- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.987
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #32.881
İşe dönen var mı kızlar nasıl oluyor duygusu![]()
Çok zordur eminim. Ben düşününce çık ağlıyorum nasıl bırakacağız diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe dönen var mı kızlar nasıl oluyor duygusu![]()
Bankacıyım evden çalışıyorum geneldeAaa ne güzel babaannesi varsa mesleğiniz ne peki
Ayy çok iyi ben hemsireyim hiç başlamak istemiyorum o yoğun tempoya hazır değilim bebeğimden ayrılmaya hazır değilimBankacıyım evden çalışıyorum genelde
Online nasıl çalışıyorsun hem zaman hem ne iş yapıyorsun merak ettim. Ben okuyup çalışmayan tayfayım şimdide yaş ilerledi ama koca parasıyla artık zor oluyor online çalışanlar ne yapıyor beni bi aydınlatın kızlar yaBankacıyım evden çalışıyorum genelde
Bizimki de bu bi haftadir etrafinda donuyor zorlaBenim bebeğim son 1 haftadır çok çok iyi oldu donme işinde hatta istediği nesnelere sürünerek ulaşmaya çalışıyor 5 ay 1 haftalik
Peki bebegi dönmeyen var mi bizim gibi ? Yüz üstü yatmaktan bile nefret ediyor cocuk , nasil emeklicek anlamadim
Doktor da erken diyor da ne bilim hic sevmiyor dogdugundan beri yuzustu durmayiBenimki de karın üstü eğzersiz bile yapmıyor, yapsın diye koyuyorum koyduğum zemini örtüyü yastığı yalayıp canı sıkılınca da ağlamaya başlıyorKuzu benim ilk kız 8 aylık iken emeklemişti, o da bu bebeğim gibi tembeldi normal bir durum sıkıntı yapma her bebek aynı olmuyor (benim kız 8 aylık iken emeklemişti bir tanıdığın kızı 9 aylık iken yürümüştü çok zayıf minyon bir bebekti arkadaşımın ki)
Doktor da erken diyor da ne bilim hic sevmiyor dogdugundan beri yuzustu durmayi
Yaklaşık 5 yıldır bankanın bazı özel müşterileriyle telefonda görüşmeler yapıyorum.Çocuğum 5 yaşına gelene kadar yarım gün evden çalışma hakkım var kızlar bunu değerlendireceğim.Online nasıl çalışıyorsun hem zaman hem ne iş yapıyorsun merak ettim. Ben okuyup çalışmayan tayfayım şimdide yaş ilerledi ama koca parasıyla artık zor oluyor online çalışanlar ne yapıyor beni bi aydınlatın kızlar ya
Güzel bir şans vallahi bende 2 yıl bankacılık sonra üstüne açıktan iktisat okudum ama türbanlıyım diye o zamanlar bankalar almıyordu sonra evlendim derken hiç staj dışında hiç çalışamadım bankada nasipYaklaşık 5 yıldır bankanın bazı özel müşterileriyle telefonda görüşmeler yapıyorum.Çocuğum 5 yaşına gelene kadar yarım gün evden çalışma hakkım var kızlar bunu değerlendireceğim.
Savaştan çıkmış gibi hissediyorum kızlar, şimdi tam sakinledi derken menenjit aşıları başladıRutini bulamamaktan korkuyorum.
Dönme olayında da çok nazlı çıktı bizim kız, yerleri yalamayı tercih edenlerden oldukendi haline bıraktık, her gün 1 saat oyun halısında egzersiz yaptırıyoruz babasıyla o kadar
200gr almış bide ona canım sıkıldı, doktor gelecek ay toparlamazsa devam sütüne başlayalım dedi, inşallah toparlayabiliriz, aşırı emdiğinde kusuyor bide kendi standartlarını koruyan bi bebek![]()
Merhaba. Bebeğiniz kaç aylık. Benim ki 5 ay 16 günlük. Henüz dönme çabası yok. Tedirgin oluyorumSavaştan çıkmış gibi hissediyorum kızlar, şimdi tam sakinledi derken menenjit aşıları başladıRutini bulamamaktan korkuyorum.
Dönme olayında da çok nazlı çıktı bizim kız, yerleri yalamayı tercih edenlerden oldukendi haline bıraktık, her gün 1 saat oyun halısında egzersiz yaptırıyoruz babasıyla o kadar
200gr almış bide ona canım sıkıldı, doktor gelecek ay toparlamazsa devam sütüne başlayalım dedi, inşallah toparlayabiliriz, aşırı emdiğinde kusuyor bide kendi standartlarını koruyan bi bebek![]()
Benim ki de aynı durumda. Güç alıp dönmek istemiyor. 5 buçuk aylık. sızın bebeğiniz kaç aylık acabaAy bizimki devrilmiyor bile. Bazen ben elimle döndürim diyorum bildigin guc kullanip sirt ustu kaliyor
ben de cok merak ediyorum![]()
Pazartesi günü işe başlıyorum ikizlerimi bırakacağımÇok zordur eminim. Ben düşününce çık ağlıyorum nasıl bırakacağız diye![]()
Tam gün değil dimi süt iznin vardır? Bebeden ayrılmak çok üzücü ama dinlenirsinde aynı zamandaPazartesi günü işe başlıyorum ikizlerimi bırakacağımişyerinde gizli gizli ağlayacağıma eminim
Temmuza kadar cumaları izinli olacağım. 1 gün evden çalışma 3 gün ofis bakalım nasıl olacakTam gün değil dimi süt iznin vardır? Bebeden ayrılmak çok üzücü ama dinlenirsinde aynı zamanda
Pazartesi günü işe başlıyorum ikizlerimi bırakacağımişyerinde gizli gizli ağlayacağıma eminim