- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
Nasip o hiç belli olmaz ben eşimle tanıştığım yaz aslında japonyaya doktora başvurusu yapıyordum sonra bi baktım Amerikaya gelmişimBizim yolumuz anca TLC de programi izlerken düşer sana cnm başka türlü o yolu goremem ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip o hiç belli olmaz ben eşimle tanıştığım yaz aslında japonyaya doktora başvurusu yapıyordum sonra bi baktım Amerikaya gelmişimBizim yolumuz anca TLC de programi izlerken düşer sana cnm başka türlü o yolu goremem ben
Maşallah canısı Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Yozgat’a gitmeden uğrarımEvet aynen o evlerden ama buranın normali bu yani New York falan gibi kalabalık şehirler dışında evler hep böyle. Hatta benim evim bi tık küçük çoluk çocuk olmayınca küçük almıştık bir de ilk evimiz olunca gücümüz buna yetti. Ama gerçekten çok kullanışlı bi kilerim var Türkiyedeyken benim odam o kiler kadardı yolunuz düşerse beklerim
Bebekim sen Yozgat’a gel ben sana bahçemden erik yedireyim Yozgat diye diye cidden Yozgat’a gediyormuşumBizim yolumuz anca TLC de programi izlerken düşer sana cnm başka türlü o yolu goremem ben
Nasip tabi ki bi bakmisin sana komsu gelmisim benim cocuk senin seftalilere daliyormus hergunNasip o hiç belli olmaz ben eşimle tanıştığım yaz aslında japonyaya doktora başvurusu yapıyordum sonra bi baktım Amerikaya gelmişim
Kesinlikle canim. Bizim bebisler biraz slow and steady diyip rahatliycaz artik. Evet su 12. Haftayi bir atlatsak guzelce 90larda buyuyup ekonomiden uzak kalmak ne mumkunCok tesekkur ederim canim, icimi rahatlattin. Nasrettin hocanin dedigi gibi damdan dusenin halinden damdan dusen anliyir. Insallah hayirlisiyla ilk trimesteri tam kapatip icimiz guzelce rahatlasak. Ekonomi okudum canim. 90lar cocugu olarak enflasyon canavariyla buyuyunce hep ekonomi okumak isterdim oyle de oldu :)
Seni yerim yerimm bennn balımmmmmBebekim sen Yozgat’a gel ben sana bahçemden erik yedireyim Yozgat diye diye cidden Yozgat’a gediyormuşum
Buna kahkaha attim mucize ya cok yasa senBizim yolumuz anca TLC de programi izlerken düşer sana cnm başka türlü o yolu goremem ben
Herkese iyi geceler sana good night canimHepinize good nieght canım ben slepping ilkokul seviyesine hellööö
Ahahahahah hep beraber cnm sen benim yanimda olsan koparsin gülmekten damarima basilmadigi sürece kahkahasiz dakikami görmezsin emin olBuna kahkaha attim mucize ya cok yasa sen
Yaa inanirim keske oyle bi imkan olsa sen de benim mimiklerime koparsin karsilikli iki yay burcuyla delirmecelerAhahahahah hep beraber cnm sen benim yanimda olsan koparsin gülmekten damarima basilmadigi sürece kahkahasiz dakikami görmezsin emin ol
Ahahaha ben cok takigimdir mimiklere zaten hemen ilgimi ceker yay burcu kop kop kopYaa inanirim keske oyle bi imkan olsa sen de benim mimiklerime koparsin karsilikli iki yay burcuyla delirmeceler
Ayy dalsın feda olsun hepsiNasip tabi ki bi bakmisin sana komsu gelmisim benim cocuk senin seftalilere daliyormus hergun
Yozgat sonuçta dünyanın en güvenli yeri bin yıllardır savaş görmemişMaşallah canısı Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Yozgat’a gitmeden uğrarım
Bak iki dk hayal kurduk nasil neselendik yaAyy dalsın feda olsun hepsi
Çook çoook sevindim harika haber canım benim dualarımdasın hepiniz öylesiniz yoldaşlarım kaderdaşlarım her şey güzel olacak kavuşucaz bebişlere inşallahTeyzeleri biz bugün doktor amcamıza gittik. Çok şükür çok güzel büyümüş dedi. Hala tarihler tutmuyor diye tam salmamıza izin vermedi ama çok şükür kesesi büyümüş kendi büyümüş kalbi pıt pıt. Artık hamileyim diyebilir miyim dedim?- 2 hafta once hamileligi simdilik kimseye soyleme demisti- evet diyebilirsin dedi :) cok sevindik tabi. Bizim ilk rahatlamamiz 7 eylulde ola ak gibi. 22sinde tup bebek doktoruma gidecegim, son olur sanirim ona gidis. O gidisinde bir aksilik gormezse 2 hafta sonra gel dedi, hem cinsiyete de bakariz dedi, bizim kulak agiz mesafesi azaldi tabi. Ay hayirlisiyla buyume hizi insallah 12. Haftaya kadar tam olmasi gereken gune gelirse rahatlaruz dedi. Suan 7+5le uyumluymus. 2 hafta once 5+2 ile uyumluydu, 3 gunu kurtarmis yavrum, bir 3 gun daha kurtarsa yavrum o zaman son adet tarihiyle uyusacak ve hep birlikte rahatlayacagiz. Sizde nolur dua edin kizlar. Hala tek bilenim sizsiniz, tek dua isteyebilecegim alabilecegim de sizsiniz
Ben burdayım ama bana da gece oldu yatmak üzereyimSizin gece muhabbetlerinizi anca sabah okuyabiliyorum 23:00 gördüm mü gerisi bende yok sonra da bu saatlerde ayaktayım herkes uyuyor huuuu tüpçüler
Ben de senin gibiyim rubbycim günaydınnnSizin gece muhabbetlerinizi anca sabah okuyabiliyorum 23:00 gördüm mü gerisi bende yok sonra da bu saatlerde ayaktayım herkes uyuyor huuuu tüpçüler
Sana bir şey diyemiyorum saat farkımız çokBen burdayım ama bana da gece oldu yatmak üzereyim
Günaydıııın canımcım bu kızlar sohbet ediyor valla ben takılamıyorum gece sabahta geç kalıyorum sende erken mi uyuyorsunBen de senin gibiyim rubbycim günaydınnn