbul sicak ya kombiyi yaksam terliyolar kapatsam üsürler diye korkuyorum. Dün ek gıdaya basladik bal kabagi ve patatesten corba yaptüm cok akiskan olmamak kaydı ile
Mesaidekiler belli olsun hemenCnm günlerdir yazicam yazicam bi türlü nasip olmadi. Tesekkur ederim bu bildirimi görmek bile cok iyi geldi. Ikizler iyilestiler şükür. Ama bu ara istanbul sicak ya kombiyi yaksam terliyolar kapatsam üsürler diye korkuyorum. Dün ek gıdaya basladik bal kabagi ve patatesten corba yaptüm cok akiskan olmamak kaydı ile
az az yediler ama pek sevmediler sanki. Sen basladin mi? Daha disler de cikmadi. Sizlerde durumlar nasil senin diş görünmüş hayirli olsun.
Bu arada gece uyanmalariniz ne alemde kızlar ya bunlar mi oyle biomiyorum ikizlerden biri 5 kez fslan kalkiyor emip geri yatiyor. Onceden oglum bebekken hic oyle degildi aksam yatardi bi daha sabsh kalkardi. Gece perisan oluyorum resmen.
Öyle iyi anlamışsın ki beni.. bazen sözlerim halim tavrım hiçbir şeyden anlaşılamıyormuşum gibi geliyor. yardımcı için görüştük birkaç kişiyle ama içimize sinmediYani yönlendirme değil ama iç rahatlatmaya ihtiyacın var gbi biz de 12 1 bile oluyor bazen öyle uyuyoruz benimde destekçim yok ama evdeyim 3 çocuk var. Mama verince değişcek bir şey olmayacak ama gece yine seni isteyecek çünkü süt bebesi bunlar ve anneye bağlanmak istiyorlar güvenmek istiyorlar. Mama veririm uyur diye düşünüyorsan o maalesef öyle olmuyor. Keşke olsa şu an göğsümde uyuyor yoruldum bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum da öyle bir delilik bu analık. Ama bu mama konusunda buradan söyleneceklere ihtiyacın yok seni destekleyecek rahatlatacak birilerine ihtiyacın var. Bilmiyorum durumun nasıl ama yardımcı birini bulsan senin için iyi olabilir. 1 yaşa kadar böyle sonra uykuyu vs öğrenince memesiz uyumayı öğrenince rahatlarsın çoğu gitti azı kaldı o zamana kadar biraz daha destek lazım seni bu tükenmişlik duygusundan çıkarmak lazım. Çünkü sen böyle oldukça daha zor olacak herşey eşinle konuşsan birlikte bir yol bulursunuz. Çünkü mevzu bebe değil sensin aslında önce sen dinç enerjik olacaksın ki devamı gelsin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, en başta da senin inşallah herşey düzelir ve feraha kavuşursun.
Gece mamalarını danışıyım doktoruma önerirse bir deneyim teşekkür ederimBenim oğlumda çok sık uyanıyor. Dr gece mamalarından verebilirsin ek gıdaya geçince dedi daha geçmedik. Bende deneyeceğim bakalım.
Doktorumuz 1 sene düzenli uykuyu unut demişti dedği çıkıyor sanırımBen baştan beri mama ve sağma süt veriyordum sütü bıraktık
Ama baştan beri 2 saatte 1 mama için kalkıyoruz.
Mama ya geçeyim uyur diyorsan sanmam.ama tecrübeli anneler yazar kaçıncı ayda nasıl bir düzene girdiği
Ben ek gıdaya başladım 3 gün kuralına göre bu ay patates,kabak ve bal kabağı verdim. Geçen ay da pirinç unu ve irmik vermiştim. Şimdi artık muhallebili ikili karışım yapıyorum ama az miktarlardaCnm günlerdir yazicam yazicam bi türlü nasip olmadi. Tesekkur ederim bu bildirimi görmek bile cok iyi geldi. Ikizler iyilestiler şükür. Ama bu ara istanbul sicak ya kombiyi yaksam terliyolar kapatsam üsürler diye korkuyorum. Dün ek gıdaya basladik bal kabagi ve patatesten corba yaptüm cok akiskan olmamak kaydı ile
az az yediler ama pek sevmediler sanki. Sen basladin mi? Daha disler de cikmadi. Sizlerde durumlar nasil senin diş görünmüş hayirli olsun.
Bu arada gece uyanmalariniz ne alemde kızlar ya bunlar mi oyle biomiyorum ikizlerden biri 5 kez fslan kalkiyor emip geri yatiyor. Onceden oglum bebekken hic oyle degildi aksam yatardi bi daha sabsh kalkardi. Gece perisan oluyorum resmen.
Kaldı 6 ayDoktorumuz 1 sene düzenli uykuyu unut demişti dedği çıkıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?