2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
4 ay 4 haftalıkken diye biliyorum ben.

Anladım canım inşallah sıkıntı olmaz ya altıncı ayda başlamak

İnş seçmeyen bebelerden olular.. ben mama da veriyorum aslında tek anne sütü değil yine de gerek yok dedi bilmiyorum artık

Merhaba kızlar gündüz zamanını verimli geçirebilen var mı ? Ben gündüz hiç kendime vakit ayıramıyorum. Akşam da çok yorgun oluyorum ama her gün daha verimli olması gerektiğini hissediyorum sizde de öyle duygu oluor mu ? Kendime yatırım hiç yapamıyorum

Sitenin sülalesi rahatı seçileceğim ama ben hiç düşünmüyorum bunları. Hayatım tamamen değişti. Doğumu yaşadım, ameliyata girdim, anne oldum. Zamanımı bir süre verimsiz boş geçirmek beni rahatsız etmiyor. Kendime yatırım yapmak zorunda hissetmiyorum Şuan. İçimden geldiği gibi yaşıyorum. Bazen gündüz tamamen boş oluyorum bazen çok dolu. Kitap okuyayım eskisi gibi dedim baktım ilerlemiyor. Mental olarak yorgunum daha alışamadım tam bu hareketliliğe çünkü. Zorlamadım bıraktım. Sadece kızımla eşimle geçirdiğim vakti verimli geçiriyorum. Yalnız başıma kalınca salıyorum Şuan. Bedenim daha önemlisi beynim bunu istiyor. Battamiye altında öylece durmak.

Yatırımdan kastın ne bilmiyorum. Fırsat bulup bedenimi yatirsam dinlensem yeter
Havalar ısınsın, uzasın, bebislerle bir aktivite buluruz

5.ay atağına girdik mi 4 etkilerini arttırarak devam mı ettiriyor ben anlamadim
Kızım uykuyu unuttu gece 1- 2 öyle takılalım oturalım istiyor
Sen bebeksin ne gece oturması yat uyu işte demi
4 mü 5 mi bilmiyorum bu ataklar ama ne zaman bitecek onu cok merak ediyorum. Aynrn gece bazen uyaninca 2 saat uyanik kaliyolar sonra bakiyorum arada bi gece iyi uyuyolar umutlaniyorum ertesi gün yine aynı ataklari biten varsa el etsin bize de

Benimde aynı kalktığımda uyanıp ağlıyor denedim daha önce ama hepsi hak getire alıp oynuyor bide yüzüne falan kapatacak diye koymadım bir daha . ☺
Bende daha küçükken yaptığımda işe yaramamıştı bugün ilk defa yaradı ya da öyle denk geldi bilemiyorum :)

Gündüz zamanım verimlilik acisindan iyi degil ama cok yogunum cok sey yapıyorum gibi hissediyorum. (1. Sinifa giden oğlum var onun okul hazirligi gidip almasi, odev kontrolleri watsap veli ogretmen gruplari) temel ihtiyaclarımı karsilayabiliyorsam yemek yapabiliyorsam o gün daha da iyi hissediyorum bi de aksam bebekler erken uyursa cay iciyorum ayaklarımı uzatip simdilik en büyük keyfim bu

Slm herkeze nasilsiniz bakalım bir süredir işten dolayı giremiyordum iyisinizdir umarım kızlar ne diycem benim ki bu ara aşırı derecede göğüslerimi damaklariyla bastırıyor acitmaya başladı artık 4 aylik asimizi dört buçuk Ken olduk malesef 67 cm boyu 8.bucuk kilo olmuş tosbigim

6 aya 10günümüz var uyku diye bişey mi vardı 4.ay uyku gerilemesi varya hani bak adında uyku var yinede

6 aya 10günümüz var uyku diye bişey mi vardı 4.ay uyku gerilemesi varya hani bak adında uyku var yinede

Bak sen ilk temmuz annesi, ben son temmuz annesi böyle herşeyi pat diye deme alıştır bizi gözümüz korkuyor.

Haziran temmuz dönemi herkes doğum yaparken sıra bana geliyor diye okuyordum. Şimdi başıma ne gelecek diye

Hahahhah su çokzel gelsenize tamam tamam uykularımız çok düzenliydi bizim hani 8de uyanır 4 uyku 1er saatten akşam 7de kapanış 3 kerede emmeuye mıkırdanır ama uyanmazdı. Bu rahatlığı bana çok görmüş olucaki canım oğlum 6da uyanmaya gün içinde 20 30 dk uyuduğu için 5 6 uyku yapmaya o kadar fazla gündüz uykusu yaptığı için 7de beni uyutmaya götür ama ben 9da uyuyayım sen 2 saat salla beni demeye başladı ha bide gece 2 kere emeyim hadi iyisin ama birer saatten uykuya döndürmeye başlarsın çıt sesede uyanırım ha diyede ekledi. Dedim ki yetenek geliştiriyo çocuk bişeyler öğrencek oturcak emekleyecek falan diyorum bugün öğrendiği yeteneği sergiledi. Tükürükten baloncuk yapmayı brrrr diye bağırmayı öğrenmiş iki gözümün çiçeği

Ben benimki doğduğundan beri uykusuz diyordum hakkını yemişim o zamanlar uyuyormuş

Bir de yeni bir güncelleme gelince önceki güncelleme gidiyor unutuyorlar

Ben benimki doğduğundan beri uykusuz diyordum hakkını yemişim o zamanlar uyuyormuş

Bir de yeni bir güncelleme gelince önceki güncelleme gidiyor unutuyorlar
Aynen öyle yani aslında of yoruldum dediğimizin hep daha yorucusu var yaa yok o bıcır bıcır konuşmalar yine geldi bizim bence odaklanmaktan diğerini kaçırıyolar ama geri geliyo bence yaa hatta üstüne kata kata. Bir kahkahalar atıyo katılıyo çocuk gülmekten peki neye? Babası enerci dedi diye. Çok mu komik hayır ama ne hikmetse hep uyutmaya götürürken götüreceğim zaman oluyo çakal biznıs işte

Normal bence bizim hep geriden geldi.7 kilo olmadık bile hala 6 aydan gün alıyor olmamıza rağmen
Bizim bebişler aynı seninle. Geçen ay sadece 200 gram almıştı hatta 190 gram. Mama takviyesi yapayım mı dedim hayır dedi. Emdiği boyuna gidiyor resmen 70 cm. Bu ay başlariz umarım sizin gibi tadimlara akşam ogunlerine vs. 3 gün sonra 5 aylık olacak bakalim çok merak ediyorum kilosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…