2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar çok şükür ense kalınlığı burun kemiği filan normal çıktı kan verdim o da haftaya çıkacak, çıkınca tekrar gideceğim. Eli ayağı oynuyordu normalde 11+3 ultrasonda 12 çıktı cinsiyet de daha görünmüyor haftaya tekrar bakalım dedi
Maşallah canm sağlıkla büyüsün 🧿 kanlarda güzel gelir Allah'ın izniyle 🤲🏻😌

Benim ablam organizasyon tutmuştu, doktora numarasını verdi. Doktor direk o kadına söyledi, kadın da işte organize etti herşeyi
Bu cok mantikliymis ben aslinda bu tarz bisey istiyorum ama kalabalikla falan degil esimle ikimize ozel istiyorum belki evimin bahcesine boyle mini bi organizasyon kurdurabilirim ikimize hatira kalir. Cok sevdigim super pasta yapan bir arkadasim var o herseyi halleder 🤩 biz henuz kimseye de soylemedik hamileligi cinsiyeti ogrenince aciklariz diyorduk ama bu gidisle o kadar sabredemicez galiba 12-13. haftada soyleriz. Ama tek kotu kismi amerikada cinsiyeti 20. Haftada acikliyorlar 🙈 ama 13. Haftadan sonra doktorla pazarlik yapip valla sizi sikayet etmem nolur cinsiyeti yazin bi kagida diyebilirim 🤣

Bu besik olayina takıldım bana da herkes park yatak öneriyor ama hic besik almiycaz mi sindi odasına nasil olcak bu is yani düşen cok bebek oluyor o besiklerden zaten de
Canim ben bunu konustum tecrubeli arkadaslarla besik alma park yatak aldi herkes zaten yaklasik 2 yasina kadar o yeterli oluyormus ondan sonra da direkt cocuk odasi alirsin dediler. Bana da mantikli geldi. Cunku park yatak cok daha kullanisli dedi herkes gece bebegi alip emzirmek geri uyutmak daha rahatmis.

Benim çocuk odasında misafir gelince yatırmak için ikeadan bu yataktan almıştım. Bebek büyüyünce kenarlarına korkuluk alıp bunu kullanırım direk o yuzden sadece park yatak almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 3106700
Ahahaah aynisindan benim de misafir yatak odasinda var cok memnunum valla. Evet bebis buyuyunce bunu da kullanabilir. Zaten o misafir yatak odasini bebek odasina cevircem.

Ben onu planlıyorum inşallah yıllar önce araştırmıştım, inşallah çocuğum olursa diye. 20. Haftadan itibaren kısmet olursa ben ingilizce konuşacağım, türkçeyi babasından öğrenecek artık diğer herkesle beraber. İnşallah çocuğa şiveli türkçe öğretmezler hahhahhahhahah ben de liseyi almanca okudum, arada almanca da okumak konuşmak istiyorum. 3 yaşına kadar yutuyorlarmış zaten her dili. Tek çekincem türkçe konuşmazsam nasıl anne götünü yesin senin diye sevmeden durabileceğim :) :) :)
Yaa mecbur bi noktada soylenir bir de illaki annenin de turkce konusabildigini anlayacak bi noktada sonucta evde aile bireyleri falan oldugunda haliyle turkce konusulur 😂 bence turkiyede cocuga dil ogretmenin en iyi yontemi ya boyle evde (cizgi filmler bile muazzam ogretiyor) ya da international schoollar turkiyede yasayan yabancilarin cocuklarini gonderdigi okullar var onlarin egitimi gercekten iyi ama ayni seyi adi cok bilinen yillik 30-50k alan kolejler icin diyemeyecegim.

Ben de henuz hic bisey almadim. Sadece daha onceden fiili dua yerine gecsin diye bi cift eldiven bir de kirmizi bi zibin almistik insallah saglikla giydirmek nasip olur 😍 bir de kayinvalidem gecen yil esimin bebeklik hirkasini getirmisti ananesi ormus ve esim son cocuk oldugu icin ondan sonra giyen olmamis rengi de sari 🤩

Bu cok mantikliymis ben aslinda bu tarz bisey istiyorum ama kalabalikla falan degil esimle ikimize ozel istiyorum belki evimin bahcesine boyle mini bi organizasyon kurdurabilirim ikimize hatira kalir. Cok sevdigim super pasta yapan bir arkadasim var o herseyi halleder 🤩 biz henuz kimseye de soylemedik hamileligi cinsiyeti ogrenince aciklariz diyorduk ama bu gidisle o kadar sabredemicez galiba 12-13. haftada soyleriz. Ama tek kotu kismi amerikada cinsiyeti 20. Haftada acikliyorlar 🙈 ama 13. Haftadan sonra doktorla pazarlik yapip valla sizi sikayet etmem nolur cinsiyeti yazin bi kagida diyebilirim 🤣
Aa öyle bir zorunluluk mu var, görüyorsa söylesin işte ne olacak 😂

Ben puseti sadece ikinci el almayi dusunuyorum cunku burada bebek hastaneden ciktigi an arabada puset olmak zorunda ve bebek puseti sadece 7-8 ay kullaniliyor (bebek puseti arabaya da ters monte ediliyor koltugy gorucek sekilde) sonra bi buyuk boy puset alinmasi lazim ve onu kilosuna gore 6-7 yasina kadar kullaniyorlar. O yuzden ikinci puseti sifir alirim zaten yillarca kullanir diye dusunuyorum.

Canim ben bunu konustum tecrubeli arkadaslarla besik alma park yatak aldi herkes zaten yaklasik 2 yasina kadar o yeterli oluyormus ondan sonra da direkt cocuk odasi alirsin dediler. Bana da mantikli geldi. Cunku park yatak cok daha kullanisli dedi herkes gece bebegi alip emzirmek geri uyutmak daha rahatmis.
Aynen cnm bana da herkes park yatak al diyor bende oyle yapmayı planliyorum sonrasında guzel bir yatak alırım odasına minnosumun ama oda yapicam tabiki dolap falan şart yani

20. Haftaya kadar yapilan cinsiyet tahminleri %100 degilmis yanilma ihtimali varmis hala. Ve dava falan acmak boyle manevi tazminat istemek cok mumkun oldugu icin garantiye alip soylemiyorlarmis ama bakalim. Insallah doktorum soyler.
Yahu bu Amerikalılar da be meraklı dava acmaya , elbette yanılma payi olur baslarda yani ay bana cok sacma geliyor bu yabancılarin huyu

X