- 12 Temmuz 2016
- 4.297
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.166
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #32.481
50likSen bir ellileri gormemişsin
Ne diyim kendimi bunla avutuyum
Pişman ettirdin boyumu soyledigime50likhelal sana he ufacık mufacık 3 çocuk doğurmuşun bravo
Hahahah kız yok dalga geçmiyorum bence çok tatlıPişman ettirdin boyumu soyledigime
Vucudumda en sevmedigim şey boyumHahahah kız yok dalga geçmiyorum bence çok tatlıve boy kilo oranında gayet iyi bu arada
Delirme gayet güzel boyun minyon insan her zaman genç durur birdeVucudumda en sevmedigim şey boyum
Senin yanlis hatirlamiyorsam 1 75 ti galiba
Evet bide bu yani varDelirme gayet güzel boyun minyon insan her zaman genç durur birde1.70 benim
İlkinden kalanlar hala duruyor ama zaten genç kızlık halime dönmek istemem çünkü yine çok zayıf olmama rağmen çok sağlıksızdım yazın bile üşüyen tırnakları moraran kansız saçları dökülen 70li kilolar ideal benim için yani 10 kilo versem iyiyim. Kollarım bacaklarım zayıf aslında göbek toto var armut tipli vücut yani.3 çocuk anam 104 bile başım üstüne sen tillahı oldun nedir kilo verirsin
Genelde alerjik bebekler gözaltı morluğu oluyor bu da torba gibi görünebilir öyle bir şey mi? Bir de çok mu uyuyor acaba fazla uykuda yapıyor sanki?Kızlar bebeklerimizin gözünün altında torba var mı göz altı torbası dediğimiz ? Benim kızımda var her bebekte mi oluyor yoksa benim kızımda mı var acaba ? Zamanla geçen bir şey mi yoksa kızımın göz şekli mi öylr diye sormak istedim
Yaaa bide çocuk doğurmuş bir vücut istediğimizkadar kgversekteciddi spor yapmadan eskiye dönmez bende döneyim beklemiyorum mesela sağlık olsun Yeter kiİlkinden kalanlar hala duruyor ama zaten genç kızlık halime dönmek istemem çünkü yine çok zayıf olmama rağmen çok sağlıksızdım yazın bile üşüyen tırnakları moraran kansız saçları dökülen 70li kilolar ideal benim için yani 10 kilo versem iyiyim. Kollarım bacaklarım zayıf aslında göbek toto var armut tipli vücut yani.
Şuan 58 olsam öper başıma koyarım çünküm o kiloda çokzelimBoyum 1 60 biraz minyon um
Bel aslaaa aynı olmuyo sporsuzYaaa bide çocuk doğurmuş bir vücut istediğimizkadar kgversekteciddi spor yapmadan eskiye dönmez bende döneyim beklemiyorum mesela sağlık olsun Yeter ki
Ama şöyle ki sen gençmişsin yaa 10 yaş var aramızda ve sen 3 çocuklusun nası bu kadar çabbbıık koca buldun
Vallaha limoncuk ladynin yaşı kaçtı diye düşünüyordum Hızır gibi yetiştin, maşallah diyelim Lady eAy ben şokLadyMorganas 25 yaşındaymışsın. Erkenden hallettin valla çocuk işlerini. Yorumlar falan çok olgun aklı başında olunca + 3 çocuk ben en az 35 yaş diye düşündüm hiç bakmadan. Maşallah
Kızlar gaz sorunu sizde ne zaman bitti 4,5 aylık olacak hala gazı çok var çıkarmakta zorlanıyo uykusunu etkiliyo ne zaman bitecek ya
Kızlar bebeklerimizin gözünün altında torba var mı göz altı torbası dediğimiz ? Benim kızımda var her bebekte mi oluyor yoksa benim kızımda mı var acaba ? Zamanla geçen bir şey mi yoksa kızımın göz şekli mi öylr diye sormak istedim
Maşallah maşallah işte ciddi emek vakit istikrar lazım küçük çocukla pek zor işBel aslaaa aynı olmuyo sporsuz
Ben reformer ile şekle girmiştim
İlk doğum sonrası aldığımdan fazla kg vermeme rağmen 62 cm olan belim 74 cm kadar olmuştu ama reformer ile tekrar incelmiştim , bacaklar filan da öyle
Fakat şimdi maşşallahım var gencim güzelim ama pofudukum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?