- 30 Haziran 2023
- 662
- 464
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.721
4 ay 4 haftalıkken diye biliyorum ben.Arkadaşlar bu “kilosunun 2 katına çıkma” konusu.. 5 ay 4 haftalıkken mi yoksa 4ay 4 haftalıkken mi? Şimdi biz 5 ay 3 günlüğüz ve doğum kilosunun 2 katının 140gr altında kızım. Bu ince hesaplar gerekli mi? Kısacası 5 ay sınırını yakalayamadık mı… bizim doktorumuz kiloya çok düşkün, moralimi çok bozuyor
Anladım canım inşallah sıkıntı olmaz ya altıncı ayda başlamakBilmiyorum ki canım ya, Benim yanımda annem vardı 4 ayın başlarında, annem her fırsatta tattırmaya çalıştı iştahsız bir bebekti ya bende emmeyi de keser diye annem harici neredeyse hiç tadım yaptırmadım, bilmiyorum ondan mıdır ama bu sefer tadımları kaçırmamam lazım diye düşünüyorum
Ben de yapmayacağım artık çünkü uyanıyorAlt veya üst ben gece hiç bir şry yapmıom uykusu dagılmasın diye ama tabi gazdan uyandıpı oluyor o zaman çıkartıyorum
İşte ben de çözemedim de uykuyla ilgili bir şeyler oluyor bakalım sonumuz hayrolaa5.ay atağına girdik mi 4 etkilerini arttırarak devam mı ettiriyor ben anlamadim
Kızım uykuyu unuttu gece 1- 2 öyle takılalım oturalım istiyor
Sen bebeksin ne gece oturması yat uyu işte demi
İnş seçmeyen bebelerden olular.. ben mama da veriyorum aslında tek anne sütü değil yine de gerek yok dedi bilmiyorum artıkBenim doktorumda kilo alımı iyi olduğu için ve sadece anne sütü aldığı için, anne sütünün daha önemli olduğunu bu yüzden erken ek gıdaya geçmeme gerek olmadığını söyledi. O yüzden bende 6.ayda başlayacağım. Bebeğin yemek seçip seçmemesi tamamen karakterine bağlı bir durum. Aynı şekilde büyüdük ben her şeyi yerim kardeşim bebekken de yemiyordu şimdi de çok yemek seçiyor
Merhaba kızlar gündüz zamanını verimli geçirebilen var mı ? Ben gündüz hiç kendime vakit ayıramıyorum. Akşam da çok yorgun oluyorum ama her gün daha verimli olması gerektiğini hissediyorum sizde de öyle duygu oluor mu ? Kendime yatırım hiç yapamıyorum
Bakalım sonu nereye bağlayacak bu işinİşte ben de çözemedim de uykuyla ilgili bir şeyler oluyor bakalım sonumuz hayrolaa
Yatırımdan kastın ne bilmiyorum. Fırsat bulup bedenimi yatirsam dinlensem yeterMerhaba kızlar gündüz zamanını verimli geçirebilen var mı ? Ben gündüz hiç kendime vakit ayıramıyorum. Akşam da çok yorgun oluyorum ama her gün daha verimli olması gerektiğini hissediyorum sizde de öyle duygu oluor mu ? Kendime yatırım hiç yapamıyorum
4 mü 5 mi bilmiyorum bu ataklar ama ne zaman bitecek onu cok merak ediyorum. Aynrn gece bazen uyaninca 2 saat uyanik kaliyolar sonra bakiyorum arada bi gece iyi uyuyolar umutlaniyorum ertesi gün yine aynı5.ay atağına girdik mi 4 etkilerini arttırarak devam mı ettiriyor ben anlamadim
Kızım uykuyu unuttu gece 1- 2 öyle takılalım oturalım istiyor
Sen bebeksin ne gece oturması yat uyu işte demi
Bende daha küçükken yaptığımda işe yaramamıştı bugün ilk defa yaradı ya da öyle denk geldi bilemiyorum :)Benimde aynı kalktığımda uyanıp ağlıyor denedim daha önce ama hepsi hak getire alıp oynuyor bide yüzüne falan kapatacak diye koymadım bir daha . ☺
