- 16 Temmuz 2021
- 320
- 512
- 41
Hahhhahahhahah alemsin Lidyacim yaaARKADAŞLAR GRUBUN KULTUR SEVİYESİNİ ARŞA CİKARİYORSUNUZ
Cok sukur canim cok sevindimTeyzeleri biz bugün doktor amcamıza gittik. Çok şükür çok güzel büyümüş dedi. Hala tarihler tutmuyor diye tam salmamıza izin vermedi ama çok şükür kesesi büyümüş kendi büyümüş kalbi pıt pıt. Artık hamileyim diyebilir miyim dedim?- 2 hafta once hamileligi simdilik kimseye soyleme demisti- evet diyebilirsin dedi :) cok sevindik tabi. Bizim ilk rahatlamamiz 7 eylulde ola ak gibi. 22sinde tup bebek doktoruma gidecegim, son olur sanirim ona gidis. O gidisinde bir aksilik gormezse 2 hafta sonra gel dedi, hem cinsiyete de bakariz dedi, bizim kulak agiz mesafesi azaldi tabi. Ay hayirlisiyla buyume hizi insallah 12. Haftaya kadar tam olmasi gereken gune gelirse rahatlaruz dedi. Suan 7+5le uyumluymus. 2 hafta once 5+2 ile uyumluydu, 3 gunu kurtarmis yavrum, bir 3 gun daha kurtarsa yavrum o zaman son adet tarihiyle uyusacak ve hep birlikte rahatlayacagiz. Sizde nolur dua edin kizlar. Hala tek bilenim sizsiniz, tek dua isteyebilecegim alabilecegim de sizsiniz
Ben büyük şehirde yaşamayı seviyorum evet ama İnan o kadar yoruyor ki beni mesleğimden dolayı inzivaya çekilip çocuğumla daha çok zaman geçirmek istiyorumNeden olmasin diycem de pek sanmiyorum sanki buyuk sehirler paklar seni bence tee simdi boyle hissettim
Cok tesekkur ederim canim, icimi rahatlattin. Nasrettin hocanin dedigi gibi damdan dusenin halinden damdan dusen anliyir. Insallah hayirlisiyla ilk trimesteri tam kapatip icimiz guzelce rahatlasak. Ekonomi okudum canim. 90lar cocugu olarak enflasyon canavariyla buyuyunce hep ekonomi okumak isterdim oyle de oldu :)Cok sukur canim cok sevindimben de ilk gittigimde 5+5 olmasi gerekirken 4+6ydi sonra 6+6da 6+5i yakaladi dun de 8+3 olmasi gerekirken 8+0di ben de cok canimi sktm ama bebislerimiz yetisiyor gelisiyor iyi dusunelim iyi olsun insallah Bu arada Amerikada hangi bolumu okudugunu cok merak ettim
Cok iyi bu dönemde en ihtiyacımız olan aile desteği vallaGiyinme odasi olacaksa dolap gereksiz olur tabiki... Alt degistirme masasinda azcik hareketlensin degistirmek zor olur diye düşünüyorum o yuzden gereksiz gibi ... Ben daha sade oyun alani kalacak guvenli bir oda planlamak isterim tabiki o zamanki sartlar ne olur bilemem simdilik cok erken donemdeyiz... Bugun ablam bebek arabasi verecegini soyledi hic kullanilmamis zamaninda almislar sonra da bir arkadaşı da hediye getirince iki tane olmus o yuzden hic kullanmadigini bana vercegini soyledi em azından araba masrafindan kurtulmus oldum
