Eylül de belli olur artık yavaş yavaşBenimde çevremdeki tüp bebeklerde kız erkek eşit durumda bence bilimsel veri doğru. Bakalım grup ortalaması ne olacak tabloda kontrol ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylül de belli olur artık yavaş yavaşBenimde çevremdeki tüp bebeklerde kız erkek eşit durumda bence bilimsel veri doğru. Bakalım grup ortalaması ne olacak tabloda kontrol ederiz
Bende çok merak ediyorum. Acaba kadınlar kulübünde bununla ilgili anket var mı?
Bizim grup bu konuya da el atar kızlarEylül de belli olur artık yavaş yavaş
Kimsenin kayinvalidesi benimki gibi olamaz herhalde gunde kac kere aradığının hesabini tutamiyorum bile Allah'tan uzakta torun bakiyor da zirt pirt gelmiyor yoksa darlardi beni iyice ama cok seviyorum kendisiniAyy aynı benim kayınvalidem bi tek o biliyor zaten hamile olduğumu her aramasında ben mutfaktaysam falan eşime kızıyor yorma Firuzeyi diye eşim covid olduğunda her gün arayıp kontrol ediyordu maske takıyor mu diye hatta ben covid olunca söylemedik bile yoksa eşime baya kızardı dikkat etmedin bulaştırdın diye
Bana da soruyorlar seyirme gibi hissediyor musun diye hissetmiyorum dedim doktor zaten bu donemlerde hissedilmez dedi ama maşallah etrafim prof kayniyorİli gündür karnımda baloncuk patlıyor kısa guruldama gibi bebeklerin hareketimi acaba o zaman erken değil mi
Ayy bizi bi salın gııııBana da soruyorlar seyirme gibi hissediyor musun diye hissetmiyorum dedim doktor zaten bu donemlerde hissedilmez dedi ama maşallah etrafim prof kayniyor
Ben de zoferi iki günde bir alıyorum dramamine yi de günde 1 alıyorum bugün hiç içmedim fena değilim inşallah böyle devam ederKızlar bu arada bu bir kac gündür kendim ilaclarimi ( prilam ve zofer) azaltmayi seviyordum bulantilarm gecti mi diye. Sizede durumu bildireyim. İlk gun zoferi kestim sıkıntı olmadi ikinci gün yine zofer icmedim baktim iyiyim ertesi gün prilami günde 3 ( sabah- oglen- aksam) yaptim yine iyiydim. Bugün 2 ye ( sabah - aksam) düşürdüm prilami ama aksam olamadan kustum saygılar demekki ilac baskiliyor hala oyuzden yarin yine prilam sayima geri doncem ama zofeeri icmicem olsin deenemis oldum
Ayy kuzu kac gündür iyiyim harikaym diye geziyodum megerse ilac tutuyormus ben yarin prilama devam oldugu gibiBen de zoferi iki günde bir alıyorum dramamine yi de günde 1 alıyorum bugün hiç içmedim fena değilim inşallah böyle devam eder
Evet ya ilaçlar olmasa halimiz yamanAyy kuzu kac gündür iyiyim harikaym diye geziyodum megerse ilac tutuyormus ben yarin prilama devam oldugu gibi
Ayy kuzu kac gündür iyiyim harikaym diye geziyodum megerse ilac tutuyormus ben yarin prilama devam oldugu gibi
Allah yardımcınız olsun bebişlerimEvet ya ilaçlar olmasa halimiz yaman
Amin kuzucum hepimizinAllah yardımcınız olsun bebişlerim
He bacım az ötede oynayin diyom ama nafileAyy bizi bi salın gıııı
Bizimki de taaa Amerikaya yetişiyor Türkiyede olsak nolurdu bilmiyorumKimsenin kayinvalidesi benimki gibi olamaz herhalde gunde kac kere aradığının hesabini tutamiyorum bile Allah'tan uzakta torun bakiyor da zirt pirt gelmiyor yoksa darlardi beni iyice ama cok seviyorum kendisini
Ahahahaha Allah bir şekilde dengeliyor demek kiBizimki de taaa Amerikaya yetişiyor Türkiyede olsak nolurdu bilmiyorum
Benim arkadaşımın bana hediye alacağı bunlardan işte ana kucagi diye geçiyor sanırım bizde şöyle bisey bakiyoruz momslar cok güzel aslında da pahalıKızlar erken belki ama yavaş yavaş liste oluşturuyorum sonra da en ucuz nerde ona bakıcam. Bundan çevremde doğum yapmış hemen hemen herkes de gördüm otomatik sallanan bişey adı bebek salıncağı gibi bişey sanırım. Sizce alınmalı mı? Listeye eklesem mi bilemedim. Bir de artık doktorlar bebeği ayakta sallamayın diyorlar ya bu sallanan şeyler uygun mu anlamadım gerçi daha hafif bi sallantı bu anne karnı hissi de verebilir bilemedim Eki Görüntüle 3108283
Bu sallanma işini ben pek desteklemiyorum ya uyuturken de normalde de. ben tercih etmem ama çevremde kullananlar var normal ana kucağı kesinlikle olmalı ama ben almayı düşünmüyorum canımKızlar erken belki ama yavaş yavaş liste oluşturuyorum sonra da en ucuz nerde ona bakıcam. Bundan çevremde doğum yapmış hemen hemen herkes de gördüm otomatik sallanan bişey adı bebek salıncağı gibi bişey sanırım. Sizce alınmalı mı? Listeye eklesem mi bilemedim. Bir de artık doktorlar bebeği ayakta sallamayın diyorlar ya bu sallanan şeyler uygun mu anlamadım gerçi daha hafif bi sallantı bu anne karnı hissi de verebilir bilemedim Eki Görüntüle 3108283
Sallamayı bnde desteklemiyorm canım cocuk sallnfığı zaman uykusu geldiği için değil sersemlediği içi uyuyor beyin gelişimi için sallamayıda cok önermiyor doktorlarKızlar erken belki ama yavaş yavaş liste oluşturuyorum sonra da en ucuz nerde ona bakıcam. Bundan çevremde doğum yapmış hemen hemen herkes de gördüm otomatik sallanan bişey adı bebek salıncağı gibi bişey sanırım. Sizce alınmalı mı? Listeye eklesem mi bilemedim. Bir de artık doktorlar bebeği ayakta sallamayın diyorlar ya bu sallanan şeyler uygun mu anlamadım gerçi daha hafif bi sallantı bu anne karnı hissi de verebilir bilemedim Eki Görüntüle 3108283