Gündüz zamanım verimlilik acisindan iyi degil ama cok yogunum cok sey yapıyorum gibi hissediyorum. (1. Sinifa giden oğlum var onun okul hazirligi gidip almasi, odev kontrolleri watsap veli ogretmen gruplari) temel ihtiyaclarımı karsilayabiliyorsam yemek yapabiliyorsam o gün daha da iyi hissediyorum bi de aksam bebekler erken uyursa cay iciyorum ayaklarımı uzatip simdilik en büyük keyfim buMerhaba kızlar gündüz zamanını verimli geçirebilen var mı ? Ben gündüz hiç kendime vakit ayıramıyorum. Akşam da çok yorgun oluyorum ama her gün daha verimli olması gerektiğini hissediyorum sizde de öyle duygu oluor mu ? Kendime yatırım hiç yapamıyorum
6 aya 10günümüz var uyku diye bişey mi vardı 4.ay uyku gerilemesi varya hani bak adında uyku var yinede4 mü 5 mi bilmiyorum bu ataklar ama ne zaman bitecek onu cok merak ediyorum. Aynrn gece bazen uyaninca 2 saat uyanik kaliyolar sonra bakiyorum arada bi gece iyi uyuyolar umutlaniyorum ertesi gün yine aynıataklari biten varsa el etsin bize de
6 aya 10günümüz var uyku diye bişey mi vardı 4.ay uyku gerilemesi varya hani bak adında uyku var yinede
Hahahhah su çokzel gelsenizeBak sen ilk temmuz annesi, ben son temmuz annesi böyle herşeyi pat diye deme alıştır bizi gözümüz korkuyor.
Haziran temmuz dönemi herkes doğum yaparken sıra bana geliyor diye okuyordum. Şimdi başıma ne gelecek diye
Bende küçükken yapmıştım bir daha deneyeceğim bunuBende daha küçükken yaptığımda işe yaramamıştı bugün ilk defa yaradı ya da öyle denk geldi bilemiyorum :)
Ben benimki doğduğundan beri uykusuz diyordum hakkını yemişim o zamanlar uyuyormuşHahahhah su çokzel gelsenizetamam tamam uykularımız çok düzenliydi bizim hani 8de uyanır 4 uyku 1er saatten akşam 7de kapanış 3 kerede emmeuye mıkırdanır ama uyanmazdı. Bu rahatlığı bana çok görmüş olucaki canım oğlum 6da uyanmaya gün içinde 20 30 dk uyuduğu için 5 6 uyku yapmaya o kadar fazla gündüz uykusu yaptığı için 7de beni uyutmaya götür ama ben 9da uyuyayım sen 2 saat salla beni demeye başladı ha bide gece 2 kere emeyim hadi iyisin ama birer saatten uykuya döndürmeye başlarsın çıt sesede uyanırım ha diyede ekledi. Dedim ki yetenek geliştiriyo çocuk bişeyler öğrencek oturcak emekleyecek falan diyorum bugün öğrendiği yeteneği sergiledi. Tükürükten baloncuk yapmayı brrrr diye bağırmayı öğrenmiş iki gözümün çiçeği
Aynen öyle yani aslında of yoruldum dediğimizin hep daha yorucusu varBen benimki doğduğundan beri uykusuz diyordum hakkını yemişim o zamanlar uyuyormuş
Bir de yeni bir güncelleme gelince önceki güncelleme gidiyor unutuyorlar
Bizim bebişler aynı seninle. Geçen ay sadece 200 gram almıştı hatta 190 gram. Mama takviyesi yapayım mı dedim hayır dedi. Emdiği boyuna gidiyor resmen 70 cm. Bu ay başlariz umarım sizin gibi tadimlara akşam ogunlerine vs. 3 gün sonra 5 aylık olacak bakalim çok merak ediyorum kilosunuNormal bence bizim hep geriden geldi.7 kilo olmadık bile hala 6 aydan gün alıyor olmamıza rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?