Oyyy amasallah bu kadarı olduysa 3 günü de kurtarır minnos insTeyzeleri biz bugün doktor amcamıza gittik. Çok şükür çok güzel büyümüş dedi. Hala tarihler tutmuyor diye tam salmamıza izin vermedi ama çok şükür kesesi büyümüş kendi büyümüş kalbi pıt pıt. Artık hamileyim diyebilir miyim dedim?- 2 hafta once hamileligi simdilik kimseye soyleme demisti- evet diyebilirsin dedi :) cok sevindik tabi. Bizim ilk rahatlamamiz 7 eylulde ola ak gibi. 22sinde tup bebek doktoruma gidecegim, son olur sanirim ona gidis. O gidisinde bir aksilik gormezse 2 hafta sonra gel dedi, hem cinsiyete de bakariz dedi, bizim kulak agiz mesafesi azaldi tabi. Ay hayirlisiyla buyume hizi insallah 12. Haftaya kadar tam olmasi gereken gune gelirse rahatlaruz dedi. Suan 7+5le uyumluymus. 2 hafta once 5+2 ile uyumluydu, 3 gunu kurtarmis yavrum, bir 3 gun daha kurtarsa yavrum o zaman son adet tarihiyle uyusacak ve hep birlikte rahatlayacagiz. Sizde nolur dua edin kizlar. Hala tek bilenim sizsiniz, tek dua isteyebilecegim alabilecegim de sizsiniz
İnşallah maalesef hele bu sürekli artan enflasyonla çooook zor. Benim annem tek yaşıyor o yüzden ona aylık bi miktar yolluyorum bana diyorki niye her ay daha fazla gönderiyorsun kızım. Dedim daha fazla gönder miyim bana göre miktar hep aynı ama TL değer kaybettiğinden daha fazla oluyor TL ye çevirinceHarikaulkemi cok seviyorum ama gercekten adil sartlarda yasamiyoruz hatta kendi icimizde bile adil sartlarimiz yok... İlerde müstakil bir hayat istiyorum bende ama cok zor suan bakalim zaman neyi gösterir bilemeyiz tabi ki
Cok sag ol Mucizecim, insallah. Bunu bile beklemiyorken cok sukur iyiye ilerlemeyi gosterdi ya Rabbim, saglikla hepimizin yavrularini kucagimiza da nasip etsin insallahOyyy amasallah bu kadarı olduysa 3 günü de kurtarır minnos inscok sevindim Tuba ya Rabb'im saglikla tamamina erdirsin
Yaaaa seni yerimTeyzeleri biz bugün doktor amcamıza gittik. Çok şükür çok güzel büyümüş dedi. Hala tarihler tutmuyor diye tam salmamıza izin vermedi ama çok şükür kesesi büyümüş kendi büyümüş kalbi pıt pıt. Artık hamileyim diyebilir miyim dedim?- 2 hafta once hamileligi simdilik kimseye soyleme demisti- evet diyebilirsin dedi :) cok sevindik tabi. Bizim ilk rahatlamamiz 7 eylulde ola ak gibi. 22sinde tup bebek doktoruma gidecegim, son olur sanirim ona gidis. O gidisinde bir aksilik gormezse 2 hafta sonra gel dedi, hem cinsiyete de bakariz dedi, bizim kulak agiz mesafesi azaldi tabi. Ay hayirlisiyla buyume hizi insallah 12. Haftaya kadar tam olmasi gereken gune gelirse rahatlaruz dedi. Suan 7+5le uyumluymus. 2 hafta once 5+2 ile uyumluydu, 3 gunu kurtarmis yavrum, bir 3 gun daha kurtarsa yavrum o zaman son adet tarihiyle uyusacak ve hep birlikte rahatlayacagiz. Sizde nolur dua edin kizlar. Hala tek bilenim sizsiniz, tek dua isteyebilecegim alabilecegim de sizsiniz
Gene iyi hissetmisim ama kabul etBen büyük şehirde yaşamayı seviyorum evet ama İnan o kadar yoruyor ki beni mesleğimden dolayı inzivaya çekilip çocuğumla daha çok zaman geçirmek istiyorumiki yıl öncesine kadar aynen Büyükşehir dışında yaşamam derdim
Amin cnmmCok sag ol Mucizecim, insallah. Bunu bile beklemiyorken cok sukur iyiye ilerlemeyi gosterdi ya Rabbim, saglikla hepimizin yavrularini kucagimiza da nasip etsin insallah
