2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Neko switch inanılmaz memnunum yenidoğandan beri kullanıyoruz. Sünnetle ara vermiştim tekrar başladım kullanmaya. Bel desteği olduğundan ekstra rahat

Bugün elma ve yoğurtla meyvelere geçtik çocuk saldırganlaştı ahahah elim kolum çizik içinde kaşığı daha hızlı vermedim diye
Yarasin paşaya☺ bende dun elma ve armut meyve puresi verdim vücudunda hemen döküntüler cikti valla ne vereceğimi şaşirdim
en iyisi mamaya devam

Eklentiler

• Screenshot_20231203-221412.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar sezerysn mı sizin de ondan mı böyle gaz olayı bizde de bitmedi bir türlü gaz olayı offff offf

Kızlar sezerysn mı sizin de ondan mı böyle gaz olayı bizde de bitmedi bir türlü gaz olayı offff offf
Tek başına sezaryeni suçlayamam ya oğlum yan duruyordun, benim aort damarıma baskı yapmaya başlamıştın, 4500 kgdın, kordonu doladın, yetmedi son dk içime s*çtın. Anan seni normal doğurmayı çok istedi sen normal doğmamak için bütün tuşlara bastın şimdi bı yüzden gazlıysan darılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…