2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Orasini hic sorma canim bi anda kendimi evlenirken buldum pişman da degilim
İlki ikiz olunca 3 cocuklu anne oldum aslinda oglum dogdugunda ikizler 3 yasindaydilar
Saol fogum gunu msji icin

Sen bir ellileri gormemişsin
Ne diyim kendimi bunla avutuyum
Ay benden kısasını bulamazsınız diye düşünüp 155 boy, 53 kiloyla foruma giriş yapıyorum
Yoga yapmaya çalışıyorum ben fırsat bulursam. Eğer çok fırsat bulursam da pilatese de devam edicem ona güvenip yememe içmeme dikkat etmiyorum.

Evet 25 oldum dun
Zaten artik düşünmüyorum cocuk islerini
Eşim cok istiyordu ikinci cocugu hep soylerdi cocuklarimiz bizimle buyusun diye
Nasip boyle oldu

Ay tayt demişken kopcali korselerden kullananiz oldu mu hiç? Instamomlarda görüyorum söyle güzel ise yaradı böyle güzel inceldim falan diye ama onlarada güven olmuyor her konuda. Sizden deneyen memnun olan var mi?
Ben aldım onlardan,evet beli çok güzel inceltiyor ancak doğumdan sonraki kalan alt göbek korsenin altında kalıyor hele ki sezeryan yaptıysanız hiç düşünmeyin sezeryan göbeği daha çok altta kalır diye düşünüyorum eski tip paçalı korse aldım çokta memnunum

Evet 25 oldum dun
Zaten artik düşünmüyorum cocuk islerini
Eşim cok istiyordu ikinci cocugu hep soylerdi cocuklarimiz bizimle buyusun diye
Nasip boyle oldu
Ay ben şok 25 mii körpecik.Biz de işte ilk çocuğumuz 10 yaşına geldiğinde nene yaşına gelicez.
Akşamları kocamla oturup ağrılarımızı,yorgunluklarımızı yarıştırıyoruz sırtım ağrıyor,kolum ağrıyor yok topuk dikeni şeklinde.
Hele geçen yere oturduk çekçekli araba var oyuncak çocukta babasının kucağında etkinlik güya bi yerden sonra yaptığımız saçma geldi bizden geçmiş artık diye kahkahalara boğulduk.

Kızlar gaz sorunu sizde ne zaman bitti 4,5 aylık olacak hala gazı çok var çıkarmakta zorlanıyo uykusunu etkiliyo ne zaman bitecek ya
Ben de şöyle yerleşeyim çünkü bizde de gaz sorunu bitemedi kolikti zaten, bir dönem sütüm azalıp kolik coşunca hipp combiotic mama+nurse harveys şurupla kendimize gelmiştik. Şimdi kilo alımı iyi ve içmeyi de istemiyor e artık 5 aylık da olmak üzere diye mama ve şurubu keseyim dedim gece defalarca çığlık çığlığa uyandı, gündüz ağlamaktan uyuyamadı. İçim acıyor nasıl bitecek bu sıkıntı. Allah yardımcımız olsun.

Ben de sezaryenden iki hafta sonra, önce yumuşak külot korse ardından bildiğimiz sıkılaştırıcı korselerden giydim. Şişkinlik vs olmazsa eğer baya toparlandı. Ki epeydir giymiyorum sıkıldım bence de sezaryen göbeği altta kalıyor

Valla ne yapacağız hiç fikrim yok tecrübeli annelerden de ses çıkmadı demekki düzelmiyorlar

Kuzum benim iri memelerim yok açıkcası o nedenle ilk bebekte 2 yaşına kadar emzirmeme rağmen çok değişmemişti (ne sarkma ne büyüme ne çatlama olmuştu) ama bu sefer şimdiden değiştiğini fark ediyorum, bu sefer de 2 yaşına kadar emzirir isem ne olacak bilemiyorum valla

Ay ne güzel değişmemiş ilkinde, belki yine normale döner. Benimkiler baya değişti ya

Erkek anneleri kanguru kullanmaya başladıysanız tavsiye rica etsem. 4.5 aylık olduk artık kucakta zor taşıyorum kanguru almak istiyorum ama hiç bilgim yok. Memnun kaldığınız rahat edeceğimiz bir ürün var mı?

Babybroosh direkt yüzde yüz öneri

Ben gaz damlasını hala kullanıyorum. Mamayı kesseniz de şuruba devam edin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…