• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum 3 gündür o da sabah 3 akşam 3 damla demişti sadece sabah 3 veriyorum. Zaten kusan bir bebekti ilaç sonrası daha çok kusuyor. Yarın vermeyeceğim ama yerine ne alayım karar da veremedim

Birde kırmızı kusunca da lekesi zor cikiyor. Kaka rengi değişmedi bizde ama miktarı artti

Ebe bana kusarsa hemen değiştir dedi. 1 kere kullandım korkunç bir geceydi ya.

Başka bir konuda birinin zekasına laf etmiştim bin kez söylediğim şeyi anlamayınca ondanmış 🙈

Bir ilacın temiz içerik olup olmadığını basıl anlıyorsunuz? Hangi maddenin olmaması gerekiyor? Bana da öğretebilir misiniz 😊

Birkaç detay var aslında ama ben şu 2 hesaba bakıyorum. Bulamadığımı kuzenlerim doktor onlara soruyorum. Aslında zor değil de içerik okumak ben soracağım insan varken uğraşmıyorum.

Bunun üstüne düşeceğim bu aralar. Bende öğreneceğim. O zaman detaylı yazarım😙

IMG20231202113113.webp

Bu newvit in içeriği içinde 2 adet 50ml var. Ben her açıdan düşünüp bunu aldım.
Screenshot_2023-12-02-11-41-41-38_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp

Bu da bestiron içeriği önceden içinde gliserin varmış şimdi zeytinyağı. Ben daha küçük c vitamini nasıl tepki yapar bilemediğim için (çünkü bana kötü etki yapıyor portakal yiyemiyorum) bunu almadım.

Nette böyle görsel arayıp içerik okuyorum ona göre tercih ediyorum.

Eklentiler

• IMG20231202113113.webp
    IMG20231202113113.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 27
Güzel anneler kilolarınız ne durumda yahu? Diyetisyenle çalışanlar vardı sizler naptiniz gitti mi biraz kilo? Ben altıncı aya kadar çok darlamicam kendimi kilo konusunda dedim ama maşallah bi yiyorum yani kendimde şok oluyorum 😁
Grubun ayaklı pattesi ben 88le doğuma girdim şuan 64 oldum 2 kg daha giderse hamile kaldığım kiloya inmiş olcam sonra spor nasipse 🤗

Ay ne güzel gitmiş süper 🧿

Peki benim şuan 84 olsam super olurum düşüncesi 😁 ben suan 95im yahu benden fazlası yoktur heralde 😁
Açlıkla oluyor emzirmesem aralıklı oruç yaparım geçen sene bu zamanlar 10 kilo vermiştim öyle ben bile inanamamıştım tartıya covid olmuştum sanırım Eylül gibi hiçbir katı tüketemedim midem almadı 1 hafta öyleydi ağzımda tat alma duyusuda olmadığı için yiyemedim. Sonra da akşam 6dan sonra yememeye başladım 70 li kiloları gördüm düşün sonra hamile kalınca çat diye geri aldım hepsini ama 1 sefer yaptım ya o yüzden yaparım yine diye kendime güveniyorum sadece emzirmenin bitmesini bekliyorum çünkü çok etkiliyor benim sütümü.

Açlıkla oluyor emzirmesem aralıklı oruç yaparım geçen sene bu zamanlar 10 kilo vermiştim öyle ben bile inanamamıştım tartıya covid olmuştum sanırım Eylül gibi hiçbir katı tüketemedim midem almadı 1 hafta öyleydi ağzımda tat alma duyusuda olmadığı için yiyemedim. Sonra da akşam 6dan sonra yememeye başladım 70 li kiloları gördüm düşün sonra hamile kalınca çat diye geri aldım hepsini ama 1 sefer yaptım ya o yüzden yaparım yine diye kendime güveniyorum sadece emzirmenin bitmesini bekliyorum çünkü çok etkiliyor benim sütümü.
Kesinlikle benide etkiliyor. Ya işin özü ben baya obez iken hamile kaldım. Gebelik şekeri çıkınca aşırı katı bi diyetle kilo verdim hamilelikte ve doğumdan sonra vermeye devam ettim. Şuan obez değilm fazla kilolu aralığındayim. Aslında baya imkansız gibi görünen bisey oldu hamilelik ve doğum sonrasında toplamda 20 kilo gitti ama almaya başladım tekrar. Şuan hamile kaldığım kilodan 15 kilo eksiğim 😁 youtube da bi kaç diyetisyen in önerdiği listeler var onları bi incelicem uyarlamaya çalışıcam kendime. Ama aralıkli oruç imkansız gibi şuan

Hayırlı olsun şimdiden.
Ben eski usül dikişli yaptırdım. Doktorumuzla konuştuk o şekilde seçtik. Size de anlatayım. (Teknik terimleri unuttum tabiiki, aklımda kalan şekliyle anlatacağım.)

3 yöntem varmış.

1. Bir klipli bir metod. Takılan halka erken düşebilirmiş veya yanlış yerden düşebilirmiş veya geç düşenilirmiş.

2. Dikişsiz demek sezaryen gibi demekmiş. Biz hissetmiyoruz sinirler yakıldığı için bir uyuşukluk var. Bunun gibi düşün dedi. Cinsel organı bebeğimizin neticede.

3. Dikişli de eğer işinin ehli birisi olmaz ise yamuk veya küçük kalma ihtimali de varmış.

Ben işinin ehli birisini bulup, dikişli yaptırdım çok memnunum. İyileşme aşaması herkeste farklı her doktor başka birşey önermiş. Ben normalde ağustos annesi grubundaydım ama temmuz da erken doğurdum. Orda görüyorum. Bazısı asla krem sürdürmüyor, bez kapattırmıyor. Benim doktorum bolca çinko içerikli bir krem sürüp, gazlı bezle kapattırıp normal sıkılıkta bezini de taktırdı. Bence bu sebeple sıcak ve ıslak kalan pipi çabuk iyileşti ben bu metoddan çok memnundum.
Bizde tavsiye üzerine bir doktor bulduk. Dikişli yapcak nasıl gececek bilmiyorum biraz tedirginim çok teşekkür ederim

Peki benim şuan 84 olsam super olurum düşüncesi 😁 ben suan 95im yahu benden fazlası yoktur heralde 😁
Bende sendenim.
2.ayda hamile kaldığım kiloya indim ki o da fazlaydı
Şimdi 2 ayda 4 kilo.kadar almışım.

Daha önce aralıklı oruçla 15 20 kilo.kadar verdim. Yine odaklansam veririm ama
Odaklanamiyorum

Emzirmiyirum. Gece bebeğimi beslemek için uyanıyorum ama bende acikmis oluyorum

Şükür evet ben hiç çok zayif olmadım ama top 65 görmüşümdür 88 benim için çok ekstremdi ama rahat gitti valla 🙏🏻

Güzel anneler kilolarınız ne durumda yahu? Diyetisyenle çalışanlar vardı sizler naptiniz gitti mi biraz kilo? Ben altıncı aya kadar çok darlamicam kendimi kilo konusunda dedim ama maşallah bi yiyorum yani kendimde şok oluyorum 😁
Ben 92 kilo ile doğuma girdim şuan 70.5 kiloyum

68 le doguma girdim suan 58 kilodayim
52 yle hamile kalmistim
Suan bi diyet yapmiyorum
Bende cok acikiyorum hep kendimi yemek yerken buluyorum😅😅

Back
X