- 12 Temmuz 2016
- 4.295
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.166
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #32.521
Bugün elma ve yoğurtla meyvelere geçtik çocuk saldırganlaştı ahahah elim kolum çizik içinde kaşığı daha hızlı vermedim diye 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa heppi börtdeyTeşekurler kizlar![]()
Neko switch inanılmaz memnunum yenidoğandan beri kullanıyoruz. Sünnetle ara vermiştim tekrar başladım kullanmaya. Bel desteği olduğundan ekstra rahatErkek anneleri kanguru kullanmaya başladıysanız tavsiye rica etsem. 4.5 aylık olduk artık kucakta zor taşıyorum kanguru almak istiyorum ama hiç bilgim yok. Memnun kaldığınız rahat edeceğimiz bir ürün var mı?
Öyle devam edeceğim bir süre ben de anlaşılanBen gaz damlasını hala kullanıyorum. Mamayı kesseniz de şuruba devam edin bence
Mama sandalyemiz geldi. Tadım yapmaya baslicaz. Zaman ne çabuk geçiyor geçen sene bugünlerde hamileliğimin cok cok başlarındaydim![]()
Afiyet bal şeker olsunMama sandalyemiz geldi. Tadım yapmaya baslicaz. Zaman ne çabuk geçiyor geçen sene bugünlerde hamileliğimin cok cok başlarındaydim![]()
Ahahah umarım hepimizin bebekleri için güzel geçerOoo milletvekili gibi oturmuş, inşallah güzel geçer diyelim![]()
Yarasin paşaya☺ bende dun elma ve armut meyve puresi verdim vücudunda hemen döküntüler cikti valla ne vereceğimi şaşirdimBugün elma ve yoğurtla meyvelere geçtik çocuk saldırganlaştı ahahah elim kolum çizik içinde kaşığı daha hızlı vermedim diye![]()
Zaman su gibi geçiyor bende vermek istiyorumMama sandalyemiz geldi. Tadım yapmaya baslicaz. Zaman ne çabuk geçiyor geçen sene bugünlerde hamileliğimin cok cok başlarındaydim![]()
Kızlar sezerysn mı sizin de ondan mı böyle gaz olayı bizde de bitmedi bir türlü gaz olayı offff offfBen de şöyle yerleşeyim çünkü bizde de gaz sorunu bitemedikolikti zaten, bir dönem sütüm azalıp kolik coşunca hipp combiotic mama+nurse harveys şurupla kendimize gelmiştik. Şimdi kilo alımı iyi ve içmeyi de istemiyor e artık 5 aylık da olmak üzere diye mama ve şurubu keseyim dedim gece defalarca çığlık çığlığa uyandı, gündüz ağlamaktan uyuyamadı. İçim acıyor nasıl bitecek bu sıkıntı. Allah yardımcımız olsun.
Hemen bakıyorumBabybroosh direktyüzde yüz öneri
Bakayım çok teşekkür ederimNeko switch inanılmaz memnunum yenidoğandan beri kullanıyoruz. Sünnetle ara vermiştim tekrar başladım kullanmaya. Bel desteği olduğundan ekstra rahat
Tek başına sezaryeni suçlayamam yaKızlar sezerysn mı sizin de ondan mı böyle gaz olayı bizde de bitmedi bir türlü gaz olayı offff offf
Üff kıyamam yaaYarasin paşaya☺ bende dun elma ve armut meyve puresi verdim vücudunda hemen döküntüler cikti valla ne vereceğimi şaşirdim
en iyisi mamaya devam
Ben doğsuğundan beri sling kullanıyorum bir aydırda bunu kullanıyorum 4.5ta başladıkHemen bakıyorumkaç aylıkken kullanmaya başladın canım
En az alerji olabilcek besinleri uc gun kuralıyla ver kuzum. Alerjik bebek çok zor anlayabiliyorumZaman su gibi geçiyor bende vermek istiyorum
korkuyorum vermeye
alerjik cocuk olunca cok işim var bu bebisle
Bephantol den memnunum ben. Kıvamıda güzel pişik de YapmıyoKızlar selam bübchen kullanıyorum kızım için pişik için memnunum fakat iç kısmına giriyor daha hafif sıvı önerisi olan var mı memnun kaldığınız