2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Teyzeleri biz bugün doktor amcamıza gittik. Çok şükür çok güzel büyümüş dedi. Hala tarihler tutmuyor diye tam salmamıza izin vermedi ama çok şükür kesesi büyümüş kendi büyümüş kalbi pıt pıt. Artık hamileyim diyebilir miyim dedim?- 2 hafta once hamileligi simdilik kimseye soyleme demisti- evet diyebilirsin dedi :) cok sevindik tabi. Bizim ilk rahatlamamiz 7 eylulde ola ak gibi. 22sinde tup bebek doktoruma gidecegim, son olur sanirim ona gidis. O gidisinde bir aksilik gormezse 2 hafta sonra gel dedi, hem cinsiyete de bakariz dedi, bizim kulak agiz mesafesi azaldi tabi. Ay hayirlisiyla buyume hizi insallah 12. Haftaya kadar tam olmasi gereken gune gelirse rahatlaruz dedi. Suan 7+5le uyumluymus. 2 hafta once 5+2 ile uyumluydu, 3 gunu kurtarmis yavrum, bir 3 gun daha kurtarsa yavrum o zaman son adet tarihiyle uyusacak ve hep birlikte rahatlayacagiz. Sizde nolur dua edin kizlar. Hala tek bilenim sizsiniz, tek dua isteyebilecegim alabilecegim de sizsiniz

Cok sukur canim cok sevindim ben de ilk gittigimde 5+5 olmasi gerekirken 4+6ydi sonra 6+6da 6+5i yakaladi dun de 8+3 olmasi gerekirken 8+0di ben de cok canimi sktm ama bebislerimiz yetisiyor gelisiyor iyi dusunelim iyi olsun insallah Bu arada Amerikada hangi bolumu okudugunu cok merak ettim

Neden olmasin diycem de pek sanmiyorum sanki buyuk sehirler paklar seni bence tee simdi boyle hissettim
Ben büyük şehirde yaşamayı seviyorum evet ama İnan o kadar yoruyor ki beni mesleğimden dolayı inzivaya çekilip çocuğumla daha çok zaman geçirmek istiyorum iki yıl öncesine kadar aynen Büyükşehir dışında yaşamam derdim

Cok tesekkur ederim canim, icimi rahatlattin. Nasrettin hocanin dedigi gibi damdan dusenin halinden damdan dusen anliyir. Insallah hayirlisiyla ilk trimesteri tam kapatip icimiz guzelce rahatlasak. Ekonomi okudum canim. 90lar cocugu olarak enflasyon canavariyla buyuyunce hep ekonomi okumak isterdim oyle de oldu :)

Cok iyi bu dönemde en ihtiyacımız olan aile desteği valla benim ablamlar abimler yaşça benden baya büyük oldukları için çocukları şimdi lise üniversite çağında hep geriye bişey kalmamıştır.

Oyyy amasallah bu kadarı olduysa 3 günü de kurtarır minnos ins cok sevindim Tuba ya Rabb'im saglikla tamamina erdirsin

Harika ulkemi cok seviyorum ama gercekten adil sartlarda yasamiyoruz hatta kendi icimizde bile adil sartlarimiz yok... İlerde müstakil bir hayat istiyorum bende ama cok zor suan bakalim zaman neyi gösterir bilemeyiz tabi ki
İnşallah maalesef hele bu sürekli artan enflasyonla çooook zor. Benim annem tek yaşıyor o yüzden ona aylık bi miktar yolluyorum bana diyorki niye her ay daha fazla gönderiyorsun kızım. Dedim daha fazla gönder miyim bana göre miktar hep aynı ama TL değer kaybettiğinden daha fazla oluyor TL ye çevirince

Oyyy amasallah bu kadarı olduysa 3 günü de kurtarır minnos ins cok sevindim Tuba ya Rabb'im saglikla tamamina erdirsin
Cok sag ol Mucizecim, insallah. Bunu bile beklemiyorken cok sukur iyiye ilerlemeyi gosterdi ya Rabbim, saglikla hepimizin yavrularini kucagimiza da nasip etsin insallah

Yaaaa seni yerim ay çok şükür hamilesin tabiiii doya doya söyle bak bu grup çok pozitif bu grup ne kadar mutlu olursam bebeğimiz o kadar iyi oluyor Rabbim inşallah sağlıkla hayırla büyümesini nasip etsin dualarımız seninle

Gene iyi hissetmisim ama kabul et hersey gönlünce olsun cnm ve cok haklisin artik insan yoruluyor hele ki yasamak, boylesi yaris halinde olunca ...

Cok sag ol Mucizecim, insallah. Bunu bile beklemiyorken cok sukur iyiye ilerlemeyi gosterdi ya Rabbim, saglikla hepimizin yavrularini kucagimiza da nasip etsin insallah
Amin cnmm mucize asil siz oldunuz valla ... Cok güçlü bir bebek olucak o , bak orası kesinn

Kız yoksa TLC de izlediğimiz evlerden mi evlerin kesintisiz her gün izliyorum ve aşırı özeniyorum
Evet aynen o evlerden ama buranın normali bu yani New York falan gibi kalabalık şehirler dışında evler hep böyle. Hatta benim evim bi tık küçük çoluk çocuk olmayınca küçük almıştık bir de ilk evimiz olunca gücümüz buna yetti. Ama gerçekten çok kullanışlı bi kilerim var Türkiyedeyken benim odam o kiler kadardı yolunuz düşerse beklerim

Cok sag ol canimm yaa! Gercekten oyle. 1-2 konusulur tecrubeler paylasilir falan diye girdim ama o kadar mutlu ediyor ki bu grup beni. sosyal medyaya girmiyorum resmen hemen buraya girmek istiyorum. Hemen yazayim size istiyorum

Ayy ne güzel hayırlı evlatsin cnmmm büyük bir degisim gelir diye tahmin edip gelecege umutla bakmaktan baska care yok Türkiye de

Bizim yolumuz anca TLC de programi izlerken düşer sana cnm başka türlü o yolu goremem ben

Amin cnmm mucize asil siz oldunuz valla ... Cok güçlü bir bebek olucak o , bak orası kesinn
Huyu bir degisik olacak gibi geliyor bana da toplamada 5 yumurta toplanmis 4u dollenmisti. Digerleri buyumedi, ama bu hergun sasirtti embriyologu da. Inadina dayandi kuzum. Inadi babasina cekmis kalani bana hahhahahahahahha

Huyu bir degisik olacak gibi geliyor bana da toplamada 5 yumurta toplanmis 4u dollenmisti. Digerleri buyumedi, ama bu hergun sasirtti embriyologu da. Inadina dayandi kuzum. Inadi babasina cekmis kalani bana hahhahahahahahha
Basindan belliymis zaten baksana inadina kurban

Dil maruziyetle öğreniliyor valla. Lisede almanca hazırlık okudum ama üniversitede İngilizce hazırlık okuyup bölümümü tamamen ingilizce öğrenince ingilizce zaten hayatımın ayrılmayan bi parçası oldu ve her geçen üzerine koydum ama almancam maalesef öldü bence de kısa süreli kullanılacak şeyler ikinci el alınabilir ben bir de bebek monitörlerine bakıyorum onu mesela ikinci el alabilirim max 1 yıl kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…