- 2 Aralık 2013
- 954
- 796
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
Teşekkür ederim canım benim Aminnormal canim kese 1500 lerde gozukuyor
hayirli olsun bu arada cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim Aminnormal canim kese 1500 lerde gozukuyor
hayirli olsun bu arada cnm
Ben de 27'sinde kan verdim 52 çıktı bir daha kan vermedim yarın gidicem çok merak ediyorum neler olduğunu, dua edinBazıları regl den bir hafta önce öğreniyor ama herkes öyle olmuyor. Bence hala ümit var.
Ben 4 ekimde regl oldum. 26-27 sinde olmam lazımdı. Olmadım. 29 ekimde erken gebelik testi yaptım negatifti (regl geçmiş olmasına rağmen düşün) yine olamayınca 31 ekimde kan verdim vee sonucum 53 çıktı
Yani ben regl geçmesine rağmen gebelik testinde göremedim. Moral bozma. regl olana kadar umut var
Maşallah beta kaçken kese göründü acaba?Kızlar ben bugün gittim kese göründü. Ama şu an bebek yok. 5+1 bugün. Haftaya tekrar gel dedi. 9 milimetre olarak söyledi kesenin büyüklüğünü
İşten izin alabilirsem vercem inşevet canim hayirli olsun kan ver cnm
Benim 2 hamileliğim de de 6 haftada gördü keseyi ama her hamilelik farklı tabiTeşekkür ederim ama bu haftada bebeğin görünmemesi normal mi
Sizinki 1000 leri çoktan geçmiştir 2000 lere gelmiştir belkideBen de 27'sinde kan verdim 52 çıktı bir daha kan vermedim yarın gidicem çok merak ediyorum neler olduğunu, dua edin
Maşallah beta kaçken kese göründü acaba?
Pazar günü ben bi test yapayım diyorum haber veririm canım sana da inşallah gönlümüzden geçenler kabul olurMerhaba amin inşallah Benimde bat 15 kasım inşallah vardır bebişlerimiz aminn
Canim eger adetin 29 Ekimde gelmesini bekliyorsan, sen suan 4+5 sin sanirim. Doktorla konustun mu? Belki gec dollenme olmustur, gerci ben de bu degerlere hic hakim degilimMerhaba temmuz anneleri, bende insallah bu gruba katilacagim degerlerim den dolayi biraz endiseliyim. Adetim 2 ekimdi yumurtlamam tahminen 16 ekim adetimde 29 ekimde gelicekti. Ben simdi hangi tarihi hcg degeri icin baz alayim? Yumurtlamanin 8. Günü 5 di degerim bugünki degerim 299 cikti, arastirmama göre düsük bir deger galiba yada benmi yanlis hesapliyorum bilemedim. Beni aydinlatabilirmisiniz? Buarada böyle bir gruba tekrar dahil oldugum icin cok mutluyum, 3. gebeligim olacak ama hala acemilikmi dersiniz bilmiyorum ama bildigimi bile unutur oldum :) hamileligimiz insallah hayirlisiyla güzel ve saglikli gecer
Evet sanirim, yok 15 ine randevum var. Acikcasi erkenemo alsam diye düsünüyorum. Ben gec istedim cünki tekrar gitmek istemedim. BilmiyorumkiCanim eger adetin 29 Ekimde gelmesini bekliyorsan, sen suan 4+5 sin sanirim. Doktorla konustun mu? Belki gec dollenme olmustur, gerci ben de bu degerlere hic hakim degilim
canim hic duymadim, idrar tahlilinde mi cikti? evet doktorunla konus yarin o seni bilgilendiricektir, hic bosuna uzme kendini evde okuyarak.Kızlar benim tahlilinde mac virüsü cıktı hamilelikte riskiymiş çok üzüldüm hemen kadın doğumdan randevu aldım yarın gidecem bakalım ne diyecek netten biraz bakınca çok kötü oldum o yüzden bakmıyorum da hayırlısı inşallah bebeğim sağlıkla gelebilir M mucizeOldu T TASUU ...hiç etrafında olan var mı
Evet idrarda cıktı Inşallah bir şey olmazcanim hic duymadim, idrar tahlilinde mi cikti? evet doktorunla konus yarin o seni bilgilendiricektir, hic bosuna uzme kendini evde okuyarak.
Ben netten bir baktım.Mac değeri düşüklüğü diye bir pdf ye rastladım sadece.İçini her zaman ferah tutup bebeğine güvenip bol bol sıvı alıp dinlenebilirsin İnşallah Allah ın izniyle bir şey olmayacakKızlar benim tahlilinde mac virüsü cıktı hamilelikte riskiymiş çok üzüldüm hemen kadın doğumdan randevu aldım yarın gidecem bakalım ne diyecek netten biraz bakınca çok kötü oldum o yüzden bakmıyorum da hayırlısı inşallah bebeğim sağlıkla gelebilir M mucizeOldu T TASUU ...hiç etrafında olan var mı
Merhaba benim de 55 çıktı bugün doktora ne zaman gideceksinizSeni anlıyorum. İnsan sabredemiyor. Bende regl ye 6 gün varken başladım predıctor ile test yapmaya. Bu ay maaşımın 3 te biri erken gebelik testlerine gitti resmen Sonucunda da regl tarihim geçmesine rağmen bile bana pozitifi göstermedi.
Bu arada 31 ekim pazartesi 53 olan sonucum 2 kasım çarşamba günü 168 oldu. Allaha şükür. İnşallah böyle devam eder ama gerçekten regl olana kadar ümit var. Allah tez zamanda güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim ve inşallah sağlıkla gelir haftaya doktora gidecektim ama o kadar çok korktum ki hemen yarına gideceğim inşallah bir şey olmaz der de için rahat beklerim. Rabbim bana da tüm hamilelerede bebek isteyen herkese de sağlıklı bebekler nasip etsinBen netten bir baktım.Mac değeri düşüklüğü diye bir pdf ye rastladım sadece.İçini her zaman ferah tutup bebeğine güvenip bol bol sıvı alıp dinlenebilirsin İnşallah Allah ın izniyle bir şey olmayacak
Haftaya cumaya aldım randevu. O zamana kadar değer iyice yükselirde kese görürüz inşallahMerhaba benim de 55 çıktı bugün doktora ne zaman gideceksiniz
Amin inşallahSelam herkese yengec analari hayirla saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz insallah