2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Biz de bugün doktora gittik 5.ay ikinci doz rota olmamıştı genel kontrol , 7600 g kilo 70 cm boyumuz, ek gıdaya örnek liste vermişti onu başla gel değerlendirme yapalım demişti doktorda hüsrana uğradı paşam yoğurt, kabak, havuç, elma hiç birini sevmedi yeni liste ve önerilerde bulundu
Birde 6.ayda kan değerlerine bakalım troid demir vs dedi 9.ayda bakılmıyormuydu bilmişlik olmasın diye bişey demedim doktora ama 6.ayda yazık ya nasıl kan alacaklar 6.ay için kan baktıracak olan var mı

Eczacı arkadaşım bunu önerdi bana da içeriği iyi dedi ben de lipozone alacağım sanırım

Gerçi bunda da koruyucu varmış …. Bestironun içeriği tertemiz ya onu mı alsam
Yanlış anlama ama eczacı arkadaşın hem içeriği iyi diye tavsiye ediyor hemde koruyucu varmış diyorsun ocean olsun lipozone olsun bunu kullanan annelerde senin çocuğun için en iyisini istediğin gibi duyarlı anneler, şahsen sen bunlara koruyucu varmış deyince ben çocuğuma kötülük mü yapıyorum diye bir sorguladım kendimi. Çeşitli nedenlerden herkesin tercihi farklı oluyor ama düşencelerimizin başkalarının kendini kötü hissettirmemesi için böyle şeyler yazmamalıyız diye düşünüyorum.

Maşallah maşallah yaaa tatlı hiç bişeyi sevmemiş bence şöyle soğan sarımsak ciğer pirzola bebesi seninki ahahha
9.ayda demirin bakıldığını biliyorum sadece

Maşallah maşallah yaaa tatlı hiç bişeyi sevmemiş bence şöyle soğan sarımsak ciğer pirzola bebesi seninki ahahha
9.ayda demirin bakıldığını biliyorum sadece
Yediği hiç bişeyi sevmeyince kebapçıya gitmek şart oldu arkadaşımınki de aynı bizimkilerle kendilerine yaptığı mercimek çorbasını vermiş birazda kıymalı makarna yedi diyor benimki su dan tiksiniyor ek gıdadan sonra mememi ağzından çıkarmıyor ki ona bişey yediririm diye, dimi bende 9.ay diye biliyorum da ayıp olmasın diye sormadımda bide

Maşallah boyu kilosu ne güzel bizimki daha anca 6000 oldu şapşik oğlum bizim doktorumuz da altıncı ayda kan tahlili yapalım dedi. Ya hasta olduğunda 4 tüp kan aldilar nasıl ağladı oğlum ya valla nasil yapsak kan almasalar diye düşünüyorum şaka bi yana sağlık tabi ki allah daha kötüleriyle sınamasin

Senin şapşik oğluşunada maşallah annesi Geçen ay çok az kilo almıştı bu ay son 1 haftadır ek gıda yememek için aralıksız emiyor tamamen onun etkisi kilo alımına doktorda şaşırdı önceki aya göre, evet işte hastalık olmasın ama olunca mecbur alınıyor da şimdi kıyamadım bende aşıdan kaçan çocuk gibi oldum götürmek istemiyorum bide şaşırdım 6.ay kan bakılacak diye not yazdırdı

Çocuğun canı ocak başı çekiyodur belki olabilir neden olmasın meme reddine kesin çözüm belki bi karşılaştırması vardır yaa çoğu anne gebelikte aldığı demire 6.aya kadar devam etmiyo mutlaka çocukta da demir eksikliğine sebep oluyodur vardır bi matematiği yani ne bileyim

Hay sen çok yaşa bana sormuştu demir kullanıyor musun diye düzenli kullanmıyorum dedim ciddi rahatsızlık veriyor bana ama kan baktırdım değerim iyi dedim muhtemelen benden dolayı 6.ayda baktıracak şimdi oturdu kafamda matematik deyince
Ocak başı şart kan yapar hem

Ya kötü yorumlar okuyorum koruyucu varmış hem içinde Doğal değil diyolar d vitamini gibi hem de kabız yaptı oğlumu yani çok ıkınıyor üç güne bir yapmaya başladı
Çoğunda korucuyu var demişti eczanede. Biz yinede Doktorun önerdiği 3 markanın içeriğini karşılaştırdık eczanede ocean almaya karar verdik. Koruyucu olmayan bir marka bulursan yazarsan sevinirim bizede fikir olur.

Kızlar aralık ortasında sünnet yaptıracağım inşallah randevu aldım. Dikişli mi iyi dikişsiz mi yaptıran anneler ? Bu arada 5 aylık olmasına 5 gün kala yapılacak. Geçene kadar nasıl kucağıma alacağım nasıl oturtacağım bilmiyorum.

Merhaba kızlar biz temmuz 25 doğumluyuz ama normalde ağustosta olacağımız için hep ağustos annelerinden kaldım artık vakit buldukça sizleri de takip edeceğim herkes kan ilacı sormuş bizim de doktorumuz kan ilacını sedifer verdi dişleri siyahlaştırmıyor dedi ve aç karnına ver dedi

İçerik okusan direkt görürsün ki benim söylememe ne hacet.. hep birlikte temiz içerikli bir demir bulsak niyetindeydim sadece kendini kötü hissedeceğini düşünemedim öyle bir niyetim yoktu

Nevwit ve bestiron canım araştırdığıma göre en doğalları bunlar..

Hayırlı olsun şimdiden.
Ben eski usül dikişli yaptırdım. Doktorumuzla konuştuk o şekilde seçtik. Size de anlatayım. (Teknik terimleri unuttum tabiiki, aklımda kalan şekliyle anlatacağım.)

3 yöntem varmış.

1. Bir klipli bir metod. Takılan halka erken düşebilirmiş veya yanlış yerden düşebilirmiş veya geç düşenilirmiş.

2. Dikişsiz demek sezaryen gibi demekmiş. Biz hissetmiyoruz sinirler yakıldığı için bir uyuşukluk var. Bunun gibi düşün dedi. Cinsel organı bebeğimizin neticede.

3. Dikişli de eğer işinin ehli birisi olmaz ise yamuk veya küçük kalma ihtimali de varmış.

Ben işinin ehli birisini bulup, dikişli yaptırdım çok memnunum. İyileşme aşaması herkeste farklı her doktor başka birşey önermiş. Ben normalde ağustos annesi grubundaydım ama temmuz da erken doğurdum. Orda görüyorum. Bazısı asla krem sürdürmüyor, bez kapattırmıyor. Benim doktorum bolca çinko içerikli bir krem sürüp, gazlı bezle kapattırıp normal sıkılıkta bezini de taktırdı. Bence bu sebeple sıcak ve ıslak kalan pipi çabuk iyileşti ben bu metoddan çok memnundum.

Yaa ondandır o zaman valla dibine kadar kullandım bitti şimdi 6.aya 15 gün var yeni kutu almicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…