Evet aynen o evlerden ama buranın normali bu yani New York falan gibi kalabalık şehirler dışında evler hep böyle. Hatta benim evim bi tık küçük çoluk çocuk olmayınca küçük almıştık bir de ilk evimiz olunca gücümüz buna yetti. Ama gerçekten çok kullanışlı bi kilerim var Türkiyedeyken benim odam o kiler kadardıKız yoksa TLC de izlediğimiz evlerden mi evlerin kesintisiz her gün izliyorum ve aşırı özeniyorum
Cok sag ol canimm yaa! Gercekten oyle. 1-2 konusulur tecrubeler paylasilir falan diye girdim ama o kadar mutlu ediyor ki bu grup beni. sosyal medyaya girmiyorum resmen hemen buraya girmek istiyorum. Hemen yazayim size istiyorumYaaaa seni yerimay çok şükür hamilesin tabiiii doya doya söyle bak bu grup çok pozitif bu grup ne kadar mutlu olursam bebeğimiz o kadar iyi oluyor Rabbim inşallah sağlıkla hayırla büyümesini nasip etsin dualarımız seninle
Ayy ne güzel hayırlı evlatsin cnmmmİnşallah maalesef hele bu sürekli artan enflasyonla çooook zor. Benim annem tek yaşıyor o yüzden ona aylık bi miktar yolluyorum bana diyorki niye her ay daha fazla gönderiyorsun kızım. Dedim daha fazla gönder miyim bana göre miktar hep aynı ama TL değer kaybettiğinden daha fazla oluyor TL ye çevirince
Bizim yolumuz anca TLC de programi izlerken düşer sana cnmEvet aynen o evlerden ama buranın normali bu yani New York falan gibi kalabalık şehirler dışında evler hep böyle. Hatta benim evim bi tık küçük çoluk çocuk olmayınca küçük almıştık bir de ilk evimiz olunca gücümüz buna yetti. Ama gerçekten çok kullanışlı bi kilerim var Türkiyedeyken benim odam o kiler kadardıyolunuz düşerse beklerim
Huyu bir degisik olacak gibi geliyor bana daAmin cnmmmucize asil siz oldunuz valla ... Cok güçlü bir bebek olucak o , bak orası kesinn
Basindan belliymis zaten baksana inadina kurbanHuyu bir degisik olacak gibi geliyor bana datoplamada 5 yumurta toplanmis 4u dollenmisti. Digerleri buyumedi, ama bu hergun sasirtti embriyologu da. Inadina dayandi kuzum. Inadi babasina cekmis kalani bana hahhahahahahahha
Kalan da antika sayilir boşverCok iyi bu dönemde en ihtiyacımız olan aile desteği vallabenim ablamlar abimler yaşça benden baya büyük oldukları için çocukları şimdi lise üniversite çağında hep geriye bişey kalmamıştır.
Kesinlikle haklısın. Ben ortaokulda koleje gittim mesela hazırlıkla başladım ingilizce öğrenmeye, 2 tane ingiliz öğretmenimiz olmasına rağmen hiç kimse güzel bir aksanla öğrenmeye çalışmıyordu. üniversitede Amerika’ya gitmesem hayatta synı seviye olmazdı ingilizcem. Dil yerinde ya da dediğin gibi yabancıların yanında doğru öğrenilir. bakalım yıllardır denemek aklımda, göreceğiz nasıl olacak :)
Dil maruziyetle öğreniliyor valla. Lisede almanca hazırlık okudum ama üniversitede İngilizce hazırlık okuyup bölümümü tamamen ingilizce öğrenince ingilizce zaten hayatımın ayrılmayan bi parçası oldu ve her geçen üzerine koydum ama almancam maalesef öldüBen de 9 ay altı kullanılması çok muhtemel büyük şeyleri temiz ikinci el almayı düşünüyorum, önce arkadaşlarıma soracağım 4 yaşlarında çocuğu olan epey arkadaşı var tutmuşlarsa onlardan alırıım, böylece daha kalıcı şeyleri daha kaliteli almak istiyorum. Bir yerden kısıp öteye eklemek lazım