• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Erkek anneleri kanguru kullanmaya başladıysanız tavsiye rica etsem. 4.5 aylık olduk artık kucakta zor taşıyorum kanguru almak istiyorum ama hiç bilgim yok. Memnun kaldığınız rahat edeceğimiz bir ürün var mı?
Neko switch inanılmaz memnunum yenidoğandan beri kullanıyoruz. Sünnetle ara vermiştim tekrar başladım kullanmaya. Bel desteği olduğundan ekstra rahat

Mama sandalyemiz geldi. Tadım yapmaya baslicaz. Zaman ne çabuk geçiyor geçen sene bugünlerde hamileliğimin cok cok başlarındaydim🥹🥹🥹🥹

Eklentiler

• BFE31F07-07B3-4BEB-8494-5DE22836C1ED.webp
    BFE31F07-07B3-4BEB-8494-5DE22836C1ED.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_5127.webp
    IMG_5127.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 81
Bugün elma ve yoğurtla meyvelere geçtik çocuk saldırganlaştı ahahah elim kolum çizik içinde kaşığı daha hızlı vermedim diye 😅
Yarasin paşaya☺ bende dun elma ve armut meyve puresi verdim vücudunda hemen döküntüler cikti valla ne vereceğimi şaşirdim
en iyisi mamaya devam

Eklentiler

• Screenshot_20231203-221412.webp
    Screenshot_20231203-221412.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
Ben de şöyle yerleşeyim çünkü bizde de gaz sorunu bitemedi😣 kolikti zaten, bir dönem sütüm azalıp kolik coşunca hipp combiotic mama+nurse harveys şurupla kendimize gelmiştik. Şimdi kilo alımı iyi ve içmeyi de istemiyor e artık 5 aylık da olmak üzere diye mama ve şurubu keseyim dedim gece defalarca çığlık çığlığa uyandı, gündüz ağlamaktan uyuyamadı. İçim acıyor nasıl bitecek bu sıkıntı. Allah yardımcımız olsun.
Kızlar sezerysn mı sizin de ondan mı böyle gaz olayı bizde de bitmedi bir türlü gaz olayı offff offf

Kızlar sezerysn mı sizin de ondan mı böyle gaz olayı bizde de bitmedi bir türlü gaz olayı offff offf
Tek başına sezaryeni suçlayamam ya🤦🏼‍♀️ oğlum yan duruyordun, benim aort damarıma baskı yapmaya başlamıştın, 4500 kgdın, kordonu doladın, yetmedi son dk içime s*çtın. Anan seni normal doğurmayı çok istedi sen normal doğmamak için bütün tuşlara bastın şimdi bı yüzden gazlıysan darılırım😒😒

Back
X