2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Evet aynen o evlerden ama buranın normali bu yani New York falan gibi kalabalık şehirler dışında evler hep böyle. Hatta benim evim bi tık küçük çoluk çocuk olmayınca küçük almıştık bir de ilk evimiz olunca gücümüz buna yetti. Ama gerçekten çok kullanışlı bi kilerim var Türkiyedeyken benim odam o kiler kadardı 🤣🤣🤣 yolunuz düşerse beklerim 🤩
Maşallah canısı Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 😂 Yozgat’a gitmeden uğrarım 😂😂😂

Cok tesekkur ederim canim, icimi rahatlattin. Nasrettin hocanin dedigi gibi damdan dusenin halinden damdan dusen anliyir. Insallah hayirlisiyla ilk trimesteri tam kapatip icimiz guzelce rahatlasak. Ekonomi okudum canim. 90lar cocugu olarak enflasyon canavariyla buyuyunce hep ekonomi okumak isterdim oyle de oldu :)
Kesinlikle canim. Bizim bebisler biraz slow and steady diyip rahatliycaz artik. Evet su 12. Haftayi bir atlatsak guzelce 🙏🏻 90larda buyuyup ekonomiden uzak kalmak ne mumkun😂

Teyzeleri biz bugün doktor amcamıza gittik. Çok şükür çok güzel büyümüş dedi. Hala tarihler tutmuyor diye tam salmamıza izin vermedi ama çok şükür kesesi büyümüş kendi büyümüş kalbi pıt pıt. Artık hamileyim diyebilir miyim dedim?- 2 hafta once hamileligi simdilik kimseye soyleme demisti- evet diyebilirsin dedi :) cok sevindik tabi. Bizim ilk rahatlamamiz 7 eylulde ola ak gibi. 22sinde tup bebek doktoruma gidecegim, son olur sanirim ona gidis. O gidisinde bir aksilik gormezse 2 hafta sonra gel dedi, hem cinsiyete de bakariz dedi, bizim kulak agiz mesafesi azaldi tabi. Ay hayirlisiyla buyume hizi insallah 12. Haftaya kadar tam olmasi gereken gune gelirse rahatlaruz dedi. Suan 7+5le uyumluymus. 2 hafta once 5+2 ile uyumluydu, 3 gunu kurtarmis yavrum, bir 3 gun daha kurtarsa yavrum o zaman son adet tarihiyle uyusacak ve hep birlikte rahatlayacagiz. Sizde nolur dua edin kizlar. Hala tek bilenim sizsiniz, tek dua isteyebilecegim alabilecegim de sizsiniz
Çook çoook sevindim harika haber canım benim🌻 dualarımdasın hepiniz öylesiniz yoldaşlarım kaderdaşlarım🧡🤓 her şey güzel olacak kavuşucaz bebişlere inşallah🧡🧡

Sizin gece muhabbetlerinizi anca sabah okuyabiliyorum 23:00 gördüm mü gerisi bende yok 🫠 sonra da bu saatlerde ayaktayım herkes uyuyor huuuu tüpçüler🫣🥳

X