2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Canım beni uyardılar bez stoklama diye çünkü hem yenidoğan bezi sadece 2-3 hafta kullanılabiliyormuş sonra bi numara büyüğe geçmek lazımmış hem de her bebek farklı bir marka bezi seviyormuş.çok kaliteli bir marka pişik yapıp uyduruk bi marka iyi gelebiliyormuş.
Artı olarak önceden alınan bezlerin cırt cırt kısmı tutmuyormuş diye duydum. Bekleye bekleye eskiyormuş

Canım beni uyardılar bez stoklama diye çünkü hem yenidoğan bezi sadece 2-3 hafta kullanılabiliyormuş sonra bi numara büyüğe geçmek lazımmış hem de her bebek farklı bir marka bezi seviyormuş.çok kaliteli bir marka pişik yapıp uyduruk bi marka iyi gelebiliyormuş.
Ya evet canım o riskleri ben De düşündüm. Bezde sorun yaşarsam birileriyle değiştirebilirim, marketle değiştirebilirim 😁 öyle şeyler geçiyor aklımdan. Biliyorsun biz dolara endeksli bir ülkeyiz ve dolar çok yüksek. Halimiz harap, ne olacağı da belli değil.

ya hahahahaha sizinle olan hiçbişeyeeeee üşenmem taam mıı❤️❤️❤️
Okumasam çatlarım kız bişey kaçırdım mı diye haajajaha
Ahahahahhahahahaha bende oyle bak giremedigim zaman usenmeyip okuyorum 😂😂😂😂
Bu arada Doğa ismi cok guzel bir de biri Ada yazmıştı arkadaşlarım koymasa bu isimleri kesinlikle düşünürdüm 😆

ya hahahahaha sizinle olan hiçbişeyeeeee üşenmem taam mıı❤️❤️❤️
Okumasam çatlarım kız bişey kaçırdım mı diye haajajaha

Ahahahahhahahahaha bende oyle bak giremedigim zaman usenmeyip okuyorum 😂😂😂😂
Bu arada Doğa ismi cok guzel bir de biri Ada yazmıştı arkadaşlarım koymasa bu isimleri kesinlikle düşünürdüm 😆
Siz nerdesiniz yaaa bu ara sesiniz çıkmıyor kızlarım🤓

Ben bugun biraz bebikimi yüzdürdüm 🤭🤭🤭 ondan cok konulara dahil olamadim ama okud😆
Yarin kontrolüm var şuanda da onun heyecanindayim ya sabah İzmir'e gidicez gerci muayene akşama ama anca dinlenirim🌝
Hadi bakalım senden de mucizemden de güzel haberler bekliyoruz 😍 yarın başka gidecek olanlar varsa onlardan da tabi 🤗

Kızlar benim de bugün doktor randevum var Türkiye saatiyle 7-8 gibi bakalım miniğimiz nasılmış 😍 çok heyecanlıyım resmen görüş günü gibi 😂 gün boyu evde zaten burda insan taşıyoruz diyerek geziyorum (İstanbulda minibuse binenler bilir bu repliği 😂) 😂😂
8+5deyim bu son tüp bebek merkezi randevum. Haftaya 17sinde kadın doğum doktoruna randevum var şansa tüp bebek doktorumla aynı binada klinik ve birbilerini çok iyi tanıyorlarmış tüp bebek doktorum ben gereken herşeyi ileticem yeni doktoruna dedi. 8+5de sanki çoğunuz estrofemi bıraktı bakalım bana ne diycek.

X