2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ben kocama bile fırsat vermem ki büyüklere hayatta sormam yani aaaa az öte dursunlar
Biz eşimle ortak karar aldık kayınvalideme kalsa o ismini katırır Hediye adı kayınbabam hayatımızda var ama isim katacak kadar değil olsada katmam oda Celal önden kayınvalidem daha hamilelik yokken dedi laf lafa gelince kaç defa katmam yanlış anlama ama ismin güzel değil dedim açık açık

Aynen canım bizimde isimler kafada belli bakalım büyükler ne der ama bunca yıl ben çektim herşeyi istediğimi katarım artık şu babaanne dede isimleri bitsin
valla ben fikir bile sormam kimse kusura bakmasın ama yine de şanslıyım kayınvalidem hep kimse karışmasın isim hakkı annenindir der karışsa da farketmezdi ama
kııızzz ama senin adına şarkı var bak avuntu olsun
Ben kocama bile fırsat vermem ki büyüklere hayatta sormam yani aaaa az öte dursunlar
katılıyorum kuzum

Hediye gene güzel ama ben büyüklerin ismini koymaya karşıyım, doğru gelmiyor bana

Ahh yok bacım benim kayınvalideme kalsa katar böyle şeyleri sever ama ben istemiyorum eşimde istemiyor Allah'tan kaç defa dedim bi isim varsa tekrarına gerek yok diye bozuluyor ama yapacak bir şey yok

Ama ne şarkı beeeee Mahmut Tuncerden halay modunda

Kız dur ne güzeli bende sevmiyorum var olan bi isimi neden katayım bide bu benim evladım katmak istedikleri isimleri kendi evlatlarına katsalarmış
Kendi adımın yanında hediye daha makul bir ad gibi geldi o yüzden gene güzel idare eder demek istedim ama ama çocuğunun ismine ekleme yaniiiii hem gerek yok yaaa

Kendi adımın yanında hediye daha makul bir ad gibi geldi o yüzden gene güzel idare eder demek istedim ama ama çocuğunun ismine ekleme yaniiiii hem gerek yok yaaa
Aynen canm ya çok çok kötü değil Allah var ama ben katmam neler yaşadık neler o evlat bizim göz bebeğimiz herkesin ki öyle ama bizimki bambaşka o yüzden bazı şeylere saygı duyulmalı hem hangi çağda yaşıyoruz kız

Tabi ki cnm az önce de yazdım kocama bile fırsat vermem isim koyma konusunda ki annesine sorucammmm yok öyle bir dünyaa

Ah benim Adanalım bu katmak fiilini burda anlamayan vardır ama ben seni çok iyi anlarım

yok canım neden yanlış anliyim muhteşem babaanne ismi Müyesser kullandığım ismim Tuğçe
Ben de arkandayim canim kucukken ben de ismimi hic sevmezdim babam 4 erkekten sonra kizi olunca annemin adini koymus Emine Evde disarda hep bi karisiklik oluyor mutlaka hangi Emine diye

Ben de arkandayim canim kucukken ben de ismimi hic sevmezdim babam 4 erkekten sonra kizi olunca annemin adini koymus Emine Evde disarda hep bi karisiklik oluyor mutlaka hangi Emine diye
Bak yine bir yanan olmuş valla düşülsün yakamızdan ya anne adı baba adı çok içinde kalacaksa kulağına okutulsun başka yolu olmaz valla

Bak yine bir yanan olmuş valla düşülsün yakamızdan ya anne adı baba adı çok içinde kalacaksa kulağına okutulsun başka yolu olmaz valla
Aaa aynı evde hem anne hem kızı Emine mi yaniii cok değişik yaaa
Evet misafir geliyor Emine diyor hangi Emine ben mi rahmetli babam anneni cok seviyodum o zamanlar demisti ama bence aklina isim gelmemis kiz olmasini beklememis Bana junior Emine diyin diyodum Annem Derya koycakmis ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…